- 5 Ağustos 2022
- 15
- 1
- 23
- Konu Sahibi Dertlibirkiz2001
Sadece para değil o zaman hoslanmistim gerçekten şimdi de çok alıştım ayrılmayı deniyorum ama yapamıyorumPara yüzden biriyle çıkıyorsunuz yani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece para değil o zaman hoslanmistim gerçekten şimdi de çok alıştım ayrılmayı deniyorum ama yapamıyorumPara yüzden biriyle çıkıyorsunuz yani...
17 yaşımda tanıştık bir yıl flört ettik 18 de sevgili olduk fake değilim böyle bisey uydurulabilirmiFake gibi geldi bana .
Ama öyle değilse de annenden büyük adamla ne işin var ,kaç yaşında ilişkiye başladın bu sapıkla .
Ay bence fake boşuna yorum yapıyorum
Yaşın çok küçük arada yaş farkı çok yazık sana birde birde googlede öyle bir arama yapmış arkana bakma kaç nasıl bir rüyadır sapıkmı bu17 yaşımda tanıştık bir yıl flört ettik 18 de sevgili olduk fake değilim böyle bisey uydurulabilirmi
Ya he he deyip uyumaya gidiyorum.Sadece para değil o zaman hoslanmistim gerçekten şimdi de çok alıştım ayrılmayı deniyorum ama yapamıyorum
Hayırlı bir rüya. Rüyada 39 yaşında dul kaynvaldeyle öbüşmek muradı temsil eder. 39 yaşında dul kaynvaldeyle sevişmek ise cok yakın bir zamanda güzel haberler alınacağının habercisidir.Merhaba ben 21 yaşındayım beş yıldır biriyle birlikteyim kendisi 37 yaşında iki yıldır istanbulda aynı evde yaşıyoruz ailem Tekirdağ da yaşıyor, ailemi ziyarete gidip döndükten sonra erkek arkadaşımın telefon geçmişine bakayım dedim ve aramalarda rüyada kaynana ile öpüşmek, rüyada kaynana ile sevismek aramalarını gördüm hicbisey belli etmedim ama bu konu aşırı huzursuz etti beni annem 39 yaşında dul güzel bir kadın erkek arkadaşımın anneme karşı hisleri olabilir mi lütfen biri beni aydınlatsın
Ya he he deyip uyumaya gidiyorum.
Merhaba ben 21 yaşındayım beş yıldır biriyle birlikteyim kendisi 37 yaşında iki yıldır istanbulda aynı evde yaşıyoruz ailem Tekirdağ da yaşıyor, ailemi ziyarete gidip döndükten sonra erkek arkadaşımın telefon geçmişine bakayım dedim ve aramalarda rüyada kaynana ile öpüşmek, rüyada kaynana ile sevismek aramalarını gördüm hicbisey belli etmedim ama bu konu aşırı huzursuz etti beni annem 39 yaşında dul güzel bir kadın erkek arkadaşımın anneme karşı hisleri olabilir mi lütfen biri beni aydınlatsın