Erkek arkadaşım yurt dışında paralı evlilikten bahsediyor

50 kere ayrılıp 51 kere barışmışsınız, adamın gözü devamlı başka kadınlarda kızlardaymış. Sosyal medyada devamlı kızları ekliyormuş. Hep siz alttan alıp tolere etmişsiniz, bilmem kaç kere ilklerimi onunla yaşadım yazmışsınız. Dünkü olay değil bu, açıp eski konularınıza baktım da siz kendi kendinize sevgili olmuşsunuz. 2 sene önceden başlıyor dramınız. Bana öyle geliyor ki bugün oturum aldım senin de işlemlerini başlattım dese koşacak gibisiniz. Gözü pis, huyu pis, suça yatkın ama bence son anda bir iyilik yapmış ve sizi serbest bırakmış. Umarım sözünüzü tutar da unutursunuz.

İnsan gerçekten aşık olunca ne yaptıgını bilmiyor olan oldu biten bitti bunca sene bekletip de vebalimi aldı artık sadece onu unutup yoluma bakmak istiyorum zor olucak ama eninde sonunda olacak

paralı evlilik dedigi genelde 10 sene sürüyor, oturum hemen almayabilir evlendi diye.
o yolunu bulmuş orda sizi atacak bahane ariyor gibi geldi bana.

paralı evlilik dedigi genelde 10 sene sürüyor, oturum hemen almayabilir evlendi diye.
o yolunu bulmuş orda sizi atacak bahane ariyor gibi geldi bana.
Artık ne yaparsa yapsın ister evlensin ister sürünsün benim canımı yaktı bir ömür bunun vebaliyle yaşayacak

Kaç paçanı kurtar acilen zaten. İlticası ayrı bela, işlediği suçun yatarını kabul edemeyecek sorumsuzlukta olması ayrı bi dert. Ayrılık acısından ağlayacağınız günler olur maksimum 6 ay. Sonra şükredersiniz. Bütün ömrünüzü her bakımdan güvenilmez bi adamla ilişkinizi bitirmeye yüreğiniz yok diye mi yakacaksınız?
İyiki kaçmış iyiki oturum için biriyle evlenmeye çalışıyo da biraz gözünüz açılması için fırsat çıkmış size.

oturum verilene kadar evli kalmalari gerekiyor, bazen 10 seneyi buluyor evli kalmaları evlendikleri kişiler yüklu para almadan bosanmayi kabul etmiyor, bazen anlasmazlık yasiyolar gidip sikayet edenler oluyor.

Bütün anılar aklıma geliyor herşeyi yaşadığım ilkim di unutmuyorum nasıl unutucam
unutursun merak etme, insanlar ne dertlerle ugrasiyor yahu.
Ask acisi oyle gecmeyen bir sey degil merak etmeyin.
Böyle ilkimdi vs diyerek fazla anlam yukleyip, fazla buyutuyorsunuz gözünüzde.
Hayatina bak, calisiyormusun bilmem gir bir ise calış gez toz ye iç daha duzgun bir insan cikar karsina adini bile hatirlamazsin.
Bizimde ilkim dedigimiz insanlar oldu sor bakalim kim oldugunu hatirliyomuyum

Ben onu geçekten evleniceğim insan gördüğüm için çok da sevdigim için bu kadar canım acıdı salaklık işte kendine hayrı olmayan birinin bana hayır getirmesini bekledim. Burda pek arkadaşım yok olanlar da hep evlenip gittiler tek başıma kaldığım için içime kapandım çok belki sosyal aktivitem Bir çevrem olsaydı unutmam daha kolay olurdu kendimi biraz toparlayıp hayatıma bakıcam iş güç olsun çevre olsun inşallah sonsuza dek unuturum

Yani mümkün degil seni aldırmaz almanya vize vermiyor kesinlikle eşim almanyada resmi görevli ama ben dahi gidemedim vize çok sıkıntı evlenirse size artısı ne olacak ancak orda evlenirse orda kalır yine size kârı olmayacak bunun emin olun

Kendisi kaçak yolla gitti beni de kaçak aldıracaktı normal yolla aldıramazdı zaten

Kendisi kaçak yolla gitti beni de kaçak aldıracaktı normal yolla aldıramazdı zaten

bu hikayede aklıma yatmayan noktalar var. bu konuda bilgisi olan hanımlar varsa yeşillendirsin:
ülkeye yasadışı yollarla giriş yapmış ve ülkede yasadışı şekilde bulunan; ayrıca sicilinde uluslararası bir suç kabul edilen insan kaçakçılığından ötürü hükmü bulunan birisi herhangi bir AB ülkesinde nasıl evlenecek? neticede evlenmesinin önünde engel yok fakat evlenmek için resmi makamlara başvurunca kedi yavrusu gibi ensesinden yakalanacak.
ayrıca mülteci statüsünden bahsedilmiş fakat birisinin mülteci statüsüne girebilmesi insan haklarına aykırı suçlardan hükmü bulunmaması lazım. nasıl olacak bu işler?

Siz kaç yaşındasınız, benim 14 yaşındaki kızım bu ne saçmalık der inanmaz. Nasıl bir saflık, hayalperestlik, gerçeklikten kopuş akıl alır gibi değil. Bu kadar insan tacirinin elinden geçmeyi nasıl göze alacaktınız? Hiç kadın ticareti diye bir şey duydunuz mu, daha doğu Avrupada Balkanlarda alırlardı sizi. Açın biraz haber yazı okuyun. Cebinizde binlerce € para yoksa kimse sevenler kavuşsun, bir an önce Almanya'daki sevdiğine gönderelim demez. İziniz tozunuz bile bulunmaz. Lisan yok, para yok, tek başına genç kadın, hangi ülkede olduğunuzu bile bilemezsiniz. Gidenler nasıl gidiyor demeyin onlar sizin gibi dünyadan bi haber değil. Adamını yolunu yordamını buluyorlar sizinki gibi boş beleş adamlara güvenip bel bağlamıyorlar.

Asıl normal yolla, vizeyle pasaportla yasal bir şekilde gidebilecek olan sizsiniz. Suç kaydınız tutuklama emriniz yok aranmıyorsunuz. Ülkeden yasal şekilde çıkıp diğer ülkeye yasal yolla giriş yapabilirsiniz. Vizenizin süresi kadar kalabilirsiniz orada. Burada bile suçlu kriminal psikolojisine girmişsiniz.

Atıp tutmak serbest. Kabul etmezler iltica başvurusunu. Zaten red kararı çıkmış mahkemeden

Bütün anılar aklıma geliyor herşeyi yaşadığım ilkim di unutmuyorum nasıl unutucam
Unutamiyorum diye israr edersen zaten unutamazsin.
Cikilmaz bir yola girmis, sizi dusunmeyip hata yapip ceza almis.
Adam sizin icin caba gostermiyor, kabullenmis artik olmaz bizden diyor.
Onune bakmakdan baska caren yok, daha fazla yillarini bosa harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…