- 14 Haziran 2019
- 14.418
- 69.770
Sen adamın ödediği 60 tl yi hesapla adam sana 7 bin kitleyecek.Hep de olmaz yazık bi kahve olmuş 60 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen adamın ödediği 60 tl yi hesapla adam sana 7 bin kitleyecek.Hep de olmaz yazık bi kahve olmuş 60 tl
Ben şahsen benden para istese ben binmeyeceğim derim. Kusura bakmasın yani.Eee siz de yani.
Valla şu durumda bahsettiğiniz miktarları tutup da bir kaska vermem ben. O motora binmem gerekirse.
Elbet biri biner yani, şu an belki hobi olarak kullanıyor ama ulaşım aracı olarak kullanacak elbet, o zaman onu bunu şuradan şuraya götürürken lazım olacaktır.
Ayrıca bir şey söyleyeyim, daha geçen hafta ben öyle flörtlestigim bir çocuğun motoruna bindim, beni güzel yerlere götürdü. Kask da eldiven de L beden değildi ,daha küçüktü. Cocuksa çam yarması gibi bir şey. Yani bence büyük ihtimalle eski sevgilisinden kalma ekipmanlardir.
Sende de daha 6 aylık ilişki, yarın bir gün ayrilirsiniz senin aldığın ekipmanlari elin kizina bebekmis gibi kendi elleriyle giydirir, sinir olursun.
Bence alma bir şey.
Ya da hediye kaliteli bir eldiven alabilirsin sana ve ona bir örnek. Daha fazla da ortak olma bir şeyine
Biraz cimri galiba motor onunsa ekipmanı da olmalı
Siz araba alsanız, sevgiliniz de müzik dinlemeyi sevse illa teyp alacağım dese parasını ödeyip teybi alıp gitmesini normal bulur musunuz? Yoksa teyp zaten arabanın parçası mi dersiniz?Yahu kask bende kalacak işte onda değil ki, o almış olsa ayrılsak ister benden okey ama şuan parayı ben vereceğim için kask bende kalacak, zaten şuan kullandığım kask da bende hediye verilmişti ilk motordan.
Kask sizin ekipmanınız değil motorun ekipmanı.Ama zaten adam bana ekipman al demiyor, kendi ekipmanlarını kendi alacak benim ekipmanlarımı da ben alacağım şuanki duruma göre.
Valla 6 aylık ilişki için para dökmem ben.Ben şahsen benden para istese ben binmeyeceğim derim. Kusura bakmasın yani.
Böyle örnekleyince çok haklısınız evet motor adamda ama bu açıdan asla bakmaz. Çünkü kask bireysel, ve o alacak zaten. E eflatuns da alacak kendine ya haniSiz araba alsanız, sevgiliniz de müzik dinlemeyi sevse illa teyp alacağım dese parasını ödeyip teybi alıp gitmesini normal bulur musunuz? Yoksa teyp zaten arabanın parçası mi dersiniz?
Kask motorun parçasıdır. Koruyucu kıyafet ok siz alın ama kask ne alaka? Motor adamda
Biz eşimle sevgiliyken bana hesap ödetmemek için direnirdi öyle iyi de değil orta gelirliydik. Çok garipsedim şahsen. Kendi motorunun kaskını beklemesini. Pes diyorumValla 6 aylık ilişki için para dökmem ben.
Bir senelik ilişkim var. Toplamda dört kere hediye aldı. Ben de bir kere aldım. Ve hesap ödetmez. Gelsin linçler.
Vurmadan söyleyeyim geliri ortalamanın üstünde.
Bir de motor sizin hobiniz değilmiş zaten muhtemelen sevgiliniz sevmese aklınıza da gelmezdi 500-1.000 falan olsa alın en kötü köşede durur ama bir kask 5.000-7.000 diyorsunuz daha diğer ekipmanlar da var ben hiç almazdım şahsen işim gücüm yok onunla mı uğraşıcam çok istiyorsa kendi alsın bir tane. Yazının sonlarına doğru sinirlenmeye başladım ayrıca yaşım ilerledikçe alman hesabı bana çok komik gelmeye başladı
Valla 6 aylık ilişki için para dökmem ben.
Bir senelik ilişkim var. Toplamda dört kere hediye aldı. Ben de bir kere aldım. Ve hesap ödetmez. Gelsin linçler.
Vurmadan söyleyeyim geliri ortalamanın üstünde.
Binmem o zaman. Kusura bakmasın.Böyle örnekleyince çok haklısınız evet motor adamda ama bu açıdan asla bakmaz. Çünkü kask bireysel, ve o alacak zaten. E eflatuns da alacak kendine ya hani
Arkasina biniyor, kask olmadan nasil binecek. Ya kaza olursa kask hayat kurtarir.Senin motorun yok ki kask alasın. Bana saçma geldi. Kaskı kendisinin bulundurması gerekmiyor mu ben mi yanlış düşünüyorum?
Tabiki artçı için kask olmalı ama bedenleri ve yapıları çok farklı. Kask bireysel olmalı o yüzden.Binmem o zaman. Kusura bakmasın.
Benim arkadaşımın eşi de motorla ilgileniyor. Kaskı var ikinci binen için. Kadına yıkmadı yani.
Öyle bir dünya yok yani. Motorun ekipmanı kasktır.