• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

ne olacaktı ki? eve çağırıyor sonuçta
gerçekten sadece sarılacağınızı düşünmedin sanırım :)
eğer bu tür şeyler yaşamak istemiyorsan gitme.
ama senin de gönlün varsa gidersin.
hem gidip hem de arkadaşça oturabileceğinizi sanmam.

Biraz daha anlayıslı olsanız ben çok kötüyüm zaten :KK43:
Yavrum bi relax ya. Bekaretede takilma sevgilinede. Ee adama ne diyelim sevgulun gelmus sen nasul evde yaramozluk yaporson kahrol dusman al sana bombe diyemeyiz demi ?

Adamin bunu istemesi senin istememen kadar olağan bi durum. Benim kocamda yaramazdi tenhaya gitmezdim :KK70: :KK70:

ne olacaktı ki? eve çağırıyor sonuçta
gerçekten sadece sarılacağınızı düşünmedin sanırım :)
eğer bu tür şeyler yaşamak istemiyorsan gitme.
ama senin de gönlün varsa gidersin.
hem gidip hem de arkadaşça oturabileceğinizi sanmam.

yok cnm bana kımse dokunmasın mumkunse sarılmasın bıle kımse

Yavrum bi relax ya. Bekaretede takilma sevgilinede. Ee adama ne diyelim sevgulun gelmus sen nasul evde yaramozluk yaporson kahrol dusman al sana bombe diyemeyiz demi ?

Adamin bunu istemesi senin istememen kadar olağan bi durum. Benim kocamda yaramazdi tenhaya gitmezdim :KK70: :KK70:

O degılde sınır oluyo ınsan zaten canım burnumda
Birde onunla ugrasıyorum eve gelmesem ne olacakmıs arabada öpermıs falan bırde kucucuk cocuk gıbı davranıyo sınır oluyorum ya

Bu isin biraz yaramazlik yapalim ileriye gitmeyizi mi var anlamadim yani.

Sorar misiniz ona kendisi ileride yaramazlik yapmis bir kizla evlenmek ister mi ?

Ne kadar igrenc sizi bedensel olarak kullanmak icin çağırıyor resmen.

Birbirini seven iki insam duygularina dayanamaz birlikte olur anlarım ama bu adam resmen kendini oyalayacak sey pesinde.

Sizde rahatsiz oluyorsaniz gitmeyiverin, cok zor bir sey degil.

Ben ne istiyorsunuz anlamadim.
Siz de birseyler yaşamak istiyor musunuz
Yüzeysel mi istiyorsunuz
Yok dokunmasin mi diyorsunuz

Adamin tavri itici geldi bana. Yok tenhada sıkıştırırim yok arabada.
Sizi tanimak icin bir adim var mi
Sadece hadi evde buluşalım mi ilişkiniz.

Mesela benim nisanlima da tenha yaramıyor. Bende tenhalarda buluşmadim o sebeple :oops:

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Lisede 3 arkadaşım böyle verdi bekaretini. Rahat rahat takılalım, birileri görmesin. Film izleyeceğiz canım.

SONRA FİLM ÇEKTİLER.

Kusura bakmayin ama guldum.bastan anlatirken bir iki sarkintilik yapti yazmissiniz sonra bekaretim gitti galiba emin degilime gecmis .her neyse sen eve gittigin surece bunlar yasanir eger boyle seyler yasamak istemiyorsan gitme

"Elimi sürmem ama yaramazlık yaparım" Yani eli dursa bile başka yeri durmayacak belli. Bizim anladığımızı siz anlamıyor musunuz ya? Bugün sarılmış öpmüş, yarın daha ileri gitmek isteyecek, eve çağırmasının nedeni de daha rahat ve kapsamlı şekilde sizin tabirinizle "sarkmak"

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Tabiki amaci cinsellik bizde o yollardan gectik canim daha 5 ay diyorsun 5 ayda kimse kimseyi taniyamaz yeri geliyor kocani bile taniyamiyorsun senden belki yasca buyuk olabilirim benim tavsiyem bu tip erkeklerden uzak dur onlarin derdi sadece gonul eglendirmek baska bisey degil seni seven ciddi dusunen erkek seni evine davet etmez hele evde.kimse yokken hic davet etmez kimseye guvenme ve en ozel seyleri esin olacak kisiye sakla derim insan belli zaman sonra yaptiklarina pisman oluyor.kalbinin karsi geldigi seylere sende karsi gelmeyi ogren uzulmemek icin bunu yap

Evdemi dustunuz? Nasil dustunuz? Dusmenizin sevgilinizle baglantisi ne ? Zaten derdim var dediginizde kastettiginiz şey ne ? Aslinda gerçek mevzuyu anlatmadan fikir almaya çalışıyorsunuz. dürüst olun.madem burdasiniz akil almak istiyorsunuz net olun.

Back