Erkek arkadaşım ve işsizlik sorunu

O zaman sizin bu adamı hakettiğinizi sanmıyorum sevmekte bir yere kadar

şehir konusunu bilemiyorum ama sen bir düzen kurmuşsun şu an
işin var tek yaşadığın bir evin var anladığım kadarıyla
bu çok çok güzel bişi sakın bundan hiç kimse için vazgeçme
bence bu adam için hiçbişeyden vazgeçme hak etmiyor
sen düzen kurmuşsun düzen kurması gereken o , ayak uydurması gereken o
ayrıca aile durumlarıda bana biraz karışık geldi
çok kardeş var tek bekar bu, borç harç var vs
ciddi düşünecek olursanız bu borç durumları önünüze engel olabilir
maddi durumu harika olmadığı halde ailesine fazla verici fazla fedakar olan insanlardan hep
bi tık uzak durmak gerektiğini düşünmüşümdür

Teşekkür ederim yorumunuz için. Kesinlikle kimse için standartlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Aile işleri bana da sıkıntılı geliyor zaten. En mantıklısı kısa bir süre daha bekleyip ona manevi olarak destek olmam olacak. Daha sonrasında benim taşınma durumum kesinleşir zaten. O zamana kadar gözlemleyip geçici bir dönemde mi yoksa sorumsuz biri mi anlarım diye düşünüyorum.

Çalışma popom yok demiyor da gecesine kötü oldum diyor yan gel yat Osman alışmıştır tabi
Eşşek gibi gidecek işe, gerekirse uzak bile olsa kızım benim para kazanmam gerek fizan olsa giderim diyecek.
Oldu olacak evine önüne tepsiyle getirsinler.
Ayrıca bölümünden iş yoksa niye okudu okumayıp sanayiye girse şimdiye işi büyümüştü

ayrıl ayrılmıyorsan bile maddi destek olma.
borcu olan bir erkek sorumluluğunu bilmeli iş seçmemeli aslında bu bir fragman evlendiğindede başına bunlar gelecek. bir iki ay çalışıp zor bahanesiyle çıkarcak. Senin maaşınıda biliyordur bakarsın artık ona. Şimdiki erkekler şeytan gibi eskiden hiç elimizi cebe attırmayan(ki buda yanlış) erkekler şimdi ne kadar koparsam kar gözüyle bakıyorlar.

Kötü olma sebebin ne Allahaşkına. Başka şehre mi gidecekti işe girince? Böyle bile olsa her gencin yaşadığı normal bir durum. İkiniz karşılıklı drama queensiniz.
Başka şehire gitmeyecekti de, ben neden durduk yere drama queen ilan edildim onu anlayamadım

Nerden buluyorsunuz böyle dengesiz adamları?????
Şimdi "senin yüzünden işimden oldum artık bana bakmak zorundasın" dese hiç şaşırmam

Ben hala sana ne olduğunu anlamadım konu sahibi? Adamın bulduğu işine gitmeyecek kadar ne geldi başına?

Sikin
Çocuk hiçbir zaman öyle bir şey demedi ki keşke gitseydin dedim defalarca, senden önemli değil dedi.
Sıkıntı burda " hiç birşey senden önemli değil" diyen adam geleceği için önemli bir dönüm noktasını eş geçiyor.Bilinci oturmuş ,akıllı insanlar önceliklerini ve ne zaman ne yapacaklarını bilir Sizin için ne güzel bana değer veriyor dediğiniz şey onun sorumsuz bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Sizi gördü iyisiniz ( neden rahatsızlandığınızı önemli bir iş görüşmesi olan adamı ayağınıza çağırdığınızı anlamadım), müsade isteyip yarın iş görüşmem var zor buldum değip gitmeliydi.karsilikli drama Queen lik oynuyorsunuz ama reelde bu işler sıkıntı......

Hastalandım ve sabaha kadar kustum. Bırakmadığını söyledi o halde beni. Evet belki çok büyük bir şey değildi ama cidden kötüydüm.

Tamam hastasınız ama bu da ilk iş günü yani.. Sanki gidecek uzun süre gelmeyecek. Akşamına çıkıp gelecek sonuçta? Tüm gün telefonda durumunu sorabilirdi istese. Bence çalışası yokmuş bu da bahanesi olmuş. Sorumluluk sahibi olmayan insanla birlikte olma derim. Biraz daha gözlemle bakalım.. İş bulma çabalarını vs.
Aşktan gözün görmese de evlenince öyle bir açılıyor ki:)

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…