Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 31
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Ben de bılmıyorum ne istediğimi arada kalıyorum açıkçasıAnneni haklı buldum. Sen ne istiyorsun?
Neden sevgilin bu kadar acele ediyor?
annen haklı. koca 10 kere bulunur ama gençlik aslaErkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?annen haklı. koca 10 kere bulunur ama gençlik asla
gün geliyor aşk bitiyor önemli olan karşılıklı saygıKoca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
Beklemek istemiyorum diyorNiye acele ediyor ki
Bence seni seviyorsa beklemeli
Beklemek istemiyorum diyor
İstemiyorsam ayrılırmışız
İstemiyorsan ayrılırız o zaman yapcak bişey yok 2 sene beklicem zaten diyoEvlenince hayallerini gerçekleştiremeyeceksin bunu göze alarak değer diyorsan evlen. Lakin annen de çok haklı. Ayrıca seviyorsa gerçekten istediği sen isen bekler yok amaç yalnızca evlenmekse herhangi biriyle beklemeyecektir. Benzerini biz yaşadık eşimle 7 sene bekledi evet o da çok baskı yaptı ama terketmedi.
sen bakici misin??? oku iyi bir is bul oyle evlen...Sevgilimin ailesi cok istiyor orda yalnız yaşıyor diye
1 sene mi aman ne çok beklemiş. Demek ki amaç yalnız evlenmek bence hiç değmezİstemiyorsan ayrılırız o zaman yapcak bişey yok 1 senedir bekliyorum seni diyo
Ayda bir görüşüyoruz bende cok ozluyorum onu birbirimize doyamıyoruz o yüzden niye yanıma gelmek istemiyorsun hemen diyor1 sene mi aman ne çok beklemiş. Demek ki amaç yalnız evlenmek bence hiç değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?