• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve ailesi hemen evlenmemizi istiyor

Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
O da bulunuyor. :KK51: Abartmamak lazım, sevgi vs. güzel şeyler ama 16 yıllık eğitim hayatın da boru değil.
Aynı yaştayız ve ben de seneye mezun olacağım. Bitirir bitirmez evlenmek mi? I-ıh olmaz o iş. Dur ya hu bir öğrenci psikolojisinden çık, yetişkin olmak ne demek onu bir anla, biraz çalış. Kendi paranı harca, çalışmayacaksan kursuna bak, olmadı yüksek lisans yap.

Ben de bılmıyorum ne istediğimi arada kalıyorum açıkçası
Sevgilimin ailesi cok istiyor orda yalnız yaşıyor diye
Sevgilim de birkaç sene daha beklersek yaşım grçicek falan diyo baba olmak icin halbuki abartıyo
Oğullarını eğlendir, sıcak yemeğini önüne koy, çamaşırını yıka ütüle, yavrucakları orada zorda kalmasın, yalnız hüzünlenmesin diye bunu istiyorlar farkında mısın?

Senin için ne iyi, bunu tek düşünen annen.

anneni dinle.. senin eğitimin konusunda böyle acıtasyonlarla sana köstek olan birinin hiç bir şekilde iyiniyetli olduğunu kabul etmiyorum. egoist bir kişi...

Bencede anneni dinlemelisin. Ben 1 sene içinde evlendim. Okula gitmedim.he zaten istediğim bir bölüm değildi açıktan okurum dedim okudum. Eşim her sınava kendi götürdü. O okula gitti 4 sene biz başka yere taşındık. Ve evlendiğimde 26 yaşındaydı. Bana asla seni terkederim gibi kelime kurmadı. Uzaktanda yürütürüz dedi. Babası evlenin gidin ben size bakarım dedi.bende nasıl olduysa gittim. Ve eşimin okulu bitti senide gönderelim dedi. Asla hiç birşey içimde kalmasın diye elinden geleni yaptı. Ve onun okulu bitti çocuk düşündüm. Dediki bana çocuk illa olucak diye birşey yok sen git okula 4 sene sonra olur. İlk önce hep beni düşündü yaşını değil. Ben evlendiğimde 19 yaşındayım. Ben eş adayınızın tutumunu beğenmedim. Öyle sevgi veya aşk olmaz. Eğer seviyor diyorsanız.insan ilk önce sevdiğini düşünüt. Aynı şuan sizin yaptığınız gibi. Senin mutluluğunu ister. Bölümün güzelse yazık etme. Benim bölümünim kötüydü.14 yaşından beri o işte zaten çalışıyordum.okuyup diplomalı garson olmak mantıklı gelmedi açıkçası ;) keşje düzgün yönlendirilseydimde düzgün bölüm seçseydim. Okadar zorluklarla okuyup kazanıyorsunuz heba etmeyin. Benimde kızım olucak okulu bitmeden evlenmesine izin vermem. Anneniz sizin iyiliğinizi mutluluğunuzu düşünüyor. Keşke benim annemde öule olsaydıda. Resmen beni itelemeye uğraşmasaydı. 3 kere söz tarihini öne çekti benim annem. Git oku başka bölüm kazanırsın demedi.Ama eş adayınız sizin mutluluğunu değil kendini önemsiyor.kusura bakmayın bencil malaesef.ve bu bir ömür böule olucak. O birşey yaparken asla size sormayacak.Resti çekmelisiniz. Ayrılırsa ayrılsın. Kocamı yok memlekette. ayaklarınız her zaman yere basmalı.

ayda bir gördüğünüz birini ne kadar tanıyor olabilirsiniz ki
ayrıca adamın ve ailesinin tek amacı adama bir ev düzeni olsun hem işleri yapılsın hem gönlü hoş tutulsun sizin mutluluğunuz geleceğiniz umurlarında bile değil
genç yaşta doğuda tanıdığın kimsenin olmadığı yerde eve hapis tek bir adama bağlanmış onun yolunu gözleyip ondan sürekli ilgi beklemek ama onunda sadece hizmet ve cinsel anlamda önemsediği bir kadın olarak yaşamak mı
başka ülke görüp kendini sosyal ve eğitim anlamında geliştirmek mi

ayda bir gördüğünüz birini ne kadar tanıyor olabilirsiniz ki
ayrıca adamın ve ailesinin tek amacı adama bir ev düzeni olsun hem işleri yapılsın hem gönlü hoş tutulsun sizin mutluluğunuz geleceğiniz umurlarında bile değil
genç yaşta doğuda tanıdığın kimsenin olmadığı yerde eve hapis tek bir adama bağlanmış onun yolunu gözleyip ondan sürekli ilgi beklemek ama onunda sadece hizmet ve cinsel anlamda önemsediği bir kadın olarak yaşamak mı
başka ülke görüp kendini sosyal ve eğitim anlamında geliştirmek mi
Bikaç aydır ayrıyız sadece tabiki taniyorum bastan beri ayrı değildik heralde

