• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı affetmeli miyim ?

Terapiyi kabul etmedi,uğraşamazmış.

Ben de terapi dışında devam etmeyeceğimi söyledim,sadece bb yazmış :KK70:

Karşımda ergen mi var,yoksa duygusuz bir ruh hastası mı bilmiyorum artık.
bu yanıttan sonra aklınızda hiç soru işareti kalmasın. kavgalar etmek normaldir sonrasında pişmanlıklar hep olur özürler dilenir ama önemli olan ilişki için çabalamayı istemesiydi. nişan döneminde partnerimle çok kapışmaya başlamıştık ben de ayrılmak istedim. partnerim ayrılmayalım terapiste gidelim deneyelim diye bi teklifte bulunmasaydı şuan evli olmazdım. terapiste gittik mi gitmedik çünkü fakirdik:) ama o lafından sonra birbirimizin terapisti olmaya çalıştık işleri yoluna koyduk.

Sevgisini abartılı gösteren adamlardan hep çekinirim çünkü kavgası da abartılıdır. Orta halli davransın. Ne bulutların üstüne çıkarsın ne de yerin dibine soksun.

Evet merhametsiz gerçekten.Zerre acımıyor umrunda değil

bu yanıttan sonra aklınızda hiç soru işareti kalmasın. kavgalar etmek normaldir sonrasında pişmanlıklar hep olur özürler dilenir ama önemli olan ilişki için çabalamayı istemesiydi. nişan döneminde partnerimle çok kapışmaya başlamıştık ben de ayrılmak istedim. partnerim ayrılmayalım terapiste gidelim deneyelim diye bi teklifte bulunmasaydı şuan evli olmazdım. terapiste gittik mi gitmedik çünkü fakirdik:) ama o lafından sonra birbirimizin terapisti olmaya çalıştık işleri yoluna koyduk.
Aynen öyle,kendinde hata bulmuyor,asla da bulmaz

Sana çok ciddi söylüyorum. Aynısı başımdaydı ayrıldım. Çok zor ayrıldım ama aynı dediğin gibiydi kötüyken ezerdi iyiyken prensestin. Ayrılmak da zor oldu bu yüzden. İlk önce gerçeklerle yüzleş adamın o kadar iyi özelliğini sıralamışsın ama bunlar zaten en basit şeyler zaten olması gerekenler bunu unutma. Bu adam kibar değil öyle göründüğüne bakma hakaret küfür yok diyr kibar olmuyor. Aksine çok kaba sizi insan yerine koymuyor bir açıklama bile yapmıyor. Kendini ödül görüp sizi bundan mahrum bırakarak susarak sizi cezalandırma peşinde. Siz de dibinden ayrılmıyorsunuz böyle yaptıkça o da daha da sürünsün diye düşünüyor. Zaten bu burcun özelliği mi anlamadım. Ömrünü törpüler. Sen kendinden düşün kavgada onun gibi davranır mıydın? Ağlarken kayıtsız bir şekilde somurtur muydun? Karşındaki adam maalesef merhametsiz. Ve bir erkekte kesinlikle olması gereken bir özellik bu. Zaten bitmiş terapi falan inanma. Bunların dedikleri her şey yalan dolan. Ayrıca böyle sorunlu birini beklemeye gerek var mı? Terapiler de mucize değil ki kişi ne kadar değişmek isterse değişiyor. Yılların alışkanlığı iki terapiye gitti diye bitmeyecek siz 1 yıl daha en az böyle bir insanı çekmek ister misiniz? Okudum dedim benim yaşadıklarım ve çok rahatsız oldum. Son bir şey söylemek istiyorum ki buna layık değilsiniz. Kendinize bu kötülüğü yapmayın barışmayın
Çok haklısınız.Kimseyi eğitmeye niyetim yok

Back