- 14 Mayıs 2016
- 663
- 971
Bence 6 aylık bir ilişki için gereksiz bir masraf. Hani yılların ilişkisi olur, artık bir yola girilmiştir, çok daha iyi tanimissindir sevgilini onda bile hangisi az masrafliysa onu alırsın anlarim ama dediğiniz rakam çok fazla. Sırf bir kask parasi dudak dolgunuzun parasina ve artı gardırop paraniza eşit. Hiç mantıklı değil. Senin ihtiyaçların daha oncelikli değil mi?
Sen şimdi almazsam beraber gezemeyiz o motoruyla turlara katılmak isteyecek ben katılamayacağım nasıl olacak diye düşünüyorsun ama onun bunu düşünmesi lazım bakalım o zaman napcak?
bence durumunun iyi olmadığını soyle ve kaskı o alsın sen kiyafeti al bari bilemiyorum hangisi daha ucuzsa çünkü bu onun motoru onun ekipmanı. Ben olsam hayatta almazdım kendi gardrobumu yeniler dudak dolgumu da yaptirirdim
Sen şimdi almazsam beraber gezemeyiz o motoruyla turlara katılmak isteyecek ben katılamayacağım nasıl olacak diye düşünüyorsun ama onun bunu düşünmesi lazım bakalım o zaman napcak?
bence durumunun iyi olmadığını soyle ve kaskı o alsın sen kiyafeti al bari bilemiyorum hangisi daha ucuzsa çünkü bu onun motoru onun ekipmanı. Ben olsam hayatta almazdım kendi gardrobumu yeniler dudak dolgumu da yaptirirdim