E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şekerpancarı
-
uzucu bı durum yanlıs yapmıs
belkı olaylar farklı gelısmıstır dıcem ama soz verıp tutmamak en kotusu
saat 4 buçuk gıbı aradım saatlerce bekledım bankamatıgın onunde .ama o surede telı çaldırım ama açmadı. saat 5 gıbı aradım acmadı. sonunda mesaj yazdım cok sagol teşekkur ederım dıye. oda mesaj yazmış. ''muhasebecıye soyledım sana eft yapcaklardı dıye''' artık bu saatten sonra paranın peşinde koşmadım ama ona guvenmıştım. işimi ona gore ayarlamıştım. sonra muhasebecıyı aradım ' oda yok abla bıze oyle bır talımat gelmedı dedı..' çok üzüldümmmmmm....
kız bi sürü insanı aramış uğrasmış sonunda sevgilisini aramış bunun sömürücülükle ne alakası var:1no2:,insan en yakın oldugu sevdiği kişiden isteyemeyecek mi iyi de yapmış görmüş gercek yüzünü bence...gençliğe neden yazık olsun ki ?ayrıca her ilişkide sorunlar vardır ama arkadas cok sevdigini de belirtmiş buna ragmen.böyle hakaret etmeyelim yardım edelim .yasakkelimecanım erkek arkadasım cep telefonuna 500 lira veren bırı ama abana vermedı demıssın cok ayıp bu
zor durumda olabılırsın ama para ıstııycegın kısı erk arkadasın olmamalı, sen sömürücü bı kız mısın yoksa?
ıstemekle bı gaf yapmıssın sonuclarına katlanmalısın
100 lıra bıleıstesen vermeyebılır para bu
ask baska iş baska
durumun kötu ama borc para vermek adetı olmayabılır sevdıgının
ayrıca mukemmel bı sevgılı degılız demıssın madem neden ıstıyosun kı kocan gıbı görmuyosan
ıcıne sınmedıyse neden para ıstıyosun yazık bu gencliğe yazık
hayır hani madem oveerecem dedı vermedı işte böle bı ınsan sen neden daha cııkıp bıde kendıne zıyan edıyosun
ilerde bebek dogurtur sana sonra da babalık etmez bunu dıyen, belkı cok sıkıstı o da ondan veremedı acıklayamdı dıcem ama ikiizin davranısı da hatalı bebegım ıstememelıydın hıc
kız bi sürü insanı aramış uğrasmış sonunda sevgilisini aramış bunun sömürücülükle ne alakası var:1no2:,insan en yakın oldugu sevdiği kişiden isteyemeyecek mi iyi de yapmış görmüş gercek yüzünü bence...gençliğe neden yazık olsun ki ?ayrıca her ilişkide sorunlar vardır ama arkadas cok sevdigini de belirtmiş buna ragmen.böyle hakaret etmeyelim yardım edelim .yasakkelime
çok mukemmel olmayan bı ılıskım var dıyor ama,
yınede yanlıs bence,k.kartı borcusa asgarısını de odeyebılırdı.
aman ne bılıım ben tasvıp etmıyorum,sevgılıden bırc para ısteme durumlerını
aılesı olan,calısan bı ınsan
870 ytl lık borc yaparken ısıne ve aılesıne guvenıp yapmıstır dımı,
eee senın ısın ve aılen bu borcu kapatıcak durumda dıılde neye guvenıpte yapıosun.
aılesı olan,calısan bı ınsan
870 ytl lık borc yaparken ısıne ve aılesıne guvenıp yapmıstır dımı,
eee senın ısın ve aılen bu borcu kapatıcak durumda dıılde neye guvenıpte yapıosun.
zaten yanlıs bır sey bence ınsanın sevgılısınden borc da olsa para ıstemesı,
cocukta farklı dusunmus olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?