bi arkadaş illa hatim mi indirmesi gerekir senin sevinmen için gibi bişey yazmış..ben istedim diye ibadet edecekse bunun zaten bi anlamı olmayacğını biliyorum ben..farkındayım yani..ben anlatamadım sanırım..içinden bu duyguların,bu isteğin gelmemesi üzdü beni.herkesin aynı olmayacağını da biliyorum..hala anlatamıyorum ama neyse..hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için a.s.
bi arkadaş illa hatim mi indirmesi gerekir senin sevinmen için gibi bişey yazmış..ben istedim diye ibadet edecekse bunun zaten bi anlamı olmayacğını biliyorum ben..farkındayım yani..ben anlatamadım sanırım..içinden bu duyguların,bu isteğin gelmemesi üzdü beni.herkesin aynı olmayacağını da biliyorum..hala anlatamıyorum ama neyse..hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için a.s.
İnsanın yaptığı ibadet kendisinedir.
Sen uyarında bulunmuşsun.
Daha fazla bişey söylemeye triplere girmeye gerek yok.
Belki film dini filmdir
ay allah kabul etsın ama boyle olur m ? ınancına bu kadr karısılıyor mu?
benım sevgılım boyle bır konuda bana ne fılmı? okumadın mı duanı dese
kusura bakmayın ama attıgı son msjı olurdulmaz:
abartının ötesi varsa bence sizin davranısınız odur ,kimin ne zaman ne sekilde ibadet edecegine siz karısamazsınız böyle birseyde ilkkez duyuyorum bana esim bile kalk dua oku diyemez kimse kimseyi kurtarmayacak canım herkesin ibadeti kendine artık bunada mı karısılıyor
eşim beni bu konuda zorlasa,okuyacağım varsa bile okumaktan vazgeçerdim..lmaz:
Bide parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış
Dip not olsun
ya niye bu kadar abarttınızki..nereye gittiğini, kimle gittiğini, bilmem neyi soruyorda bunu soramazmı ? yapmayın Allah aşkına..ayrıca ben illa yapacaksın demedim ona..üzgün olduğumu belirttim..anlaşmaktan bahsediyosunuz yeri gelince,bu da bi anlaşma değilmidir..
İnsanın yaptığı ibadet kendisinedir.
Sen uyarında bulunmuşsun.
Daha fazla bişey söylemeye triplere girmeye gerek yok.
Belki film dini filmdir
Evet ben dedim.Bu kadar baskı yapmamalısın.Sonuçta çocuk bildiği duaları okumuş ama senin 3 kulluvalluhu,1 elham okuyup mu geçiştirceksin demen çok kırıcı olmuş....Ne var arada film izledi diye..O sana kadir gecesi ne işin var nette diyor mu canım ?Evlendiğiniz zaman kandillerde birlikte dua edersiniz.Ama şimdiden böyle laf sokup ,manevi baskı ile arkadaşını üzmen hiç hoş olmamış..Adam ateist değil,inkarcı değil...Böyle baskılar yaparsan kaybedersin sevgilini..:umursamaz:
bence hiç te abartmıyosun bende olsam üzülürdüm. Sen o insanla her şeyi paylaşacaksın belki hayatını birleştireceksin. Bugün belki onun bu özel gece için fazla bişeyler yapmaması seni pek ilgilendirmez ama ilerde ne olcak sen o insanla aynı evi paylaşırken ne olacak pekii:bbo: o zamanda amannn bananee abartıyorum mu diyeceksin yasakkelime
abartının ötesi varsa bence sizin davranısınız odur ,kimin ne zaman ne sekilde ibadet edecegine siz karısamazsınız böyle birseyde ilkkez duyuyorum bana esim bile kalk dua oku diyemez kimse kimseyi kurtarmayacak canım herkesin ibadeti kendine artık bunada mı karısılıyor
ya niye bu kadar abarttınızki..nereye gittiğini, kimle gittiğini, bilmem neyi soruyorda bunu soramazmı ? yapmayın Allah aşkına..ayrıca ben illa yapacaksın demedim ona..üzgün olduğumu belirttim..anlaşmaktan bahsediyosunuz yeri gelince,bu da bi anlaşma değilmidir..
bizler sadece gösterilerek yapılırsa inanıyoruz saklı yapılanı kabullenme huyumuz yok demek ki
yapıyorum ,ediyorum demek sart mıdır?
Dinde zorlama yoktur,amenna..
- Mesela ben çok fazla kitap okurum erkek arkadaşım okumuyor..
- Gezmeyi çok seviyorum ama sevgilim hoşlanmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?