- Konu Sahibi şekerpancarı
-
yok :1no2: mazoşit falan degılım.ama sadece onu çok sevdım. ama ınanın benım zor gunumde yanımda olmayan bırıyle beraber olamam.ama kızsam ne degışecek ki.utansaydı üzülseydi zaten bana bu şekilde davranmazdı beni aşagılayıcı bir davranışta bulunmazdı...senağlama
bence sen bu yaşta bu kadar bağımlı olur,kendine güvenmezsen,kendini 1 insana bağlayıp onunla nefes alıyormuş gibi davranırsan karşına kim çıkarsa çıksın seni üzer..
kendini toplamalısın..dünyada tek o yok..yalnızlıktan ölmezsin..hatta yalnız olmak 2 kişilk yalnızlıktan çok daha iyidir..benneyaptımki
kızlar ben yeni üye oldum.ve canım fena halde sıkkın.erkek arkadaşımla benim 1 yıla aşkın bir ilişkim var.bu ilişki çok mükemmel degıl.erkek arkadaşımın çok guzel bır işi var.maddi durumu cok ıyı. yanında 8 kişi çalışıyor.ve ben çok onurlu ve gurulu bir insanım.oyle herkesten para isteyemem.ama gecen hafta işim geregı çok sıkıştım.ve 870,00 ytl paraya ihtiyacım oldu.normalde ailemden isterdım boyle bır durumda ama ailemde yoktu para.ve cok yakın 2 dostumdan ıstedım onlarda bırı tatıle gıdecegı için bırıde evı badana yaptıracagı için bana vermek ıstedıklerını ama veremeyeceklerını soyledıler.bankaya başvurdum fakat sonuç alamadım.ve odemem için son 1 gun kalmıştı.anıden çıktı bu zor durum.eger onceden bılseydım ayarlardım.bulamadım para ve son çare erkek arkadaşımdan istedım.kaldıkı bır cep tele 500 ytl veren bır ınsan.ve ben utanarak uzulerek ıstedım.oda tamam verecegım dedı.neyse ona guvenerek işimi yapmaya kalktım.fakat o gun hesabıma para yatmadı.ve çok zor durumda kaldım.çok uzuldum.vermeyecekse vermem sana para deseydıde bende ona gore son care amcamlara gıtseydım. ondan bağış degıl borç para istedım. kızlar işin kötü yanı onu çok sevıyorum.benım zor durumda yanımda yoksa hiç olmasın istiyorum .ama ayrılmaya cesaretım yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?