- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Erkek arkadasin kariyer planlarina saygi duymak zorunda!Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
Bak canim bu erkeklerin eski ama etkili tekniklerinden biri sadece. Baba olmak icin yasim geciyor.. Evlenince calisirsin sinavlarina.. Kariyerine etki etmez evlilik ben destek olurum..Ben de bılmıyorum ne istediğimi arada kalıyorum açıkçası
Sevgilimin ailesi cok istiyor orda yalnız yaşıyor diye
Sevgilim de birkaç sene daha beklersek yaşım grçicek falan diyo baba olmak icin halbuki abartıyo
Erkek arkadaşına söyle senin eğitimin daha bitmedi. Sene sonunda da bitmeyecek. Senin kariyerin için şimdi anlayışlı olmayan adam sonradan çalışmana izin vermiyorum bile diyebilir, dikkatli ol. Kız üniversiteyi okusun yeter başka ne yapacak diye düşünen bir ailesi var ve kendisi de öyle anlaşılan.Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana
Şu an bunu okuyunca çok korktum. Sakın sakın kardeşim bir adamın aşkına inanıp güvenip daha bir mesleğin bile olmadan onun boyunduruğuna girme. Sakın!!!Beklemek istemiyorum diyor
İstemiyorsam ayrılırmışız
Bence karsindaki insan sana destekse, kısıtlama yapmayacaksa, dil okulu/master/doktora her ne ise hepsini yine yapabilirsin Allah'in izniyle.. Evlilik sanki hayatin sonu gibi dusunme.. Karsindaki insan sana destek olur mu; onu iyice tart.. Bu soylediklerim genel bi yorumdu.. Simdi detaya gelelim; evlenmezsek ayriliriz da ne demek?? Tehdit yaHu bu açıkça? Ayrica ailesinin oğluşlari yalniz diye hemen evlenmesini istemeleri, senin ve ailenin fikrini almadan 'okul bitince' diye plan yapmalari biraz haddi aşmak.. Dil okulunu filan gectim, bu tavirlar baştan yanlis; iyi dusun analiz et, sonucta erkek arkadasini tanıyan sensin.. Baskiyla, tehditle olmaz evlilik işi.. Haydi oldu diyelim, o baskilar tehditler bitmez sonrasinda da..Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
işte yine bire bir yaşadığım bir durum.
okuluma 2 sene var. sevgilim 2 sene beklersek laçkalaşacak diyor.
annem 21 yaşında evlendirmem seni sana gelecek kuralım diye baban da ben de eşşek gibi çalışıyoruz diyor.
onun da ailesi şehir dışında sevgilim burada yalnız. sürekli bana benim bir düzenim yok düzen kurmalıyım diyor
bencillik ediyorsun senin ailen sana sahip çıkmamış ama benim ailem bana bir gelecek sunuyor diyorum sen beni sevmiyorsun diyor.
ben de şaşkınım babam bu yaz beni yurt dışına yollamak için dil okulu araştırıyor erkek arkadaşım da kiralık ev bakıyor bu yaz isteyeceğiz seni diyor. ben de herkese he he diyorum allah hayır etsin.
takipteyim bu konuyu.
Niye he he diyosun ki?? Bi an evvel ne istedigine karat vermen gerekmiyo mu? Peki yaz gelince ne yapacaksin. Bana sorarsan aileni dinle. Koca bulunuyo da seni destekleyen aile zor bulunuyo maalesef
erkek arkadaşımı çok seviyorum evet. bu yaz isteyelim seneye herşey yarısına gelmiş oluruz diyor.
ailemi de hayal kırıklığına uğratmak asla istemiyorum çok yokluktan bu günlere getirdiler beni.
çok şaşkınım ne yapsam bilmiyorum ki bendeevlenelim çocuk istemiyorum zaten istediğini oku çalışma engel olmam sana diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?