- Konu Sahibi Put a lit on it
-
katılıyorum görüşeErkekler hemen evlenmek ist3r suç olur evlenmek istemez gönül eğlendirir suç olur..karsiniza çıkan aile ve çocuk yanlış bisi istemiyor ki madem görüşüyorsunuz bunun sonunun evlilik olması cok da tuhaf değil..
keske hemen evlenelim dıyen sevgilim olsaydı ama sevgılım bile olmadı yas 30 a yaklaştıher zaman koca bulunur diyenllerde yanlış düşünüyo
yaa bak gordun mu isler ne karisik sen anneni dusun sen dil kursuna sevgilin dogu gorevine gitsin evlilik icin erken hele bir hayati tani gozun acilsin ondan sonra degerlendir sevgilin dogru adam miErkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
Ya eşin sana ya sen ona uycaksın yada ayrılcaksın. Başka çıkar yol gelmiyor aklıma. Uzaktan uzağa ilişki sıkıntı. Annende kendnce haklı ama madem böyle biş düşncenz vardı ilişkinin başında belirtsydinz keşke. Adam ve ailesi evliliği erkenden istiyorlar. Siz istemiyorsunuz. Neyse bunlar geçmiş Allah yardmcnz olsun. Ama siz yurtdşna gidecek kdar bi başarıya sahipseniz ve bunun peşinden gitmezsenz yazık olur ve sonradan yüksek ihtimal pişman olablrsiniz. Siz yurdışını o doğu görevini tamamlayana kadr nişanlı kalsanız da bu iş gitmez muhtemelenErkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
kırmızıladığım cümleniz içime dokundu. hakikaten nankörlük bu. okumak istediği halde ailesi okutmayan binlerce kız varken böyle müthiş ailelere, imkanlara sahip kızların ellerinin tersiyle bunları itmesi çok sinirimi bozuyor. keşke dünya daha adil bir yer olsa. o imkanlar isteyenlerin ellerinde olsa.İki sene daha sevgili olursa laçkalaşacağına emin oln adamdan böyle sözleri tutmasını bekliyorsan çok çok çok safsın sen. Bu saflıkla da evliliğe hazır değilsin.
Anlamıyorum ya hep böyle kızların böyle mükemmel aileleri oluyor.
Neden illa ki düzeninin oturması lazımmış sevgilinin? Çok mu lazımmış eve temizlikçi, yemekçi , ütücü? Az yesin de yardımcı kadın ayarlasın.
Ya git allah aşkına kendine göre bir insan bul.
O "çok seviyorummmmm"lar "çocuğum yüzünden ayrılamıyorum çok mutsuzum, gidecek yerim yok, ekonomik durumum yok boşanırsam"a dönüşüyor.
bazı erkeklerde oyalar.bence her erkek acele etmezerkek tarafi hep acele eder normal yani..ama diplomani almadan sakin evlenme..sanada benden abla tavsiyesi canom
Iide bu ailesine filan acmis artikbazı erkeklerde oyalar.bence her erkek acele etmez
kızı ailesine anlatsa bile oyalayan erkekler var malesefIide bu ailesine filan acmis artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?