• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve ailesi hemen evlenmemizi istiyor

Ayda bir görüşüyoruz bende cok ozluyorum onu birbirimize doyamıyoruz o yüzden niye yanıma gelmek istemiyorsun hemen diyor
Tahmin edebiliyorum lafları, ben sana hemen kavuşmak istiyorum senin önceliklerin farklı, sen beni yeteri kadar sevmiyorsun, beni oyalıyorsun evlenmek istemiyorsun vs vs lakin siz net bi karar vermeli ve bu doğrultuda kararınızı bildirmelisiniz. Kendisinin evlenöe aciliyeti varsa bu kadar bırakın evlensin. Aciliyet size kavuşmaksa yalnızca zaten bekleyecektir.

asker ya da polis mi?
sen çalışınca onun tayin durumlarına uyabilecek mi işin?
eşimin şu an gorevli olduğu ilçede yapabileceğim tek iş ücretli öğretmenlik..

ben yüksek lisansımı yaparken evlendim,ankara'daydık o zaman 1. yıl bitmişti, 2. yıla 2 dersim kalmıştı ve tez tabi ki.. bi derste hoca dedi ki; niye erasmus'a başvurmadınız, masterda başvuran herkese hibe çıkartıyoruz, seneye başvurun bakın.
üniversitem istanbul'daydı, eve dönünce eşime dedim; böyle böyle dedi hoca, ben aslında başvuracaktım geçen yıl ama evleniyoruz diye başvurmadım.
eşim bana kızdı ben seni yollardım, niye öyle düşündün seneye başvur diye ama ertesi sene zaten yuksek lisans icin ana sure doluyordu olmazdı yani.
1 sene her hafta mekik dokudum ist-ank arası, sonra kızım doğdu onunla ayda bir, 1 hafta kalıyorduk, bu şekilde tez de bitti..

uzun lafın kısası: her dk yanında olmanı mı isteyecek yoksa eğitimin için belli sürelerde ayrı kalmanız gerekirse bunu kabullenebilecek mi? mesela evlenirsiniz ama dil eğitimine yollar mı seni?

İstemiyorsan ayrılırız diyen bir adamın sevgisini ölçüp tartardım ben şahsen.
Ailesinin evlenmenizi istemesindeki nedenin ne demek olduğunun farkında mısınız acaba ?
Yapmayın gözünüzü seveyim, yurt dışına gidip eğitim almak gibi bir ihtimaliniz varken hemen evlenmek istemek neden ?

Annen haklı. Önce mesleğini yap ki evlendikten sonra hem ev hem iş çok zor oluyor. İkisine aynı anda başlarsan adapte olamazsın.

Koca bulunur da sevdigin kisi bulunur mu?

Beklemek istemiyorum diyor
İstemiyorsam ayrılırmışız

Zor bulunan sevginiz gözlerimi yaşarttı. Bırak allasen. İkide bir isteği olmazsa ayrılacak sığlıkta bir ilişkiyi aramasan da bulabilirsin. Annen haklı. Elalemin garip garip insanlarıyla uğraşmaya gerek yok. Hayat amaçlarınız, yaşam tarzınız uymuyorsa ayrılırsınız adamın dediği gibi. Sevgilinde mantık yok, tek derdi çocuk, sanırsın 55 yaşında.

Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana :KK43:
Şu an bosanma arifesinde biri olarak sakin eline ekmegini almadan ayaklarinin uzerinde durmadan evlenme. Bir de evlilik konusunda gercekten acele edilmemeli cok dusunmeli iyi tanimali. Ailesi de pek iyi niyetli gibi gelmedi bana. Ailenin sozunu dinle canim benim actigim konuya bakarsan aceleyle iyi tanimadan ve meslegimi elime almadan evlenmekten dolayi pismanliklarimi gorursun. Lutfen mantiginla hareket et duygularinla degil..

