bu çok büyük bi sorumsuzluk amaBiz ayrıldıktan hemen sonra bir yerle iş görüşmesi yaptı ve anlaştılar. Gecesinde ben çok kötü oldum yanıma geldi ve beni bırakmak istemediği için işe gitmedi. Yani bu iş böylece yalan oldu.
Bence isi islinda begenmedi, istemedi, faturayi size kesiyor haberiniz olsun. Manipule ediliyorsunuz.Gecesinde ben çok kötü oldum yanıma geldi ve beni bırakmak istemediği için işe gitmedi. Yani bu iş böylece yalan oldu. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Senden önemli değil diyor bana ama tekrar iş bulması çok zor olacak biliyorum.
Biz ayrıldıktan hemen sonra bir yerle iş görüşmesi yaptı ve anlaştılar. Gecesinde ben çok kötü oldum yanıma geldi ve beni bırakmak istemediği için işe gitmedi. Yani bu iş böylece yalan oldu.
Kesinlikle maddi olarak ona destek olamam zaten onun da öyle bir beklentisi yok benim de öyle bir gücüm yok. Ailemden başka şehirde kendi başıma bir düzen kurmaya çalışıyorum bende.İşe ihtiyacı yok demek ki
Hoşuna gidiyor depresif takılıp senin enerjini sömürmek
Bir lira bile verme sakın
Bilemiyorum bende. Yeni tanıyorum onu aslında. Sadece bildiğim küçüklükten beri çalışması gerekmiş hep ailesinin çok iyi bir durumu olmadığı için. 5 kardeşler ve sevgilim en küçük olanları. Diğerleri evli ve çocukları var. Yani ne kadar destek oluyorlar bilmiyorum. Nasıl idare ediyor ailesinden uzakta başka bir şehirde gerçekten bilmiyorum.Bu kisim bana yalan geldi ya.
25 yaşinda işsiz, kredi ödemesi vs olan bir erkek boyle davranamaz, ailesinden geçinmek rahatsiz eder. Belki oyle bir gorusme hic olmadi bile.
Gercekten boyle bir şey yaptiysa da kusura bakmayin sorumsuz ve calismaya gönlü olmayan biridir cok asik oldugundan değil.
Siz romantik bakiyorsunuz belki ama boyle tipler kolay kolay duzenli calişmaz, size baktirir kendini.
Bekle bakalım ne zamana kdr işsiz gezicekKesinlikle maddi olarak ona destek olamam zaten onun da öyle bir beklentisi yok benim de öyle bir gücüm yok. Ailemden başka şehirde kendi başıma bir düzen kurmaya çalışıyorum bende.
Bilemiyorum bende. Yeni tanıyorum onu aslında. Sadece bildiğim küçüklükten beri çalışması gerekmiş hep ailesinin çok iyi bir durumu olmadığı için. 5 kardeşler ve sevgilim en küçük olanları. Diğerleri evli ve çocukları var. Yani ne kadar destek oluyorlar bilmiyorum. Nasıl idare ediyor ailesinden uzakta başka bir şehirde gerçekten bilmiyorum.
Kesinlikle öyle. Ben ailemin yanında kalsam çalışmasam çok rahat yaşardım yine ama asla buna güvenmedim. Hep çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim. İşime dört elle sarılıyorum ki ekonomik özgürlüğüm elimden gitmesin.Bekle bakalım ne zamana kdr işsiz gezicek
Erkeğin parasızlık kanına dokunur yahu
Gerçi alışınca kadına bile zor geliyo
bu iş öyle garsonluk marsonluk değilseO zaman kalkıp o işe gidecekti. Paraya ihtiyacı olan eh meh cekmez ise asılır. Eleman ya yalancı, ya sorumsuz var bir numarası.
Başlayacağı iş toplu alım satan yapılan bir yerde bilgisayar işlerine bakacaktı. Yani öyle çok vasıf gerektiren bir iş değil. Fakat bu açıdan hiç düşünmemiştim ben. İhtiyacı olduğu halde gitmemesi bana da çok tuhaf geliyor. Birde geleceğimizi düşünüyorum. İlerde daha ciddi bir ilişkimiz olursa ve yine böyle bir durum olursa ne yapar diye? Daha önce bir konu açmıştım benim taşınmak istediğim bir şehir var fakat sevgilim şimdi bulunduğumuz yeri çok seviyor. Bu mesele yüzünden de kafam çok karışık. Onun için hayalimdeki şehirden vazgeçmeyi bile düşündüm ama bu kararın çok sağlıksız olduğunu biliyorum. Bu yüzden henüz karar vermedim.bu iş öyle garsonluk marsonluk değilse
işe alım süreçleri uzun sürüyor
ne ara görüştü de anlaştı gel başla dediler ?
bi de sanki gitmeme lüksü varmış gibi gitmedi ?
ben dahil şu sitede kaç tane çalışan insan var işinden nefret edenler bile
1 gün gitmemezlik yapamazlar yemez yani
Başlayacağı iş toplu alım satan yapılan bir yerde bilgisayar işlerine bakacaktı. Yani öyle çok vasıf gerektiren bir iş değil. Fakat bu açıdan hiç düşünmemiştim ben. İhtiyacı olduğu halde gitmemesi bana da çok tuhaf geliyor. Birde geleceğimizi düşünüyorum. İlerde daha ciddi bir ilişkimiz olursa ve yine böyle bir durum olursa ne yapar diye? Daha önce bir konu açmıştım benim taşınmak istediğim bir şehir var fakat sevgilim şimdi bulunduğumuz yeri çok seviyor. Bu mesele yüzünden de kafam çok karışık. Onun için hayalimdeki şehirden vazgeçmeyi bile düşündüm ama bu kararın çok sağlıksız olduğunu biliyorum. Bu yüzden henüz karar vermedim.
Hemen bir şeyleri kesip atmak istemiyorum çünkü çabaladığını ve bana değer verdiğini biliyorum. Belki düşüncem yanlış ama kısa bir süre daha zaman vermek istiyorum ona. Zaten hiçbir zorlukla mücadele edemeyecek biriyse bu ilişki yürümez. Ben her gün 300-400 kişinin derdiyle uğraşıyorum işte. Eve geldiğimde sırtım bacaklarım her yerim ağrıyor yine de seviyorum işimi ve mücadele ediyorum çünkü hayat gerçekten zor. Yanımda da böyle birini istiyorum aslında. Dağ gibi, arkamda durabilecek güçlü bir adamla beraber olmayı hak ediyorum.Maddi manevi hiçbir destekte bulunmak zorunda değilsiniz işsiz güçsüz birinden de hayır gelmez yol verin gitsin