- Konu Sahibi şekerpancarı
-
aılesı olan,calısan bı ınsan
870 ytl lık borc yaparken ısıne ve aılesıne guvenıp yapmıstır dımı,
eee senın ısın ve aılen bu borcu kapatıcak durumda dıılde neye guvenıpte yapıosun.
Arkadaşlar, lütfen takip ettiğimiz konuyu okuyup da yorum yapalım, çok zor değil.
Kız açıkça demiş, bir işe girebilmem için gereken harç parasıydı diye.
Keyfinden yapılan bir harcama değil bu.
Yok kredi kartı borcu denmiş, yok başka şeyler denmiş.
Okumadan yorum yapılınca konu da bambaşka yönlere çekiliyor, asıl amacından sapıyor.
Madem yorum yapacaksınız lütfen zahmet edip de bi okuyuverin mesajları olmaz mı? :enbuyukkk:
cok ayip :1shok:
hepimizin basina beklenmedik anda beklenmedik seyler gelebilir... biraz empati lütfen...
kaldi ki arkadas borc yapmamis gelecegi icin kariyeri icin egitim firsati yakalamak istemis... herkesin desteklemesi gereken bir durum oldugunu düsnüyorum... aile, es, arkadas, sevgili her kimse artik
bence anladığım kadarıyla parayı vermek istememiş erkek arkadaşı bunun içinde yalandan veririm deyip sonrasında bahanesini de hazırlamış.bişekilde bişeyler uydurup bu dertten kurtulurum diye düşünmüş olabilir.yalanının ortaya çıkacağını hesaba katmadan.keşke en başından veremem deseymiş daha doğru olurmuş.sorun bence söz verip parayı verip vermemesinden ziyade sana bu konuda yalan söylemesinde.aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı inanınki sırf parayı vermedi diye değil sadece bana yalan söylemiş olduğu için ayrılırdım ondan.yalanında bir sınırı var değilmi?öyle seni zor durumda bırakmaya hiç ve hiç hakkı yoktu bence.ona yakışanı sana en başından veremem param yok gibi açıkça bişey söylemeseydi ve seni oyalamamasıydı bu konuda bunu yaparken ne düşündü bilemiyorum ama bana yapılmış olsa ben kendimi küçük düşürülmüş görürdüm.bu yaptığından çıkaracağım anlam bana butür oyunlar oynayarak beni küçük gördüğü hafife aldığı olurdu çokmu abartıyorum bilmiyorum ama en nefret ettiğim şeydir karşımdaki insanın bana yalan söylemesi ne olursa olsun daima açıksözlü olmasından yana olurum hayatımdaki insanın.oyüzden kesinlikle ayrılırdım ben.senin düşüncelerini değiştirmek maksadıyla söylemiyorum tabiki bunları yanlış anlama sakın canım.ama ben ilişkini gözden geçirmeni öneririm
kız da nıye harc parasını yıyıp erkekten ıstıyo kardesım
ıstıyosa verıcem deyıp vermıyosa da yıne kızın sucu
cunku borc ıstıyo, borc ıstenmez hele sevgılıden hıc ıstenmez rezalet bıde soyluyo bunu
ıstemıyosa vermıyosa cocuk haklı yıne verıcem deyıp de vermıyo bıle olsa suclu kız burada
klava:
kız da nıye harc parasını yıyıp erkekten ıstıyo kardesım
ıstıyosa verıcem deyıp vermıyosa da yıne kızın sucu
cunku borc ıstıyo, borc ıstenmez hele sevgılıden hıc ıstenmez rezalet bıde soyluyo bunu
ıstemıyosa vermıyosa cocuk haklı yıne verıcem deyıp de vermıyo bıle olsa suclu kız burada
klava:
Arkadaşlar, lütfen takip ettiğimiz konuyu okuyup da yorum yapalım, çok zor değil.
Kız açıkça demiş, bir işe girebilmem için gereken harç parasıydı diye.
Keyfinden yapılan bir harcama değil bu.
Yok kredi kartı borcu denmiş, yok başka şeyler denmiş.
Okumadan yorum yapılınca konu da bambaşka yönlere çekiliyor, asıl amacından sapıyor.
