Erkek arkadaşım mı cimri ben mi beklentideyim ?

Bence sen ona sana nasıl davranması gerektiğini ogretmissin. Ilişkide karşı tarafa yük olmamaya çalışan her şeyi kendisi ödeyen birisin sanırım. O da buradan yola çıkıp genelleme yapmış. Onda duracak bir şeyi senin alman mantıklı değil.

Onda durmayacak ama işte, bi başkası kullanmayacak yani onu.

Ama biz haftanın 4 5 akşamı dışarıda olan bi çiftiz. Ben her akşam ona nasıl bırakayım hesabı? İlk ay evet elimi sürmedim ama sonra tabiki dahil oldum.
Biz de sevgiliyken haftada üç dört görüşürdük. Genelde de o öderdi.
Siz fazla düşünüyorsunuz ama adam aynı hassasiyette değil.
Altı koca ayda bir çiçek almamış.
Sevgililiğin ilk aylarında almayan adam hiç almaz.
Adam paragöz

Yok vallahi almadı billahı almadı ben de şoklardayım. Ve çiçek muhabbetini açtım da şakayla karışık yüzsüzlük ettim diyemem gülerek dedim çünkü ama yine yok

:) Bana da almadı. Ama ben sevmem zaten, işlevsiz buluyorum. Hiç değilse yiyebileyim isterim hediyeyi.
Waffle almıştı sayılır mı?
Yani ben ilk sene bile almayanları biraz yontulmamış buluyorum. Ben ama çiçek severim kendim de alırım. Özellikle kokulular çıkınca kaçırmam. Mesela bunu bilmesini ve nergis frezya zamanını kaçırmamasınız beklerim. Bir kış kaçırırsa da kendime alır söylerim de

Eski erkek arkadaşım yarış motoru kullanıyordu sorumluluk almamak için arkasına herkesi bindirmiyordu ama acil durum olur diye 2.bir kask almıştı ve istemediğim halde bana da pembis bir kask ve eldiven almıştı.
6 ay içerisinde bir çiçek bile almaması bana itici geldi ve evet cimri. Bir çiçek sanki ne kadar? Yoldan bile koparsa bir kız için değerlidir, önemli olan düşünmek ama sevgilinde bu yok.

Kesinlikle katılıyorum, ince biri asla değil hanzo.

Haklisin, motor asla guvenli degil. Ben jetskiciyim:) Karada motoru napayim, araba varken. Zevk mesele tabi ama can daha önemli. Atlarim jetskine 5 dkda adalardayim :)
Ya arabalar da motorları görmezden geliyorlar o yüzden can güvenliği çok çok az o kazadan sonra ben hiç binmedim eşim arkadaşı ölene kadar devam etti. Jetski eminim çok eğlencelidir ama ben karayı göremediğim yerde denizden de çok korkuyorum

Yahu kask bende kalacak işte onda değil ki, o almış olsa ayrılsak ister benden okey ama şuan parayı ben vereceğim için kask bende kalacak, zaten şuan kullandığım kask da bende hediye verilmişti ilk motordan.
Bilmem, bana saçma geldi. Yani 2. kaskın yeri motorun selesinin altidir. Bugune kadar kaç insanın motoruna bindim, hepsinin ikinci bir kaskı vardı arkada oturan kişi için.
Alıp eve götürmek daha ilginç değil mi? Sizi işten alsa mesela nasıl biniyorsunuz? Ya da ortada bir yerde buluşsaniz? Gün içinde elinizde kaski gezdirmiyorsunuz diye umuyorum
Bilemedim .
Ayrıca bunca masrafa gerek var mı? Diğer ekipmanlardan al bari, ayrılırsan en azından ikinci el sitelerde satarsın. Kaskı satmak zor olur çünkü bir hasar aldıktan sonra o kaskı atmak lazım (en azından bisiklet kaskında böyle). Alan kişi ne bilsin kaza yaptınız mı yapmadınız mı. Risk yani
O yüzden ille alacagim diyorsan ceketini kendin al.
Tabiki artçı için kask olmalı ama bedenleri ve yapıları çok farklı. Kask bireysel olmalı o yüzden.
Kişiye özel de bir şey yok ki, sanki her kafaya uygun mu yapıyorlar.
Benim bildiğim kasklar Ya M bendedir ya L ya da XL .

Onun kaskı ayrı benimki ayrı. Şuan olanlar çok yetersiz koruyucu değil o yüzden iyi bir kask alacağız o da 5-7 bin arası.

Arkasina biniyor, kask olmadan nasil binecek. Ya kaza olursa kask hayat kurtarir.
Tamam arkadaşlar işte ben de onu demek istedim. yedek Bi kask alıp sepette tutup sevgilisine ya da diğer binen arkadaşlarına kendisinin vermesi gerekmiyor mu? Motora her binen kaskını mı alacak?

:) Kalıcı olmasını istiyorum sanırım ben hediyenin. Ondan galiba çiçeği çok umursamıyorum.
Yani şimdi anlatıyorum tabi ama benim ilişkim de mükemmel değil. Hatta çok sorun var. Ama hiç değilse yediğime içtiğime göze göz yapmaz, lokmamı saymaz. Bir kere bile para lafı etmedi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Eğer tam tersi olsaydı ayrılırdım açık söyleyeyim.

Yolda fln ben hiç motoru olmayıp kaskla gezen insan görmedim. Dediğiniz gibi motorda durur. İş çıkışı motorla almaya gelse kask nerede olacak? Mecbur motorda duracak.
Çok saçma yani kaskı almasını beklemesi.
Ben soğurum açıkçası

Aynen kişiye özel diye bir şey yok biz o zaman benim için internetten s beden sipariş etmiştik.

arkaya benden başka kimse binmedi şimdiye kadar çünkü tüm arkadaşları aynı anda motor aldılar hepsinin ekipmanı vardı, bi evli çift olan var sevgilisi olan da yok aldı mı almadı mı diye örnek verebileceğim. kask bende duruyor dışarı çıkacağımız zaman beni alıyor evden kaskla cıkıp kaskla eve geri dönüyorum, işe giderken de kask bende dönüşte saatler uyuşmadığı için bende kalıyor yine.

şimdi geldi konuştuk, dedim bu pahalı kasklar beni aşıyor bunu alırsam ben ceket eldiven falan alamam kendime normal montumu giyerim napayım dedim, sen kaskını iyi al ceketle eldiveni ben alırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…