- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi Put a lit on it
Yangindan mal kacirir gibi evlenilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin edebiliyorum lafları, ben sana hemen kavuşmak istiyorum senin önceliklerin farklı, sen beni yeteri kadar sevmiyorsun, beni oyalıyorsun evlenmek istemiyorsun vs vs lakin siz net bi karar vermeli ve bu doğrultuda kararınızı bildirmelisiniz. Kendisinin evlenöe aciliyeti varsa bu kadar bırakın evlensin. Aciliyet size kavuşmaksa yalnızca zaten bekleyecektir.Ayda bir görüşüyoruz bende cok ozluyorum onu birbirimize doyamıyoruz o yüzden niye yanıma gelmek istemiyorsun hemen diyor
26 yasındakaç yaşında adam ? meslekleriniz ne ?
Ozaman sende kesin sınırını belirle , seni tehditle istediğini yaptırmaya zorlamasına izin verme. Evlenince de bu şekilde başka şeylerde diretecek, senin pek söz hakkın olmayacakBeklemek istemiyorum diyor
İstemiyorsam ayrılırmışız
Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?
Beklemek istemiyorum diyor
İstemiyorsam ayrılırmışız
Şu an bosanma arifesinde biri olarak sakin eline ekmegini almadan ayaklarinin uzerinde durmadan evlenme. Bir de evlilik konusunda gercekten acele edilmemeli cok dusunmeli iyi tanimali. Ailesi de pek iyi niyetli gibi gelmedi bana. Ailenin sozunu dinle canim benim actigim konuya bakarsan aceleyle iyi tanimadan ve meslegimi elime almadan evlenmekten dolayi pismanliklarimi gorursun. Lutfen mantiginla hareket et duygularinla degil..Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana![]()
evlenme. cılgın mısınız annen fulll haklı. aklını başına al. yangından kız kacırır gibi ne o öyle hemen kavuuşlaım evet evlendireli sizi filanlar..Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana![]()
+1Yurtdisina gidip egitim almak mi, erkenden evlenip komsularla dedikodu yapmak mi. Himm dusuneyim...
Esin cok ileri goruslu egitime onen veren biriymisasker ya da polis mi?
sen çalışınca onun tayin durumlarına uyabilecek mi işin?
eşimin şu an gorevli olduğu ilçede yapabileceğim tek iş ücretli öğretmenlik..
ben yüksek lisansımı yaparken evlendim,ankara'daydık o zaman 1. yıl bitmişti, 2. yıla 2 dersim kalmıştı ve tez tabi ki.. bi derste hoca dedi ki; niye erasmus'a başvurmadınız, masterda başvuran herkese hibe çıkartıyoruz, seneye başvurun bakın.
üniversitem istanbul'daydı, eve dönünce eşime dedim; böyle böyle dedi hoca, ben aslında başvuracaktım geçen yıl ama evleniyoruz diye başvurmadım.
eşim bana kızdı ben seni yollardım, niye öyle düşündün seneye başvur diye ama ertesi sene zaten yuksek lisans icin ana sure doluyordu olmazdı yani.
1 sene her hafta mekik dokudum ist-ank arası, sonra kızım doğdu onunla ayda bir, 1 hafta kalıyorduk, bu şekilde tez de bitti..
uzun lafın kısası: her dk yanında olmanı mı isteyecek yoksa eğitimin için belli sürelerde ayrı kalmanız gerekirse bunu kabullenebilecek mi? mesela evlenirsiniz ama dil eğitimine yollar mı seni?