Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
regl oldugun ıcın gelmıyorum dedıkten sonra ne fark eder kı
Ya bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı bence.Mesala ben evliyim iki çocuğum var.Evlenmeden cinsel birleşmeye karşıyım ama sarılıp uyumaya yada ufak tefek sevismelere karşı değilim.Hele bi yastan sonra tamamen fizyolojik ihtiyaç.Birbrilerini görmüyorlarmış uzun süre bisüre de görmücekler.Bence çok abartacak bişe yok hatta gidecek Olan ben olsaydım ben de reglim askım haftaya geleyim derdim yani.Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikri herkesin.Ben eşimle bile regl zamanlarımda sarılmıyorum sarılmasına izin vermiyorum hoşuma gitmiyor kişi görüşleri yani direk damgalamak hoş değil tabi bence.Sevmiyor kullanıyor fln günahını almak gibi 4 senelik iliski tanımıyorz da sonuçta.Ben olsam bende gitmezdim net haftaya görüşelim rahatça Özlem giderelim sarılalım yani görüşler farklı olabilir

Ben olsam kendim derdim 'bu hafta adetim,haftaya gel daha rahat takilak' diye. Yani siz davet ederken bilmiyor muydunuz ki adet döngünüzü? Ben tatile giderken bile biletimi reglime göre alırım ki eziyet olmasın .
Adam şubattan beri gelmemis, 4 yıllık bir ilişki, Allah bilir bir dhaa hangi ayda gelicek. Yani onda da neden adetliyken denk gelsinler ki?
Ha, ilişkilerinin boyutunu bilmiyroum. 4 yıldır kafede buluşup muhallebi yiyorlarsa evet, adamın dediği saçma. Ama eğer bir cinsellik varsa gelme hakkini daha rahat oynasabilcegi bir güne kullanmak isteyebilir.
Bana normal geldi.
Anormal olan konu sahibinin hayatındaki erkege 'gercekten gelmeyecek misin?' diye sorma cesaretine sahip olmaması...yani dört yıllık sevgiliyle içinden gelen her şeyi açık açık konuşamıyorsan ne anladım bu dört yıllık ilişkiden? Bu İliskide düzgün olmayan bir şeyler var. Belki de bu olay nihayet ondan soğuyup ayrılması için bir vesile olur

Yani yerinizde olsaydım muhtemelen adamı ben reglim diye çağırmazdım. Ayarlardım yani. Sonuçta bu uzak mesafe ilişkisi, kaç ay sonra bir araya geliyorsunuz. Sevişmek istemek kadar doğal bir şey olamaz ki. Sevişmek istemese bi düşünürüm, bu adamla aylardır birbirimizi görmüyoruz, neden istekli davranmıyor diye.
Sizin su katılmamış büyükbaş sevgilinizin üslubuna sıkıntı var. Baya patavatsız kendisi. O yüzden de her zamanki gibi seksi "gadını kullanıyolllaaaa" gibi bir algı ile yansıtıyor. Her türlü böyle düşünenlere de ayrı hisler besliyorum tabi. Bazen karşıma alıp; "bak şimdi, seks dediğimiz karşılıklı rıza ve eylemle yapılan bir aktivitedir. Birinin cinsel organı diğeri ile penetre olunca kullanılmış sayılmıyorsun. Neden? Çünkü neyymiiiş seks karşılıklı rızaaa ve eylemle yapılırmış eveeet alkış." diyesim var.

Son söz olarak; ayrılın. İnsanın kaba ve pervasızı hiç çekilmiyor cidden.

Ya bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı bence.Mesala ben evliyim iki çocuğum var.Evlenmeden cinsel birleşmeye karşıyım ama sarılıp uyumaya yada ufak tefek sevismelere karşı değilim.Hele bi yastan sonra tamamen fizyolojik ihtiyaç.Birbrilerini görmüyorlarmış uzun süre bisüre de görmücekler.Bence çok abartacak bişe yok hatta gidecek Olan ben olsaydım ben de reglim askım haftaya geleyim derdim yani.Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikri herkesin.Ben eşimle bile regl zamanlarımda sarılmıyorum sarılmasına izin vermiyorum hoşuma gitmiyor kişi görüşleri yani direk damgalamak hoş değil tabi bence.Sevmiyor kullanıyor fln günahını almak gibi 4 senelik iliski tanımıyorz da sonuçta.Ben olsam bende gitmezdim net haftaya görüşelim rahatça Özlem giderelim sarılalım yani görüşler farklı olabilir
ben karsı degılım kısıler kendı hayatlarında ne ısterlerse yaparlar benı ılgılendırmez derım hep

ama kocam bıle ıyı reglsen gelmıyorum o zaman dese yavaş derım zoruma gıder

sadece cınsel ılıskıye gırebılecegı zaman gelecek gorecek adamın bana geregı yok derım hersey cınsellık degıl cunku adam benı ozlememıs kı sırf cınsellık ıcın gelıyor demek kı dıye dusunurum bu ıtıcı ıncıtıcı resmen kukun varsa varsın yoksa yok der gıbı
hanı hay allah ne hayaller de kurmustum oysa kı neyse bu sefer sarılır sarmalarınız acısını sonra cıkarırız da demıyor adam uslup yaklasım onemlı yanı

herseyın yolu yordamı var bu hafta regl e denk gelmıs olabılır hıc gorusmeyecek degıller yarın ayrılacak degıller nasıl olsa gorusecekler kaç kaç yok kı cınsellıge susamıs gıbı davranıyor bu denlı acelesı varmıs gıbı

kullanma lafına bende gıcık oluyorum kullanmaksa ıkı taraf bırbırını kullanıyor o zaman :) bazı konu sahıplerı benı kullandı dıyor ya da yorumlarda erkek senı kullanıyor dıyor bana tuhaf gelıyor ıkı kısının rızasıyla olan bırsey kımse kendını kullandırtmasın o zaman :) o da nasıl bır kelımeyse katı meyve sıkacagı sankı

+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal eder :KK36:Zaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
sevişmese de bu gây derler 🤣 sevişse kullanıyor derler 🤣🤣

ben karsı degılım kısıler kendı hayatlarında ne ısterlerse yaparlar benı ılgılendırmez derım hep

ama kocam bıle ıyı reglsen gelmıyorum o zaman dese yavaş derım zoruma gıder

sadece cınsel ılıskıye gırebılecegı zaman gelecek gorecek adamın bana geregı yok derım hersey cınsellık degıl cunku adam benı ozlememıs kı sırf cınsellık ıcın gelıyor demek kı dıye dusunurum bu ıtıcı ıncıtıcı resmen kukun varsa varsın yoksa yok der gıbı
hanı hay allah ne hayaller de kurmustum oysa kı neyse bu sefer sarılır sarmalarınız acısını sonra cıkarırız da demıyor adam uslup yaklasım onemlı yanı

herseyın yolu yordamı var bu hafta regl e denk gelmıs olabılır hıc gorusmeyecek degıller yarın ayrılacak degıller nasıl olsa gorusecekler kaç kaç yok kı cınsellıge susamıs gıbı davranıyor bu denlı acelesı varmıs gıbı

kullanma lafına bende gıcık oluyorum kullanmaksa ıkı taraf bırbırını kullanıyor o zaman :) bazı konu sahıplerı benı kullandı dıyor ya da yorumlarda erkek senı kullanıyor dıyor bana tuhaf gelıyor ıkı kısının rızasıyla olan bırsey kımse kendını kullandırtmasın o zaman :) o da nasıl bır kelımeyse katı meyve sıkacagı sanki
Yani herkesin görüşü farklı iste ben sizin gibi düşünmüyorum mesala ama birbirimize saygımız var.Benim eşim mesala regl ol gel sarılayım kafasında ama ben istemiyorum sevmiyorum o süreçte uzağım yani hani anlatmak istediğim o üslup yanlış ama ben de öyle düsünebilirdim.Sanırım çok duygusal değilim 😂😂😂😂😂😂

Eşim askerken evci cikabiliyordu, (ama bunun icin benim cumadan gidip onu almam gerekiyordu falan, teferruatli isti yani) ben de regl oldugum haftalarda almiyordum 😂
Demek kullaniyormusum adamı, sapik falanim da herhalde 🤣
Cık cık cık, adamceyizi metalaştırmışsınız adeta :KK48:

Eşim askerken evci cikabiliyordu, (ama bunun icin benim cumadan gidip onu almam gerekiyordu falan, teferruatli isti yani) ben de regl oldugum haftalarda almiyordum 😂
Demek kullaniyormusum adamı, sapik falanim da herhalde 🤣
Ben de yorumları okuyunca ben sapıkmısım dedim hahaha sevgisiz ruhsuz şukursuz naletim😂😂😂

Cık cık cık, adamceyizi metalaştırmışsınız adeta :KK48:
Ben de yorumları okuyunca ben sapıkmısım dedim hahaha sevgisiz ruhsuz şukursuz naletim😂😂😂

Valla patlamis misir yiyip film izlecem diye cuma ogleden sonra isterinden izin al, kalk 2 saatlik yol yap adami al 2 saatte de geri dön... oooo, sonraki hafta kullanirim o hakkimi diyip gitmiyorum valla 🤣 simdi bi nefret mi etsem kendimden neetsem bilemedim 😄
Seks her sey degildir tabi, guzel bir yemeğin sosu, çiçeğin kokusu, ana ürünün alengirli promosyonu gibidir, yani onsuz hayat pek yavan, bir hafta bekler tadini cikaririm, varsın sapik desinler 🙈

Ne çok sevişmenin güzelligini anlamayan varmış diyeceğim olmayacak. Kaç aydır görüşmüyorlarmis sevişmek istemesinde ne sorun var 1 hafta sonra görüşurler o kadar durmuşlar biraz daha dursunlar. Hoş konu saçma geldi madem bu hafta gelmeyim hadi haftaya geleyim diyecek kadar rahat izin ve para var neden kaç aydir görüşulmedi ki? Bu arada 2 gün de gezersin de sevişirsin de konuşursun da ohoo sanki olay tek oymuş gibi bakmayın. Maşallah erkek kafasını çok iyi anlamışsınız ama fizyoloji kısmında sıkıntı kalmış ama...

Kendini üzme benim için demesine takıldım bende değmez mi demek istedi seni sadece cinsellik için mi düşünüyor acaba güzel vakit geçirdiği kız. Hiç evlilik konusunda konuşmanız oldu mu ailesiyle tanışıyor musunuz?
Ailesiyle tanıştık evlilik konuşuyor şöyle olsun böyle evlenelim diyor

Şimdi siz öyle yazmışsınız ki olaya kötü yorum yapılır.Ama bence siz cinsellik yasamıssınız yani az ya da çok.Yada aranızda bu konuşmalar var olaya o şekilde girseniz daha iyi yorumlar yapılırdı bence.
Evet görüşürdük görüşünce olurdu böyle şeyler ama ilk kez böyle bir durum ile karşılaştım ona söyledim ben iptal edecegını bile düşünmemiştim aklımın ucundan bile geçmedi öğlen gibi söyledim bu durumu da saat dörtteyfi bileti . Ama gelmeyecegını söyledi benimle dalga geçer gibi konuşunca süpriz yapar sandım onu da yapmadı dün gece uzunca bir mesaj yazmış işte ben düşünemedim o an bir karar vermem gerekiyordu gelmemeyi seçtim salı daha iyi vakit geçiririz diye düşündüm gibi upuzun mesajlar atmış

Bende sırf sarılması için gelmesini çok isterdim

+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal eder :KK36:Zaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
Karşı olmasalar bile yada evlilik öncesi cinsellik yaşasalar dahi seksi erkeğe ödül olarak görüyorlar
Yani şöyle kendi zevki için yaşayan kadın çok azdır bu ülkede
Ben senle seviştim bak ödül sana bu beni kullanamazsın benle evlenmelisin yada işte beni hediyelere boğmalısın yani bir karşılığı olmalı kul köle olmalısın bana çünkü milyonlarca erkek var ama ben senle yapıyorum
Mantık bu oluyor
Cinselliğe bakış açısı bu
Dediğim gibi ben olsam kendim gelme derim adama regl ağrım olabilir keyifsiz sinirli olabilirim rahat olamam gelme hakkını başka zaman kullan derim ne var bunda
Kullanıyorsa vende onu kullanıyorum diye bakarım olaya zaten bu kullanılmak olayını hiç anlamadım ömrüm boyunca
Bu kadar kullanılmaktan korkup ilişki niye yaşanıyor o zaman?
Bu kafayla yaşayıp sonra piskoloji bozmaya ne gerek var.Sürekli diken üstünde ay beni kullandı mı ay şöyle mi böyle mi diye hayat geçer mi ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back