erkek arkadaşım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ne Kuran ,ne de 3 kulluvallahu 1 elham okudum bu gece..Sadece kalbimden geçirdiklerimle dua ettim Allahıma......

ben bozulmadım ben kesin hüküm içeren bişey de söylemedim kur'an okunması gerekiyor falan diye arkadaşlar karşılaştırma yapmış hatimle bende bunu kimsenin bilemeyeceğini sadece bizlerin elimizden geleni yapması gerektiğini söyledim. Bence siz benim yazdıklarımı tam anlamıyla algılayamamışınız.

bazıları sacmaladı derken bizleri kastetmiş olamazsın değil mi? çünkü biz sacmalayacak yası gecmiş insanlarızda hani bilgin olsun

bazıları sacmaladı derken bizleri kastetmiş olamazsın değil mi? çünkü biz sacmalayacak yası gecmiş insanlarızda hani bilgin olsun

kaydirigubbakcemile3 ben kendimi hala genç hissediyorum ama :1closedeyes:

saçmalamanın yaşla ilgili olduğunu da sizden duydum..bence işte şimdi saçmaladınız :roflol:

valla orta yolu bulduğunuza bende çok sevindim :dance: kendi sevgilimle küs olup barışsam bu kadar sevinmezdim:1rolleyes:

Neden anlamadan fevrileşiyorsun ki canım ? Arkadaşın bu dünya önemli değil diyen bir arkadaşının lafı üzerine yazdığım bir cümleydi bu..Biraz daha dikkatle oku saçmalaya başladı lafını kullanırken ve üzerine alınma,anlamadan hüküm verip te kırıcı olma şu mübarek gecede............

benimde sıkılıyor bu gece gercekten ibadetimizi etmedik ondan olsa gerek değil mi shericim ondandır değilmi? bak sacmalamaya basladım gördün mü napcaz şimdi ? sen bilirsin

kandil kandil konuya bak,
ahaha bu arada ben bugun dua etmedim :)

Yok yok ben sizin hakikaten sadece okumak istediğiniz yerleri okuyup, anlamak istediğiniz yeri anladığınıza kanaat getirdim şu anda..Lütfen dönüp tekrar okuyun yazımı..Göreceksiniz o zaman ..Gece gece uğraştırmayın boş şeylerle beni..
Ayrıca her ne kadar yazınızı editleseniz de değiştirilmemiş kısmını okuma zevkine(!) eriştim..Bunu belirteyim..20 kişi adına konuşmanız da hiç hoş olmamış..Kimse burda bana öyle düşündüğünü yazmazken elinizde pankart 'Ben 20 kişiyi temsil ediyorum.' demenize hiç mi hiç anlam veremedim.

Son düzenleme:

algılamamda sorun yoktur yerimseniben

ama sen yazdıklarını bidaha oku istersen, pekte böle ılımlı değildi:umursamaz:

neyse uzatmıycam daha fazla...

ama konuyu ben açtım yemeyelim içmeyelim dua edelim bile dendi..ben neler beklerken neler söylendi..kimsede sormadıki sen çok tutucu bi insanmısın sevgilin de tam tersimi? yada ne biliyim bu tarz şeyler..ki böyle bi sorunumzda yok zaten..en azından beni daha iyi anlamak için bu tarz yapılabilirdi yorumlar..neyse..özürdilerim arkadaşlar..kimseyi kırmak istemedim..

içini doldurun o vakit siz de, çekmek istediğiniz yöne çekin olayı
cok yabancı degılsınız sanırım kaydirigubbakcemile5

evet benım bır cok arkadasım bunu savunuyor bu dunya gecıcı esas olan dıger dunya.
hatta kendını bır odaya 1 aylıgına kapatıp sadece tuz seker su ıle yasayıp dininnle tamamen bütün olabılenler varmıs doğrudur bılemıyorum belkı dogru olan budur. eksık bılgımı mazur görün bunun bir ismi bile varmış bu olayın, kimbilir biz de bir gün uygularız.

saçmalamanın yaşla ilgili olduğunu da sizden duydum..bence işte şimdi saçmaladınız :roflol:

Beklediğiniz türde yorumlar okumamış olabilirsiniz ama bu kelimeyi hiç yakıştıramadım..Sonuçta herkes burada fikrini beyan etmekte..Saçmaladınız demek çok ayıp olmuş..

algılamamda sorun yoktur yerimseniben

ama sen yazdıklarını bidaha oku istersen, pekte böle ılımlı değildi:umursamaz:

neyse uzatmıycam daha fazla...

ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum ama siz sadece bir cümleye takılmışınız zaten o cümleyide özellikle kırmızı renkle belirtmişiniz devamını okuma gereği duymamışınız anladığım kadarıyla.

Daha fazla tartışmanın anlamı yokk çünkü siz sadece anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz biraz daha objektif olabilseniz tartışmamız verimli olurdu belki ama bu şartlarda:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…