Erkek arkadaşım mı cimri ben mi beklentideyim ?

Biz eşimle sevgiliyken bana hesap ödetmemek için direnirdi öyle iyi de değil orta gelirliydik. Çok garipsedim şahsen. Kendi motorunun kaskını beklemesini. Pes diyorum
Önceden olsa bıdı bıdı konuşurdum. Ama fazla özveri erkeklere yaramıyor arkadaşlar.
Sen aman kahveyi büyük boy almayayım da parası gitmesin diye düşünürsün. Sonra senden ayrılınca bir aylık flörtüne gider Pandora'dan hediye alır ayuuu.
Şimdi değerimizi erkeğin harcadığı para mı ölçecek diyenler olacaktır. Tamamen değil ama kısmet evet diyorum.

Ben de tam anlamıyla aynısını düşünüyorum ama önceki sorunlu erkek arkadaşım lazerde canım acıyo diye gidip lumea ev tipi makine yollamıştı kargoyla bu acıtmıyo sevgilim diye bu incelikte biriydi ama manyağın tekiydi, şuankiyle uyum mutluluk huzur herşey çok iyi olduğu için bu yönünü biraz sineye çekiyorum hata mı bilmiyorum ama

Benim sevgili abimin bir önermesi var, erkekler emeği harcadığı maliyetle hesaplar. Nedne arabalarına düşkünler dünya para döküyorlar çünkü der. Doğru. Haddinden fazla verici kimseye değer vermiyorlar.

Vicek alir mı isyerinize falan gonderir mi. Altın kupe mesela küpe takan biriyseniz. Bu tarz hestleri yoksa cimdi. Ya da magaza onunden gecerken su guzelmis dersuniz mesela alalım gel der mi. Kabul etmezsiniz ama teklif eder mi samimi olarak. Bunalr onemli

Senin de var mi ilerde motor alma hayalin? Varsa al bulunsun kaskın. Yoksa alma o sana alana kadar binme bekle. Ben hediye verilen kaskla binerim param yok de. Bakalim alacak mi seni düşünüp sana da.

Onun benim için var ama benim yok süremem çünkü araba kullansam kafi motor zor

Kaskın çok muhabbeti geçtiği için kask alırım ama ceket ve kalanlarını param yok diye almayacağım bakalım onları alacak mı.

Haklisin, motor asla guvenli degil. Ben jetskiciyim:) Karada motoru napayim, araba varken. Zevk mesele tabi ama can daha önemli. Atlarim jetskine 5 dkda adalardayim :)

Başlarda benim sevgilim de hediye yağdırmadı bana mesela Khomyuk. Ama baştan beri de hesap ödetmedi. Sonra ilişkimiz derinleştikçe aile gibi olduk. Yavaş yavaş beni de düşünür oldu, doğal gelişti her şey. Tutup da bana şunu al bunu al demedim. Ama aaa hesabı ödeme kurban olayım paran gitmesin diye saç ve süpürge olayına döndürmedim. Var ki ödüyor yani, büyütmeye gerek yoktu bence.

ay yokkk ne çiçeği hiç biri yok

Annesi ameliyat oldu dedim yenilebilirden yollayalım o ne diyor bana düşünün

Hatta bak CiRiLLA nın eşi sanki motorluydu ve sevgililerdi. O zaman kaska para vermiş mi cirilla

Benim babam da motosiklet kulaniyirdu kendim de motosikleti kullaniyordum bazen dolayisiyla eşimle taniştigimizda benim zaten ekipmanin vardi ama olmasaydi eşim alirdi.
Motosiklet kulub uyeligim vardi ve cevremde cok arkadasim motorlu sevgililer vs genelde ekipmanlarini erkekler aliyor.

60 lira kahvesini hesaplamasın zaten daha bir dal çiçek aşmamış adam için.

Ama biz haftanın 4 5 akşamı dışarıda olan bi çiftiz. Ben her akşam ona nasıl bırakayım hesabı? İlk ay evet elimi sürmedim ama sonra tabiki dahil oldum.

İkisi bir arada olabiliyor kuzucuğum.
Ha bendeki de sorunsuz değil, arızaları var. Ama cimri değil işte, bu artılarından biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…