Madem yorum yapacaksınız lütfen zahmet edip de bi okuyuverin mesajları olmaz mı? :enbuyukkk:
patıska sen anlamamışsız galıba olayı.yada sen bu yaşına kadar hiç sıkıntı çekmedın.kız benım harç param vardı da ben yedim demıyor .ıyı okuyun lutfen olayı başka tarafa çekmeyın..ben olsam kızın yerıne bende isterdım .sonuçta kız bagış altında bir para istemiyorrr..borç istiyor.kusura bakma ama sende çaresız bır durumda olsaydın sende isterdın... üstelık kımden olursa olsun borç para istemek rezalet bir durum degıl.ortada bir ilişki var..uzun yıldır devam eden bir ilişkisi var.. ve kız aradım ama bulamadım dıyorrklava:
cok ayip :1shok:
hepimizin basina beklenmedik anda beklenmedik seyler gelebilir... biraz empati lütfen...
kaldi ki arkadas borc yapmamis gelecegi icin kariyeri icin egitim firsati yakalamak istemis... herkesin desteklemesi gereken bir durum oldugunu düsnüyorum... aile, es, arkadas, sevgili her kimse artik
ay ne terbiyesiz biseyy...ne demisler: kimin ne oldugu kara günde belli olur
bence anladığım kadarıyla parayı vermek istememiş erkek arkadaşı bunun içinde yalandan veririm deyip sonrasında bahanesini de hazırlamış.bişekilde bişeyler uydurup bu dertten kurtulurum diye düşünmüş olabilir.yalanının ortaya çıkacağını hesaba katmadan.keşke en başından veremem deseymiş daha doğru olurmuş.sorun bence söz verip parayı verip vermemesinden ziyade sana bu konuda yalan söylemesinde.aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı inanınki sırf parayı vermedi diye değil sadece bana yalan söylemiş olduğu için ayrılırdım ondan.yalanında bir sınırı var değilmi?öyle seni zor durumda bırakmaya hiç ve hiç hakkı yoktu bence.ona yakışanı sana en başından veremem param yok gibi açıkça bişey söylemeseydi ve seni oyalamamasıydı bu konuda bunu yaparken ne düşündü bilemiyorum ama bana yapılmış olsa ben kendimi küçük düşürülmüş görürdüm.bu yaptığından çıkaracağım anlam bana butür oyunlar oynayarak beni küçük gördüğü hafife aldığı olurdu çokmu abartıyorum bilmiyorum ama en nefret ettiğim şeydir karşımdaki insanın bana yalan söylemesi ne olursa olsun daima açıksözlü olmasından yana olurum hayatımdaki insanın.oyüzden kesinlikle ayrılırdım ben.senin düşüncelerini değiştirmek maksadıyla söylemiyorum tabiki bunları yanlış anlama sakın canım.ama ben ilişkini gözden geçirmeni öneririm
çok üzücü bi durumÇok üzgünüm çoook bence ne yapmalıyım sorusunu sormak bile ilişkinin pek sağlam olmadığını gösterir.bence beraberliğinizi gözden geçirmelisin.neden ayrılmaya cesaretin yokki.hiç bi zaman güvenini kaybetme
canım erkek arkadasım cep telefonuna 500 lira veren bırı ama abana vermedı demıssın cok ayıp bu
zor durumda olabılırsın ama para ıstııycegın kısı erk arkadasın olmamalı, sen sömürücü bı kız mısın yoksa?
ıstemekle bı gaf yapmıssın sonuclarına katlanmalısın
100 lıra bıleıstesen vermeyebılır para bu
ask baska iş baska
durumun kötu ama borc para vermek adetı olmayabılır sevdıgının
ayrıca mukemmel bı sevgılı degılız demıssın madem neden ıstıyosun kı kocan gıbı görmuyosan
ıcıne sınmedıyse neden para ıstıyosun yazık bu gencliğe yazık
hayır hani madem oveerecem dedı vermedı işte böle bı ınsan sen neden daha cııkıp bıde kendıne zıyan edıyosun
ilerde bebek dogurtur sana sonra da babalık etmez bunu dıyen, belkı cok sıkıstı o da ondan veremedı acıklayamdı dıcem ama ikiizin davranısı da hatalı bebegım ıstememelıydın hıc
baya zor durumda bırakmıs senı vermıycekse veremem deseydı ya pekı canım sebebı neymıs bırde ustune ustluk yalan soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?