Erkek arkadaşım yurt dışında paralı evlilikten bahsediyor

Ya bi de ailem izin vermedi diye hayıflanıyo jdjfjfjf geberdim. Başta tamam dedilerdi diyo. Heralde tamam dicekler başka türlü nasıl eğliceklerdi seni? Ailesi bile şaşırmıştır hala ısrar edince hiç mi düşünmüyor diye.

Atıp tutmak serbest. Kabul etmezler iltica başvurusunu. Zaten red kararı çıkmış mahkemeden

hakkında hapis ya da yakalama kararı bulunan birisinin iltica talebinin değerlendirilebilmesi için siyasi suçlu ya da düşünce suçu gibi bir durum ile karşı karşıya kalması lazım. bir diğer opsiyon da eşcinsel ya da trans birey gibi dezavantaklı kategoride olup ülkesinde can güvenliğinin olmadığını kanıtlaması.
her mahkumiyet olasılığı taşıyan insanların talepleri değerlendiriliyor olsa idi taşranın köyündeki sapık dedelerin hepsi kaçar giderdi. anadolu irfanı.

Yahu kizim sende hic akil yok mu, adam kacak yasiyor isi gucu yok oraya gidip ne yapicaksin ?? Ne yapicaksin?? Nikah isi tamamen fiyasko zaten hayatboyu kuma mi olucaksin? Ayril acilen.

Artık benim aklıma adam kurtulmak için mi bunları uydurdu fikri geliyor. Bu ne yapışma bu ne ısrar bu ne sabit fikirlilik at gözlüğü takma pes artık. Güzellikle nazikçe söylüyorsun, bak ne şanslısın büyük beladan dönmüşsün diyorsun, nikahlı çocuklu da olabilirdin, borçları üstüne yıkabilirdi diyorsun... O benim ilkimdi 6 sene emek verdim diyor. Engelledim yazmıyor engelliycem yazıyor. Adam yanındayken bile başka kızlarla ekleşip yazışıyormuş. Kaç kez terk edilmiş yine barışmış. Kızlarım var büyük konuşmaya korkuyorum da bu durumda olsalar kırardım heralde bacaklarını. O kadar gerçekten kopuk ki adamın suçlarına değil kendisini bırakıp gitmesine ağlıyor. İltica kabul edilse oturum alsa kuş gibi uçacak kriminal karanlık adama. İnsan kaçakçılığı dedin mi benim gözümün önüne boğulan, cesedi sahile vuran çocuklar geliyor. Adamın bu suçu bile üzmemiş korkutmamış aşkını söndürmemiş.

Sen Almanya ya gelmeyi unut, buradakileri postalamayı düşünüyorlar ki seçimlerde aşırı sağ parti kazanma durumun da, bu ay seçim var.Bence siz önünüze bakın

Sevgili konu sahibi ben Almanyada dogdum büyüdüm. Kanunu Kurali iyi bilirim. Erkek arkadasinizda belki 1 yilda BMW 2 yilda ev alma hayali ile yada baska bi sebeple buralara gelmis ama ona söyleyin parayla evlilik yaptiginda 3 yil kagit üzerindede olsa evli gözükmesi gerekiyor. Artik Alman devletide uyandi ara ara evleri basip gercekten ayni evdemi yasiyor diye kontroller yapiliyor yer yer. Eger bu Kontrollerde ayri oldugu ortaya cikarsa tüm hayalleriniz suya düser. Yakalanmaz hersey yolunda giderse 3 yil evlilik 1 yil bosanma süreci, sigortali is bulup sizinle evlenme süreci bi rahat 4,5 yili bulur. Evlendiginizdede sizi Almanyada lüks bir hayat bekliyor diye umutlanlanmayin. Esinizin alacagi maas en fazla 2000 Euro ya olur ya olmaz meslegi felan yoksa. Bu paradanda size ay sonunda cok bisey kalmaz, biraz normal hayat sürelim derseniz. Sizinde iyi Almanca konusmak icin rahat 2 yila yakin Dil kursuna girmeniz lazim gelince. 6 ay gidenlerde var elbet ama o Almanca ile ne kadar Kariyer yapilir ilerlenir siz düsünün. Yani önünüzde, bugün evleniyorum dese en az 4 yil daha beklemeniz gereken bir Adam var.

