• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HÜlya :hulya:
Serin :jeyyar:
Neçmi hihoyyyt kaydirigubbakcemile

konu amacını aştı..herkesten özürdiliyorum..ve bu konunun silinmesini istiyorum..

Beklediğiniz türde yorumlar okumamış olabilirsiniz ama bu kelimeyi hiç yakıştıramadım..Sonuçta herkes burada fikrini beyan etmekte..Saçmaladınız demek çok ayıp olmuş..
Yani....vereliniortak
ama konuyu ben açtım yemeyelim içmeyelim dua edelim bile dendi..ben neler beklerken neler söylendi..kimsede sormadıki sen çok tutucu bi insanmısın sevgilin de tam tersimi? yada ne biliyim bu tarz şeyler..ki böyle bi sorunumzda yok zaten..en azından beni daha iyi anlamak için bu tarz yapılabilirdi yorumlar..neyse..özürdilerim arkadaşlar..kimseyi kırmak istemedim..

Evet dedim..Arkadaşın bu dünya önemli değil ,önemli olan öbür dünyadır diyen arkadaşı ile ilgili cümlesine karşılık dedim..Demin de aynı şeyi yazdım.Anlaşılması için kaç kez yazmam gerekiyor daha ??:1ninca:

Herkes her zaman sizin gibi düşünmek,sizin istediğiniz gibi davranmak,beklediğiniz yorumları yapmak durumunda ve zorunda değildir...Hoşlanmasanız da olgunlukla karşılamanız daha şık olur çünkü şahsa yönelik hakaret edici bir durum yok.....:1no2:

ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum ama siz sadece bir cümleye takılmışınız zaten o cümleyide özellikle kırmızı renkle belirtmişiniz devamını okuma gereği duymamışınız anladığım kadarıyla.

Daha fazla tartışmanın anlamı yokk çünkü siz sadece anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz biraz daha objektif olabilseniz tartışmamız verimli olurdu belki ama bu şartlarda:1no2:

yarımyamalak okuma huyum yoktur bütün olarak okurum, we takıldığım anlamadığım yerleri parmak kaldırır sorarım :kahve:

çok objektifim merak etme, oyüzden "kesin" yargılara karşıyım zaten..

neden istediğim gibi anlıomuşum, yada şöle diyim anladığm şey olumsuz sonuçta ben neden böle anlama ihitiyacı hissedimki gece gece derdim ne olabilir:umursamaz:

şartlar olgunlaşınca tartışırız ozaman a.s.

ayrıca ben helalleştim sizinle we anlaştığımızı belirttim geçen mesajlarda, ama üstüne mesaj geldi sen nie üstüne alınıosun die, tartışmayı werimsizleştiren siz oldunuz :umursamaz:

yarımyamalak okuma huyum yoktur bütün olarak okurum, we takıldığım anlamadığım yerleri parmak kaldırır sorarım :kahve:

çok objektifim merak etme, oyüzden "kesin" yargılara karşıyım zaten..

neden istediğim gibi anlıomuşum, yada şöle diyim anladığm şey olumsuz sonuçta ben neden böle anlama ihitiyacı hissedimki gece gece derdim ne olabilir:umursamaz:

şartlar olgunlaşınca tartışırız ozaman a.s.

ayrıca ben helalleştim sizinle we anlaştığımızı belirttim geçen mesajlarda, ama üstüne mesaj geldi sen nie üstüne alınıosun die, tartışmayı werimsizleştiren siz oldunuz :umursamaz:

kusura bakmayın çok msj yazıldığı için göremedim sanırım o mesajınızı şimdi bakarım tekrar. Hayırlı sabahlar olsun size

Yani....vereliniortak

Evet dedim..Arkadaşın bu dünya önemli değil ,önemli olan öbür dünyadır diyen arkadaşı ile ilgili cümlesine karşılık dedim..Demin de aynı şeyi yazdım.Anlaşılması için kaç kez yazmam gerekiyor daha ??:1ninca:

Herkes her zaman sizin gibi düşünmek,sizin istediğiniz gibi davranmak,beklediğiniz yorumları yapmak durumunda ve zorunda değildir...Hoşlanmasanız da olgunlukla karşılamanız daha şık olur çünkü şahsa yönelik hakaret edici bir durum yok.....:1no2:

bikaç msj yukarıda herkesten özürdilediğim bi msjım var..şimdi hala neden uzatılıyor anlamıyorum..şahsınıza münhasır da özürdilerim..artık uzatılmazsa sevinirim..

Back