E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Ben ne Kuran ,ne de 3 kulluvallahu 1 elham okudum bu gece..Sadece kalbimden geçirdiklerimle dua ettim Allahıma......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlar ortaya we geneli ilgilendiren tarzda yapılıo, isteyen istediği kişinin yorumuna katılır yada karşı çıkar, bende sana katılmadığımı belirttim,
ayrıca yorumun "kesin hüküm" içerdiği için, bende Kuran okumasını bilmeyen we sadece dua eden biri olarak üzerime alındım we fikrimi söledim..
sen neden bozuldun bende onu anlamadım
Ben ne Kuran ,ne de 3 kulluvallahu 1 elham okudum bu gece..Sadece kalbimden geçirdiklerimle dua ettim Allahıma......
bazıları sacmaladı derken bizleri kastetmiş olamazsın değil mi? çünkü biz sacmalayacak yası gecmiş insanlarızda hani bilgin olsun
bazıları sacmaladı derken bizleri kastetmiş olamazsın değil mi? çünkü biz sacmalayacak yası gecmiş insanlarızda hani bilgin olsun
ya gerçekten saçmalamaya başladı bazıları artık..yok yemeyelim içmeyelim ölene kadar dua edelim kafamçokkarıştı ben tartışmak için açmadım bu konuyu..
ayrıca anladımki boşuna açmışım kafamçokkarıştı eşsiz önerileriniz(!)için teşekkür ederim ..telefonda konuştuk şimdi..ben üzüldüm açıkçası dedim..msj da illa arapça mı okumam gerekiyo demişsin ,illa arapça okuman gerekmiyoduki,türkçe de okuyabilirdin ama tabi baskıyla olmaz içinden gelmiyosa da bişey yapamam canım dedim...o da haklısın aşkım ben öyle düşünmemiştim bi anneme soruyum nerde mealli kuran dedi :lepi: işte bu kadar...bana sizin söylediklerinizi söyleseydi inanın burda yırtındğım kadar yırtınmazdım açıkçası ne söylemk istediğimi açıklamak için..tamam der kapatırdım konuyu..dedimya ben burda sanki baskıcı,çok tutucu bi insan gibi göründüm sanırım..bu rahatsız etti beni..neyse kızlar..sağolun hepinizde..
saçmalamanın yaşla ilgili olduğunu da sizden duydum..bence işte şimdi saçmaladınız :roflol:
ya gerçekten saçmalamaya başladı bazıları artık..yok yemeyelim içmeyelim ölene kadar dua edelim kafamçokkarıştı ben tartışmak için açmadım bu konuyu..
ayrıca anladımki boşuna açmışım kafamçokkarıştı eşsiz önerileriniz(!)için teşekkür ederim ..telefonda konuştuk şimdi..ben üzüldüm açıkçası dedim..msj da illa arapça mı okumam gerekiyo demişsin ,illa arapça okuman gerekmiyoduki,türkçe de okuyabilirdin ama tabi baskıyla olmaz içinden gelmiyosa da bişey yapamam canım dedim...o da haklısın aşkım ben öyle düşünmemiştim bi anneme soruyum nerde mealli kuran dedi :lepi: işte bu kadar...bana sizin söylediklerinizi söyleseydi inanın burda yırtındğım kadar yırtınmazdım açıkçası ne söylemk istediğimi açıklamak için..tamam der kapatırdım konuyu..dedimya ben burda sanki baskıcı,çok tutucu bi insan gibi göründüm sanırım..bu rahatsız etti beni..neyse kızlar..sağolun hepinizde..
kandil kandil konuya bak,
ahaha bu arada ben bugun dua etmedim :)
ben bozulmadım ben kesin hüküm içeren bişey de söylemedim kur'an okunması gerekiyor falan diye arkadaşlar karşılaştırma yapmış hatimle bende bunu kimsenin bilemeyeceğini sadece bizlerin elimizden geleni yapması gerektiğini söyledim. Bence siz benim yazdıklarımı tam anlamıyla algılayamamışınız.
Allah kabul etsin..:Saruboceq:
Neden anlamadan fevrileşiyorsun ki canım ? Arkadaşın bu dünya önemli değil diyen bir arkadaşının lafı üzerine yazdığım bir cümleydi bu..Biraz daha dikkatle oku saçmalaya başladı lafını kullanırken ve üzerine alınma,anlamadan hüküm verip te kırıcı olma şu mübarek gecede............
Yok yok ben sizin hakikaten sadece okumak istediğiniz yerleri okuyup, anlamak istediğiniz yeri anladığınıza kanaat getirdim şu anda..Lütfen dönüp tekrar okuyun yazımı..Göreceksiniz o zaman ..Gece gece uğraştırmayın boş şeylerle beni..
Ayrıca her ne kadar yazınızı editleseniz de değiştirilmemiş kısmını okuma zevkine(!) eriştim..Bunu belirteyim..20 kişi adına konuşmanız da hiç hoş olmamış..Kimse burda bana öyle düşündüğünü yazmazken elinizde pankart 'Ben 20 kişiyi temsil ediyorum.' demenize hiç mi hiç anlam veremedim.
ama konuyu ben açtım yemeyelim içmeyelim dua edelim bile dendi..ben neler beklerken neler söylendi..kimsede sormadıki sen çok tutucu bi insanmısın sevgilin de tam tersimi? yada ne biliyim bu tarz şeyler..ki böyle bi sorunumzda yok zaten..en azından beni daha iyi anlamak için bu tarz yapılabilirdi yorumlar..neyse..özürdilerim arkadaşlar..kimseyi kırmak istemedim..
saçmalamanın yaşla ilgili olduğunu da sizden duydum..bence işte şimdi saçmaladınız :roflol:
algılamamda sorun yoktur yerimseniben
ama sen yazdıklarını bidaha oku istersen, pekte böle ılımlı değildi:umursamaz:
neyse uzatmıycam daha fazla...