M
MrViL
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şekerpancarı
Bence bir insan verdiği sözde durmalı sözünün eri olmalı ya baştan veremeyeciğini söylemeli ya da vermeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr onu bır yandan da cok sevıyorum ama nasıl ayrılcam bılemıyorum.ayrılsam bıle dıyecek kı benden para istedi gozu paramdaydı ama vermeyınce benden ayrıldı dıyecek. ama işin aslı oyle degılki , ben ona güvenmiştim.ve 870 ytl onun için bir hiç.ben ondan hedıye yada ne bıleyım bağış istemedım ki borç istedım.ama bu saatten sonra artık ona nasıl guvenecem ona nasıl içimi dökecem. ben 26 yaşındayım .ve bu saaten sonra nasıl birini sevebilirim.belki kızcaksınız ama keşke hiç istemeseydim diyorum. nerden çıktı bu harç dıyorum.. ben cok cesaretsızım. o bir çok kez beni üzmesıne ragmen hep affettım. çünkü onu sevdim.ama bu durum beni çok aşagıladı. ofsenağlamasenağlamasenağlama
Bence onunla yollarını şu anda değilde başka bir zaman hiç ummadığı anda bitir. Neden dersen eğerki şu zamanda ayrılırsan düşüncesi şu olur. Benden borç istedi bende vermedim o yüzden benden ayrılıyor, demekki bu kızın amacı paraymış diye düşünebilir. Ama onun gibi bir insandan sana ne sevgili nede eş olur. Ama ben olsaydım ne kadar sıkışırsam sıkışıyım gidipte sevgilimden para istemezdim. Arkadaş acı söyler.
bak herkes unut gitsin diyor ama anladığın dinlediğin yok :1closedeyes:çok affettiysen bida ha affet gururunu ala ayaklar altına bu kadar zayıfsan bişey demiyorum yaşın 26 kimi sevecekmişsin bu yaştan sonra sanki duyanda 70 zanneder
tatlım sen bence bu kadar insanı dinlemeyip yine ona koşacaksın senden ümidimi kestim ben daha çok ağlarsınsenağlamasenağlama
öyle sorabılmeyi çok isterdim.ama verecegi cevapta beni korkutuyor.bıraz daha yıkılmaktan bıraz daha aşagılanmaktan korkuyorum.bazen bır cesaret gelıyor ama bazen ya giderse diyorum.buna hazır degılım ben .ne yapacagım.akıl verın kızlar bana...onsuzluğa nasıl alışacam.yuregımdeki boşluk daha çok büyüyecek. senağlama
o gun bankamatığın önünde beklerken ve muhasebecıyle konuştuktan sonra.allahım dedım neden dedım.yaaa o kadar streslıydımkı aynı anda bır çok şeyi yaşadım.hersey bır fılm şerıdı gıbı gectı gözümün önünden. dedimki allahım sen bilirsin.ondan ayrılcam... hala gururumun ayaklar altında olmasının acısını çekiyorum. belki, gülceksınız ama hani türk filmleri vardır ya fakır ama gururlu kız senoryoları.benım gozumde bu saatten sonra ne hırs nede intikam gibi bir duygu olmadı hiç.çünkü onun saçının telıne kıyamam hiç bir zaman.
o gun bankamatığın önünde beklerken ve muhasebecıyle konuştuktan sonra.allahım dedım neden dedım.yaaa o kadar streslıydımkı aynı anda bır çok şeyi yaşadım.hersey bır fılm şerıdı gıbı gectı gözümün önünden. dedimki allahım sen bilirsin.ondan ayrılcam... hala gururumun ayaklar altında olmasının acısını çekiyorum. belki, gülceksınız ama hani türk filmleri vardır ya fakır ama gururlu kız senoryoları.benım gozumde bu saatten sonra ne hırs nede intikam gibi bir duygu olmadı hiç.çünkü onun saçının telıne kıyamam hiç bir zaman.
canım benim ya
yaranı daha çok deştim üzdüm seni kusura bakma olur mu.
çok seviyorsun anlıyorum seni,çok bağlanmışsın oda seni seviyordur bilemem ama hemen kesip atmak zor tabi.
Sevgi var arada.
Soğuk davran ayrılma diyeceğim ama bu seferde karşındaki insan "para vermedim ya ondan bana karşı soğuk "diye düşünücek.
Bu defa sen zor durumda kalıcaksın.
Zor durumda kalmanı istemem canım.
En iyisi soğuk davranma yalnız kalabilceğin bir yere git ve düşün.
Yaşadıklarını,başına geleni iyice ölç,tart,biç.
Yine en iyi kararı sen vereceksin.
Allah hakkında hayırlı olanı versin..:teselli:
afedersin ama
çok tuhafsın
mazoşist misin nesin
o sana acı çektiriyo umursamıyo sen ayrılamayı bırak
kızamıyosun bile
enteresanCADIARZU
Aferin, sen devam et onun saçının telini bile düşünmeye.
Bak....o sana çok güzel kıyıyor ama güzelim....o senin kıyamadığın saçlarının bir tek teli bile kıpırdamadan hem de ...
Başka sözüm yok.