Erkek arkadaşım calısıyor ben öğrenciyim seneye mezun oluyorum. Erkek arkadaşım mezun olunca hemen evlenmek istiyor ailesi de ona baskı yapiyor okul bitince evlenmemiz icin sürekli bunu söylüyorlar. Sevgilim de artık beklemek istemiyorum kavusalım diyo farklı sehırlerdeyız. Benim annem de istemiyo ben seni bosuna mı okuttum once is bulup calisicaksın diyo. Mezun olunca belkı senı yurtdışına gonderıcektım dil okuluna hayallerım vardı diyo sevgilime diynce tamam sen hayatını yaşa dil okuluna gıt evlenmeyelım diyo. Bir de erkek arkadaşımın dogu gorevi var, ben mesleğimi nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum cok da iyi bi meslegm olucak inşallah, orta yol bulamıyorum kızlar bır akıl verin bana :KK43:
evlenme. cılgın mısınız annen fulll haklı. aklını başına al. yangından kız kacırır gibi ne o öyle hemen kavuuşlaım evet evlendireli sizi filanlar..
kesin cocukta birşeyler var ondan böyleler... sakın sakın evlenneeememeeee

Erkek arkadasin yalniz kalmasin diye sen butun gelecegini riske atacaksin, mantikli mi sence?
Buraya da yazayim bugun ayrilsan 3 ay sonra gorucu usulu bir kizla evlendigini duyarsin. Cunku adamin da ailesinin de derfi belli, oglumuzun ev isi gorulsun tek basina cani sıkılmasın falan filan.

Ben üniversite 2.sınıftayken eşim Adanadaki polis okulunu bitirmiş yaşadığımız ilde, Ankarada,göreve başlamıştı, annesi bana aynı teklifi şaka yollu yaptığında okurken evlenmeyi düşünmediğimi kaldı ki okul paramı nasıl karşılayacağımızı sordum, herhalde dedim evlenip okul paramı babandan almamı düşünmüyosunuz diye de ekledim, okul bitti kpss ye girdim ise girdim 7 ay sonra nişanlandım, 27 yaşında evlendik

Bu mevzuda senin çıkarına ne var,oğlumuz yalnız kalmasın biri baksın, bu aileyi istiyo musun gercekten

Ah benim annemler yurtdışı dil eğitimi için beni göndermek istese bir dakika dahi durmam.
Adam psikolojik baskıyla seni emri altına almaya çalışıyor.
İyi bir meslek, iyi bir hayati elinin tersiyle itip ev hanımı olma isteği neden.

Evlenirsen mutsuz oldugun her gun diger secenek kalacak aklinda.Onlar kendi ogullarini dusundugu icin evlenin diyorlar.önceligi kendi hayatina vermelisin.Gercekten seni seviyorsa bekler,sevdigi kendi egosuysa sorun cikarir ayrilirsiniz zaten.

asker ya da polis mi?
sen çalışınca onun tayin durumlarına uyabilecek mi işin?
eşimin şu an gorevli olduğu ilçede yapabileceğim tek iş ücretli öğretmenlik..

ben yüksek lisansımı yaparken evlendim,ankara'daydık o zaman 1. yıl bitmişti, 2. yıla 2 dersim kalmıştı ve tez tabi ki.. bi derste hoca dedi ki; niye erasmus'a başvurmadınız, masterda başvuran herkese hibe çıkartıyoruz, seneye başvurun bakın.
üniversitem istanbul'daydı, eve dönünce eşime dedim; böyle böyle dedi hoca, ben aslında başvuracaktım geçen yıl ama evleniyoruz diye başvurmadım.
eşim bana kızdı ben seni yollardım, niye öyle düşündün seneye başvur diye ama ertesi sene zaten yuksek lisans icin ana sure doluyordu olmazdı yani.
1 sene her hafta mekik dokudum ist-ank arası, sonra kızım doğdu onunla ayda bir, 1 hafta kalıyorduk, bu şekilde tez de bitti..

uzun lafın kısası: her dk yanında olmanı mı isteyecek yoksa eğitimin için belli sürelerde ayrı kalmanız gerekirse bunu kabullenebilecek mi? mesela evlenirsiniz ama dil eğitimine yollar mı seni?
Esin cok ileri goruslu egitime onen veren biriymis

Back
X