Erkek arkadaşım mı cimri ben mi beklentideyim ?

Kendi icinizde degil, direk konusmaniz daha dogru olurdu “ben kendi kiyafetlerimi kendim alirim” diye. Motoru kendi uzerine alacaksa, motorda duracak olan herseyi onun almasi dogrudur diye dusunuyorum. Ama kendi ceketini vs kendin al tabii ki. He, sevgilime hediye olarak kaski ben alacagim diyorsaniz o ayri. Onun disinda 6 ayda bir kere hediye almis iste. Dogum gununuzu falan mi atladi? Herkes oyle surekli sevgilisini hediyelere bogmaz. Bu romantik diziler baya kandiriyor kizlari.

Sizin herseyinizi ona aldiracaginizi dusundugunden stres olmus gibi geldi bana. O da acik acik konusamiyor belli ki “kac para ayirdin?” Diye ustu kapali konusuyor.

Elbet biri biner yani, şu an belki hobi olarak kullanıyor ama ulaşım aracı olarak kullanacak elbet, o zaman onu bunu şuradan şuraya götürürken lazım olacaktır.
Ayrıca bir şey söyleyeyim, daha geçen hafta ben öyle flörtlestigim bir çocuğun motoruna bindim, beni güzel yerlere götürdü. Kask da eldiven de L beden değildi ,daha küçüktü. Cocuksa çam yarması gibi bir şey. Yani bence büyük ihtimalle eski sevgilisinden kalma ekipmanlardir.
Sende de daha 6 aylık ilişki, yarın bir gün ayrilirsiniz senin aldığın ekipmanlari elin kizina bebekmis gibi kendi elleriyle giydirir, sinir olursun.
Bence alma bir şey.
Ya da hediye kaliteli bir eldiven alabilirsin sana ve ona bir örnek. Daha fazla da ortak olma bir şeyine

Yahu kask bende kalacak işte onda değil ki, o almış olsa ayrılsak ister benden okey ama şuan parayı ben vereceğim için kask bende kalacak, zaten şuan kullandığım kask da bende hediye verilmişti ilk motordan.

Bence fiyatını filan boşverin de çok tehlikeli ya, şununla bir kere ufak bir kaza yaptık bacağımdan yıllardır ağrısı geçmedi 🙄 bir arkadaşı kaza yapıp vefat edince sattı. 4 teker her zaman daha konforlu ve risksiz

Eklentiler

• IMG_20230530_192059.jpg
    IMG_20230530_192059.jpg
    159 KB · Görüntüleme: 131
Yahu kask bende kalacak işte onda değil ki, o almış olsa ayrılsak ister benden okey ama şuan parayı ben vereceğim için kask bende kalacak, zaten şuan kullandığım kask da bende hediye verilmişti ilk motordan.
Siz araba alsanız, sevgiliniz de müzik dinlemeyi sevse illa teyp alacağım dese parasını ödeyip teybi alıp gitmesini normal bulur musunuz? Yoksa teyp zaten arabanın parçası mi dersiniz?
Kask motorun parçasıdır. Koruyucu kıyafet ok siz alın ama kask ne alaka? Motor adamda

Ben şahsen benden para istese ben binmeyeceğim derim. Kusura bakmasın yani.
Valla 6 aylık ilişki için para dökmem ben.
Bir senelik ilişkim var. Toplamda dört kere hediye aldı. Ben de bir kere aldım. Ve hesap ödetmez. Gelsin linçler. :KK53:
Vurmadan söyleyeyim geliri ortalamanın üstünde.

Bir de motor sizin hobiniz değilmiş zaten muhtemelen sevgiliniz sevmese aklınıza da gelmezdi 500-1.000 falan olsa alın en kötü köşede durur ama bir kask 5.000-7.000 diyorsunuz daha diğer ekipmanlar da var ben hiç almazdım şahsen işim gücüm yok onunla mı uğraşıcam çok istiyorsa kendi alsın bir tane. Yazının sonlarına doğru sinirlenmeye başladım :KK70: ayrıca yaşım ilerledikçe alman hesabı bana çok komik gelmeye başladı

Siz araba alsanız, sevgiliniz de müzik dinlemeyi sevse illa teyp alacağım dese parasını ödeyip teybi alıp gitmesini normal bulur musunuz? Yoksa teyp zaten arabanın parçası mi dersiniz?
Kask motorun parçasıdır. Koruyucu kıyafet ok siz alın ama kask ne alaka? Motor adamda
Böyle örnekleyince çok haklısınız evet motor adamda ama bu açıdan asla bakmaz. Çünkü kask bireysel, ve o alacak zaten. E eflatuns da alacak kendine ya hani

Valla 6 aylık ilişki için para dökmem ben.
Bir senelik ilişkim var. Toplamda dört kere hediye aldı. Ben de bir kere aldım. Ve hesap ödetmez. Gelsin linçler. :KK53:
Vurmadan söyleyeyim geliri ortalamanın üstünde.
Biz eşimle sevgiliyken bana hesap ödetmemek için direnirdi öyle iyi de değil orta gelirliydik. Çok garipsedim şahsen. Kendi motorunun kaskını beklemesini. Pes diyorum

Bir de motor sizin hobiniz değilmiş zaten muhtemelen sevgiliniz sevmese aklınıza da gelmezdi 500-1.000 falan olsa alın en kötü köşede durur ama bir kask 5.000-7.000 diyorsunuz daha diğer ekipmanlar da var ben hiç almazdım şahsen işim gücüm yok onunla mı uğraşıcam çok istiyorsa kendi alsın bir tane. Yazının sonlarına doğru sinirlenmeye başladım :KK70: ayrıca yaşım ilerledikçe alman hesabı bana çok komik gelmeye başladı

Ay deliriyorum şuan ben 4 bin diye dudak dolgusu yaptırmıyorum gidip 5 bin kaska vericem ya gerçekten şaka gibi

Böyle örnekleyince çok haklısınız evet motor adamda ama bu açıdan asla bakmaz. Çünkü kask bireysel, ve o alacak zaten. E eflatuns da alacak kendine ya hani
Binmem o zaman. Kusura bakmasın.
Benim arkadaşımın eşi de motorla ilgileniyor. Kaskı var ikinci binen için. Kadına yıkmadı yani.
Öyle bir dünya yok yani. Motorun ekipmanı kasktır.

Binmem o zaman. Kusura bakmasın.
Benim arkadaşımın eşi de motorla ilgileniyor. Kaskı var ikinci binen için. Kadına yıkmadı yani.
Öyle bir dünya yok yani. Motorun ekipmanı kasktır.
Tabiki artçı için kask olmalı ama bedenleri ve yapıları çok farklı. Kask bireysel olmalı o yüzden.

X