Erkek arkadaşımı affetmeli miyim ?

Oğlak burcu.

Normalde çok anlayışlı biri ama en ufak tartışmada kendi haksız olsa bile tartıştığım için beni haksız görüyor.Daha sonra da söylüyor sürekli tartışma çıkarıyorsun diye.

Kendi hata yaptığında kendisi iyi niyetli olabilir tartışmaya gerek yok,ama ben yapınca en kötü benim ayrılmaya kadar gidiyor böyle

İnsanın karakteri, gerçek yüzü tartışma ve kavgada ortaya çıkar.
Aranız iyiyken iyi olması hiçbirşey ifade etmez.
Tabi sorun yokken iyi olur. Ama hafif damarına basınca gerçek renkleri çıkıyor demekki.
Şimdiden böyleyse evlenince bin beter olur düzelmez.
Sana tavsiyem bitir, bu tür insanlar gittikçe dozu arttırır ve evlenince dahada beter olur.

Sorun varsa konuşarak çözmemiz gerektiğini söyledim,bana bir süre uzaklaşmak istediğini görüşmek istemediğini söyledi.Ben de madem öyle bitti dedim.
Ben bitti dediysem donmezdim.
Bitti dedikten sonra dönerseniz bir daha kesinlikle sizi ciddiye almaz,anladığım kadariyla sikilmista

Sabit fikirli.
Bence otur düzgünce konuş.
Bu hareketlerinin seni korkuttugunu şöyle.
Bende oğlak burcuyum evet oğlaklar biraz dik başlıdir ama ben yıllar içinde kendimi torpulemeyi öğrendim .eleştirilmeyi kabul etmeyi vs .en cok ben kendimi eleştiririm.
Oda öğrensin .
Çaba vermeyi vs bunlar önemli .

Bu tarz konularda hep şu açıklama oluyor
"Aslında dünyalar iyisidir, her istediğimi yapar"
Önemli olan da tartışma anındaki tavrı değil mi zaten ?
Ya iyi yönleri daha fazla diyip idare edeceksiniz, ya da çekemem diyip ayrılacaksınız. Bir insanın gerçek yüzü tartışmada belli olur bana göre..

Ben bitti dediysem donmezdim.
Bitti dedikten sonra dönerseniz bir daha kesinlikle sizi ciddiye almaz,anladığım kadariyla sikilmista

tatlım dünyalar iyisi insan böyle olmuyor malesef yanlış anlamışsın sen olayı.

Haklısınız ben de böyle düşünüyorum,aldatma yok yalan yok insan sevdiğine bu kadar kötü davranamaz.
Çok sabit fikirli kendini hiç eleştirmiyor.
Kararımdan dönmeyeceğim

Adam borderline gibi davraniyor

Hatamı da kabul ediyorum bu arada hemen,haklısın yanlış davrandım diyorum.

Trajikomik bir ilişki yani
bir başk hata da ailelerin tanışması
burda defalarca yazdım
nişana kadar aile tanışması taraftarı değilim.
şimdi her flörtünü ailenle tanıştırsan ,10 tane flörtün olsa ,ailelerinden köy olur be:)
hem yarın belki başkasıyla evlenince karşına çıkacaklar.
yapmayın,aile tanışması yapmayın.
nişan zamanı tanışırsınız acele etmeyin
bak noldu siz ayrıldınız aileler tanıştı ,şimdi lafı sözü dedikodusu da çok olur

Evet işte hep böyle.
Hakaret küfür falan yok,ama bana yazma,arama,konuşmayacağım,beni rahat bırak.Hep bu tavırda oluyor.Konuşsak beni dinlese sorun yok ama asla dinlemek istemiyor,çocuk gibi yani
Evli olduğunuzu farz edin. Çeker miydiniz böyle birini? Dünyalar iyisi dediğiniz bu adam mı? Hadi şimdi akşam herkes evine dönüyor, ortak yaşam yok. Evli olunca da sizi bırakıp ya ailesine ya arkadaşına gidecek. Aileleriniz tanıştıktan sonra ne olacak? Bir anda değişecek mi sevgiliniz?

Bitti dediyseniz geri adım atmayın. Sizi oyuncak gibi görüyor. Höt zöt yaparım sonra da iki lafla gönlünü alırım diyor. Bırakın herkes kendine gönlüne göre birini bulsun.

Aileler tanışmadı zaten henüz,ayrı ayrı tanıştık.
2 yıldır sevgili olduğumuz için annem babam tanışmak istediler kiminle görüştüğümü bilmek için.
Zaten çok ciddiydik ben çeyiz almaya başladım birkaç ay önce.
Tek problemi çok duygusal,ama sadece kendine karşı.Onu üzersem kalbini paramparça etmişim çok kötü bir insanmışım gibi,ama bana gelince,ne oldu ki abartıyorum.

sen bu huyuna bi ömür katlanabilicek misin?

Onu bile yapmıyor

farketmezki ,ayrı ayrı da birleşik de olsa tanışmayın kuzum :)
bence ciddi olmak için de tam tanımamış gibisin.

mizaç biraz zor değişir, erkekler siz nasıl davranırsanız onlarda size ona göre yaklaşır bence, çok çok iyi olması lazım bence ..... bipolar bozukluk olabilir mi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…