zor durumlarda insan sığanacak bir gemi arıyor..
istemeseydin,ben olsam istemezdim diyemiyorum o yüzden..
ama maddi olarak verebilecek durumu varsa vermeliydi bencede..
para yüzünden ilişkinizi gözden geçirin diyemiyorum daha çok verdiği sözü tutmaması benim dikkatimi çekti..
Adam baya karakterliymiş
Nasıl zengin olduğu anlaşıldı işte
Onun malı mülkü bizi tabii ki ilgilendirmiyor
Fakat söz verip gerçekleştirmemesi çok kötü.
İlişkisine biçtiği değer demekki 800 küsur liraymış.
Yazık
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba
Bende ilk olarak bir karışıklık olmuştur dedim kendi kendime.
Kötüye yormamaya çalıştım ama yazılarını okuyunca bu insanın ne yazıkki güvenilecek biri olmadığını anladım.
Geç karşısına açık açık konuş.
"Sana inanıp borç istedim.
Vereceğim dedin.
Sen vericeksin diye başka kimseden de istemedim çok zor durumda kaldım.
Neden böyle yaptın ? diye sor.
Bakalım cevabı ne olucak?
Eminim ki vereceği cevap karşısında kafan daha bir netleşecek.
kızlarrr onu bır yandan da cok sevıyorum ama nasıl ayrılcam bılemıyorum.ayrılsam bıle dıyecek kı benden para istedi gozu paramdaydı ama vermeyınce benden ayrıldı dıyecek. ama işin aslı oyle degılki , ben ona güvenmiştim.ve 870 ytl onun için bir hiç.ben ondan hedıye yada ne bıleyım bağış istemedım ki borç istedım.ama bu saatten sonra artık ona nasıl guvenecem ona nasıl içimi dökecem. ben 26 yaşındayım .ve bu saaten sonra nasıl birini sevebilirim.belki kızcaksınız ama keşke hiç istemeseydim diyorum. nerden çıktı bu harç dıyorum.. ben cok cesaretsızım. o bir çok kez beni üzmesıne ragmen hep affettım. çünkü onu sevdim.ama bu durum beni çok aşagıladı. ofsenağlamasenağlamasenağlama
öyle sorabılmeyi çok isterdim.ama verecegi cevapta beni korkutuyor.bıraz daha yıkılmaktan bıraz daha aşagılanmaktan korkuyorum.bazen bır cesaret gelıyor ama bazen ya giderse diyorum.buna hazır degılım ben .ne yapacagım.akıl verın kızlar bana...onsuzluğa nasıl alışacam.yuregımdeki boşluk daha çok büyüyecek. senağlama
kızlarrr onu bır yandan da cok sevıyorum ama nasıl ayrılcam bılemıyorum.ayrılsam bıle dıyecek kı benden para istedi gozu paramdaydı ama vermeyınce benden ayrıldı dıyecek. ama işin aslı oyle degılki , ben ona güvenmiştim.ve 870 ytl onun için bir hiç.ben ondan hedıye yada ne bıleyım bağış istemedım ki borç istedım.ama bu saatten sonra artık ona nasıl guvenecem ona nasıl içimi dökecem. ben 26 yaşındayım .ve bu saaten sonra nasıl birini sevebilirim.belki kızcaksınız ama keşke hiç istemeseydim diyorum. nerden çıktı bu harç dıyorum.. ben cok cesaretsızım. o bir çok kez beni üzmesıne ragmen hep affettım. çünkü onu sevdim.ama bu durum beni çok aşagıladı. ofsenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?