- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
O da bulunuyor.Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
Oğullarını eğlendir, sıcak yemeğini önüne koy, çamaşırını yıka ütüle, yavrucakları orada zorda kalmasın, yalnız hüzünlenmesin diye bunu istiyorlar farkında mısın?Ben de bılmıyorum ne istediğimi arada kalıyorum açıkçası
Sevgilimin ailesi cok istiyor orda yalnız yaşıyor diye
Sevgilim de birkaç sene daha beklersek yaşım grçicek falan diyo baba olmak icin halbuki abartıyo
Bikaç aydır ayrıyız sadece tabiki taniyorum bastan beri ayrı değildik heraldeayda bir gördüğünüz birini ne kadar tanıyor olabilirsiniz ki
ayrıca adamın ve ailesinin tek amacı adama bir ev düzeni olsun hem işleri yapılsın hem gönlü hoş tutulsun sizin mutluluğunuz geleceğiniz umurlarında bile değil
genç yaşta doğuda tanıdığın kimsenin olmadığı yerde eve hapis tek bir adama bağlanmış onun yolunu gözleyip ondan sürekli ilgi beklemek ama onunda sadece hizmet ve cinsel anlamda önemsediği bir kadın olarak yaşamak mı
başka ülke görüp kendini sosyal ve eğitim anlamında geliştirmek mi
Kesinlikle katılıyorum, sen onların oğullarının bakıcısı bekcisimisin.? Senin annenin isteklerimi yoksa erkekarkadasinin annesinin kendi oğlu için senin üzerinden yaptığı hayallerimi? Git önce bi gençliğini yasa, bu senin hayatın erkek arkadaşının annesinin değilOrada yalnız yaşıyor diye ne demek? Oğullarına az yesinler de bi hizmetçi tutsunlar. Önce işe gir, kariyer yap. Annen haklı. Yangından mal mı kaçırıyorlar?
KESİNLİKLE ANNENİN DEDİĞİNİ YAP ! kk yı takip ediyorsan nice pamuk gibi erkeklerin evlendikten sonra canavara dönüştüğünü görmüştürsün,önce hayallerini mesleğini sonra da evliliğini yap .Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?