Niye sadece siz onu düşünüyorsunuz oda sizi düşünmek zorunda seviyorsa bekler kendi hayatınız kendi kararlarınız olsun lütfen evlenmek öyle basit bir karar değil ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın aklınızda kalacak şeyleri yaşayın sonra evlenin. Sırf o yanlız yaşıyor diye bakıcı arayan ailesine kanıp evlenmeyin.

1) Hayırdır bu ne acele? Hadi sevgilinizi anlarım da aileye ne oluyor? Niye apar topar sizi başgöz etmek istiyorlar? Bir durum mu var? Şüphelendim.
2) Anneniz haklı. Hiç mi hayaliniz yok, hedefiniz yok? Okul biter bitmez 21-22 yaşında evlenilir mi?
3) Doğu görevini yapsın gelsin, öyle evlenin. Yok öyle küçücük kızı alıp doğulara götürmek.

Farkinda misin bilmem ama seni bi arac olarak goruyorlar.

Sevgilinin ailesi yalniz yasamasin biri yemegini bulasigini yapsin camasirini halletsin.

Sevgilinde koynumda sevdigim olsun cocuk yapayim yasim gecmeden ohhh mis.

Peki sen ? Seni kim dusunuyor hayallerin emekleriSene olcak
Sen bu dunyaya bunlar icin mi geldin?

Seni seven adam okulun bitmeden cocuk sevdasina dusmez ne bu boyle yerinde olsam benim sartlarim bu beninseven adam yanimda olur destek olur bekler derdim

Orada yalnız yaşıyor diye ne demek? Oğullarına az yesinler de bi hizmetçi tutsunlar. Önce işe gir, kariyer yap. Annen haklı. Yangından mal mı kaçırıyorlar?
Kesinlikle katılıyorum, sen onların oğullarının bakıcısı bekcisimisin.? Senin annenin isteklerimi yoksa erkekarkadasinin annesinin kendi oğlu için senin üzerinden yaptığı hayallerimi? Git önce bi gençliğini yasa, bu senin hayatın erkek arkadaşının annesinin değil

Peki sen yurt disinda egitim alirsan kac sene sonra evleniceksiniz
Herseyin bi oluru vardir
Bekleyemem ayriliriz ne demek bu nasil sevgi
Adamin tek amaci evlilik sen olmazsan hemen baskasiyla evlenir
Egitimini tamamla cnm

ohh ne ala. oğulları yalnız yaşıyomuş da evlendirmek istiyolarmış. hizmetçi alıyolar herhalde. senin erkek arkadaşın da seni sevmiyor canım benim. seven insan karşıdakine saygı duyar. onun ailesi varsa sen de ağaç kovuğundan çıkmadın! senin ailenin istekleri, hayalleri ne olacak? oğullarına iki yemek, temizlik öğretselermiş de bir kadına muhtaç kalmasaymış. ama biz boşuna konuşuyoruz biliyorum sen gidip evlenirsin bu adamla, o potansiyeli gördüm sende.

Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana :KK43:
KESİNLİKLE ANNENİN DEDİĞİNİ YAP ! kk yı takip ediyorsan nice pamuk gibi erkeklerin evlendikten sonra canavara dönüştüğünü görmüştürsün,önce hayallerini mesleğini sonra da evliliğini yap .

Kimseyi dinlemiceksin aşk herşeyden önemli kafasıyla evleneceksin .sonra 1sene sonra tekrar konu açıp e aşk bitti bu adam evlenmeden önce böyle değildi geleceğimi yaktım diye buraya yine konu acacaksin. 1sene sonra görüşürüz

Evlenip hemen çocuk yapın, yıllarca hizmetçilik yapın, sonra gençliğim bu adama gitti ne yapacağım ben diye başlık açarsınız.
Anneniz haklı. Yurtdışına gitmeseniz bile biraz çalışın, değişik ortamlara girin, değişik insanlar tanıyın. Şu an uzaklığın ve romantizmin etkisiyle sağlıklı dusunemezsiniz.

Back
X