E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
kusura bakmayın ama hiçte yanlış değil cümlem bilmiyor olabilirsiniz amenna ama türkçesi var bunun açıp onu okuyabilirsiniz. Ben siz kur'an okumadığınız için yaptığınız duaların hükmü yok falan demedim ama nerden biliyorsunuz kii kabul olacağınıı. Ya benişte bildiklerimi çok gönülden okudum bu gece hatim indiren birinden bile daha makbuldü benim duam diyemezsiniz bunun garantisi yok. Benim değinmek istediğim nokta oraydıı yani kullar yani bizler elimizden geleni yapmalıyız sonra rahmet beklemeliyiz. Bunu ben hep uçağın kanatlarına benzetirim kanadın biri ümit diğeri ümitsizlikk ikiside olmalı birisi olmadımı o uçak uçmaz
siz okunan dualar için "2-3 duayla geçiştirmek" gibi bi cümle kurarsanız bende buna kusura bakarım.
ben demedimki en kabulu benimki böle bişe yazmadım, kesin hüküm wermedim dikkatli okursanız, ama Kuran okumadım die kabul olmıycağını düşünmüorum benimde elimden gelen buydu bugece için we bunu yaptım.
, ama siz tam tersi kesin hükme warmışssınız "2 duayla geçiştirenin öğrenmesi gerekn çok şey wardır" die:umursamaz:
şimdi bakalım kesin hüküm kimde CADIARZU
Son düzenleyen: Moderatör: