Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne deseniz haklısınız sevgilime işyerindeki avukatıda söyledim gerçekten o ara bu olay yüzüne haftalarca ayrı kaldık. Şu an bu yaptığıma bende pişmanım. Üst kat komşusunu yöneticiye şikayet ettim oradan da ses gelmiyor artık . Sevgilimin de gelmemesi beni çok üzdü gerçekten kendimi bir tuhaf hissettim çalışan biriyim dünden temizlik bile yaptım gelir diye ama gelmemesi üzücü oldu ya neyse olsun

Tamam seks ilişkide büyük öneme sahiptir fakat seks olmiycaksa ben gelmiyim diyen erkekten hiç abartmiyorum direkt ayrilirdim. Ayrilmiyosaniz ilerde d göreceğiniz saygisizliklara sasirmayin
Bende şu an bunu yapıyorum gerçekten soğudum ya . Hatta soğumadım inat yaptım neden gelmedi seven gelmez miydi diye o kadar saçma ki

Bende şu an bunu yapıyorum gerçekten soğudum ya . Hatta soğumadım inat yaptım neden gelmedi seven gelmez miydi diye o kadar saçma ki
E yani. Evlenince de bu gece sevismiyceksek eve ugramiycam mi diycek nedir yani bu seviyesizlik. Ben pandemiden dolayı partnerimle görüşemiyorum en öncelikli özlemim ona sarılıp huzurla uyumak kokusunu almak. Seksi bız de seviyoruz sadece erkekler değil.

Tabiki öyle sevilmez mi . Temel ihtiyaç gibş bir şey sonuçta

Bugün erkek arkadaşımla görüşecektik ama az evvel regl oldum ve görüşmeyi iptal etmeyi düşünüyorum :/ Bir süredir görüşemedik. Çocuk da değiliz yani. Her anlamda özledik evet ama iş nihayete ermeyince bana herşey eksik geliyor. Çok açık yazdım ama böyle düşünüyorum.

Avuka Avukatla ilgili olan konunuzu erkek arkadaşınıza söylediğinize inanmıyorum. O konuyu 7 Nisanda açmışsınız. 25 nisanda kıl tüy muhabbeti var. Ne ara söylediniz de haftalarca ayrı kaldınız? Bunun üstüne barışıp bu mevzudan kapris yapacak duruma geldiniz? Uzak mesafe ilişkisi diyorsunuz. Güven bir kere sarsıldı mı kolay kolay yerine gelmez. Hele ki uzaktayken. İnsanın içğmde sürekli şüphe olur. Sen oralarda ne yapıyorsun diye içi içini yer. Ne ara sizi affetti de boş bir kapristen yalvaracak konuma geldi adam? Bir de üstüne evlenmekten bahsediyor. Ne haftalarca ayrı kalacak zaman geçmiş, ne de güvensizlikle yıpranan ilişki havası var mesajda. Adamın hiç bir şeyden haberi yok. Tepki çekmemek için biz o sorunu çözdük imajı uyandırmaya çalışıyorsunuz. Siz 4 yıllık ilişki içindeyken bile karşınıza çıkan birinden hoşlanıyorsanız burada sorgulanması gereken erkek arkadaşınızın sevgisi değil, sizin sevginiz ve dahası sadakatiniz.

Cinsellik kötü birşey değil tabi konuyu saptirmayin lütfen. Ama saygısızca bir söylemle partnerine kendisini cinsel obje gibi hissettiren bir adamla yaşanmayacak kadar da özel. Seven adam kiyamazdan kastım da şöyle düşünün. Bizim toplumumuzda erkekler kendi kızlarının kardeşlerinin bir adamla nikahsiz cinsi münasebet yaşamasını asla kabul etmez. Fakat aynı erkekler başkalarının kızlarıyla kardeşleriyle birşeyler yaşamayı aşk sevgi adı altında normal görürler. Işte böyle bir düzen içinde kendine yapılmasını istemediği saygısızlığı kendi birlikte olduğu kadına ve ailesine yapmayan insan değerlidir. Bu demek değil ki cinsellik yaşayan adam da yerin dibine sokulmali. Hayır tabi ki ama bu yaşanmış ve yaşanıyorsa bilet iptal etmek daha sonra yok halasiydi galiba hastalandı sabahtan beri kosturuyoruz gibi yalanlar söylemesi insana neler hissettirir dusunebiliyor musunuz? Ve konu sahibi ile o kadar görüşme yapmışlar böyle bir olay yokken regl olduğunu söyledikten sonra hastalığı çıkıyor. Örümcek kafalıliksa kabul ben bu zihniyette yaşamaya devam edeceğim. Bir gün oğlum olursa kadınlara saygı duymayı, hiçbir kadının gururuyla oynamamayi ogretenecgim. Cinselligi siradanlastiran ön plana koyarak diğer bütün değerleri ikinci plana atan, aşkın yapı taşının oncelikle yatıp kalkmaktan geçtiğini savunan zihniyet yüzünden bugün liseli kizlarimiz okullarda düşük yapıyor , evlenicem vaadiyle kandirilip ortada bırakılıyor. Önce siirler yazılıp kapisinda serenatlar yapılarak ardindan istediğini alınca ilk fırsatta yol alan bir nesil var. Ve bu zamanda tabi ki bir erkekte önce saygisina , sonra sevgisine daha sonra cinsel hayata bakılmalı. Eğitim şart hem kız cocuklarina hem erkek cocuklarina hemde onları yetistiren ebeveyin ve ebeveyin adaylarına. Sizin tabular dediğiniz olay olmasaydi ülkenin bugun ki haline bile sukrederdiniz. Çocukça emojilerle alay edercesine konuşma uslubunuzu bir kenara bırakın da yetişkin bir birey olarak tartisalim. Zira akıl yaşınızı kafamda canlandirarak çocukça muhabbete girmicem.

haftalarca mevzusuna ben de inanmadım.

Bana çok arabesk geliyor bu kıyamamak, kendi bacına kızına yapsalar ağzında konuşmak. Bir kadın da pekala kendi özgür iradesiyle sevişebilir. Bir erkeğin onu korumasına da ihtiyacı yoktur.
Oğlum var büyüdüğünde nasıl bir cinsel hayatı olacağı da zerre umrumda değil. Sevişmesi veya sevişmemesi o kadına değer vermemesi değildir çünkü. Kadına verdiği değeri bu kadar basite indirirse üzülürüm hatta. Değer versin, sevsin, güzel de sevmeyi bilsin. Ama iki tarafın da arzusu bu yöndeyken arabesk arabesk kıyamadım demesin hatta. Benim oğlumdan bekleyeceğimi tek şey sağlığı açısından korunmaya önem vermesi olabilir o kadar

Şu koyu aldığım yerler zaten cinselliğin tabu olarak görülmesi sonucu ortaya çıkan şeyler. Aşkın yapı taşının cinsellikten geçtiğini savunan zihniyet ile alakası yok.

Şu koyu aldığım yerler zaten cinselliğin tabu olarak görülmesi sonucu ortaya çıkan şeyler. Aşkın yapı taşının cinsellikten geçtiğini savunan zihniyet ile alakası yok.
Bir de bu tarafı var katip. Ben kadına saygılı biri yetiştireceğim deniyor ama kadınların değerini cinsellik yaşamamasıyla ölçmeyi öğretiyor. Neticede tam tersi evlenilecek eğlenecek kadın tanımını besliyorsun yeni nesilde de. Aksine kadın erkek cinsellik yaşamak isterse yaşar. Mühim olan bunu sevdiğin biriyle o da isterse korunarak yaşaman diyebilmek gerekiyor

Bizim toplumda erkekler iki yüzlüdür.Kendini kadınların ahlak bekçisi zanneder.Siz de bu tiplere çanak tutuyorsunuz zihniyetinizle.

Liseli hamileler falan ise cinselliğin serbest oluşu ile ilgili değil,çocuklarınıza nasıl korunması gerektiğini öğretmediğiniz için ortaya çıkıyor.Eğitim demişsiniz,evet,cinsellik de eğitimin bir parçası olmalı.Çocuklara doğru cinselliğin nasıl yaşanacağı,partnerlerini seçerken dikkatli olmaları gerektiği,bulaşıcı hastalıkların hepsi tek tek anlatılmalı.Ama bizim ülkede seks tü kaka,kadına hakaret falan olduğu için insanlar bilinçli olmadan yapıyor bu işleri.Siz de cinselliği böyle iteleyerek hayatın bir gerçeğine gözünüzü kapatıp bu olanlara zemin hazırlıyorsunuz.Eleştirdiğiniz şeyi sizin zihniyetiniz besliyor,farkında değilsiniz.

Yahu onu mu diyorum tabiki bende söylüyorum tabiki eşimde bana ped alıyor. Demek istediğim buluşacağım sevgilime de durup dururken adet olmuşum demem yani lafı anlamak istediğiniz yere çekmeyin

Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…