İltica başvuru değerlendirmesi biraz uzun sürüyor. İltica için başvuran kaçakları mülteci kampına koyuyorlar. O süreçte dil kursuna falan gidiyolar. Başvururken kimse ben suçluyum o yüzden kaçtım demiyor, alman makamları araştırıyolar. Yoksa hepsi türkiyede ayrımcılığa uğradığınu, can güvenliğinin olmadığını söylüyor. Sırf kabul almak için eşcinsel olmamasına rağmen eşcinsel olduğunu söyleyen de var. Tabiyki değerlendirmeden sonra konu sahibinin sevgilisi gibi olanların başvurusu reddediliyor ve deport ediliyolar.

Sadece süreç biraz yavaş ilerlediği için o süreçte almanyada kalmaya devam ediyolar. Konu sahibinin sevgilisinin başvurusu zaten reddedilmiş ama bir mahkemesi daha varmış (muhtemelen itiraz etti red kararına). Bu şekilde olan kişilerin evlenmelerine izin veriyolar mı o konuda bir fikrim yok.

İnsan kaçakçılığından dava açılmış sanırım sonuçlanmamış

en azından benim bulunduğum bölgede iltia başvurusu reddedildikten sonra yasadışı yollarla kalmaya devam ediyorlarsa resmi makamlara herhangi bir gerekçe ile başvurduklarında -ki buna evlilik gibi işlemler de dahil- yakalanıp deport edilme ihtiymalleri çok yüksek. zaten konsolosluğa asla gidemiyorlar. zira konsolosluğun bulunduğu iskan Türk toprağı sayıldığından hakkında yakalama kararı olan kişiyi orada paketler, konsoloslukta görevli Türl polisi.

Bi de uyuşturucu işine girerse CV tamam kxkck
Hayır bu kadar kriminal bir tip başkasıyla evlenecek diye üzülüyor hala.
İnanılmaz bir şey.
Peşinden kalkıp gidip oralarda sefil olup sürünmedi diye üzülüyor.
Aşıktım sonradan oldu diyor. Yahu sonradan insan kaçakçısı olan, suçlu bir tip olsa sevgilim anında eski sevgilim olur.
Nasıl kafalarla yaşıyorlar inanılmaz

Aynı çevrelerin insanları, sevmiş çok, adam sonradan böyle olmuş sözde, valla 15 senelik kocam bu tip işlere girse koyarım kapının önüne. Benlik işler, hayatlar değil çünkü. Demek böyle kaçak göçek, illegal, pislik içinde, polisten kaçarak yaşanan hayatlarla sorunu yok bazı insanların. Herkes kendine layık gördüğünü yaşar.

Ya bence zaten genel olarak kaçakların evlenmelerine izin vermezler. Türkiye kaçak göçmenler konusunda saydım çayıra mevlam kayıra takılmasına rağmen burda bile kaçaklar evlenemiyor (evlenen suriyeliler kaçak değil, geçici koruma statüsündeler ve yabancı kimlik kartları var. Kimse alıntılayıp suriyeliler evleniyor yazmasın diye belirtiyorum). Almanya hiç hiç izin vermez bence yani bana konu sahibi yakında sevgilisine kavuşacak gibi geliyor.

bence konu sahibi yok. konunun gerçekliğine inanamıyorum.

Kaç defa gördüm bunlardan konsolosluk önünde. Birine doğum belgesi gerekmiş ama kendi başvurmadan alamadığı için kaldırım tekmeliyordu. İçeri giremiyor yakalanır diye. Almanya doğum belgesi olmadan hiç bir işlem yapmıyor. Hatta fotokopi de değil orjinal ıslak imzalı olacak. Sırf bu tipleri avlamak için kara sınırlarında kimlik pasaport kontrollerine başladı. Yakalanana kadar kuytuda köşede karın tokluğuna çalıştırırlar bunu. 1. davası reddoldu dediği esas dava. Karara itiraz etmişlerdir ona diyor 2. dava diye.

Bence gidip ailenize sarılın böyle birinin peşinden sürüklenmenize müsaade etmedikleri için.

Bi de her yerden engelleyin de sizden para istemesin. Yakındır çünkü.

konyada metres değil 2. eş vardır

evlidirler yani, evet çoğu yerlisi 2 evlidir. gayet apartmanlarda oturur, aile hayatı vardır normal anlatırlar eşim diye ama 2. eşidir.
Gaziantep 'te öyle
Özellikle durumu iyi olanlar ev acar,çocuk yapar karim diye tanıtır.
Bilenler ve asıl eş bile ses çıkarmaz.
Sonra Türkler niye vize alamiyor
+100000

Bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Adam suçlu, kanun kaçağı, suçunun cezasını çekecek kadar bile adamlığı yok kaçak, işsiz güçsüz hala üç kağıtçılıkla gittiği ülkeye yamanmaya çalışan bir karaktersiz bir de bunun arkasından ağlıyorsunuz öyle mi pes vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…