- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Cahil derken ?Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.
Ayni şeyi düşündüm.msj içeriği ayrıca hiç bi erkek elinden yazılmış gibi değil.bi bayan elinden çıktığına kalbimi basarım ama ispatlayamam%1000 bunu diger hattindan kendine yazdin :) Onun yazdiklari degil,senin duymak istediklerin bunlar..
Cahil derken ?
Sizin görüşleriniz çağ dışı
Burdan bakıldığında cahillik sizin yazdıklarınızda
3.sayfa haberleri hala şu devirde namus cinayeti gibi şeylerin olması
Sizin alkış tuttuğunuz değer olarak belirlediğiniz kokuşmuş şeyler yüzünden
Ben bakire evlenmedim. Eşimle bu mevzuları da konuşmadık ve evlendik. Boş atmıyorum yani.Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.
Bu devirde bu zihniyet ve bu kadınların yetiştirdiği erkek çocuklarıBoşuna yorulmayın.Kibledim ben o üyeyi,hiç yorulamayacağım gerçekten,siz de aynısını yapın.Milleti azarlıyor,tartışma adabından bahsediyor.Ne büyük ironi değil mi ?
Boşuna yorulmayın.Kibledim ben o üyeyi,hiç yorulamayacağım gerçekten,siz de aynısını yapın.Milleti azarlıyor,tartışma adabından bahsediyor.Ne büyük ironi değil mi ?
Muhafazakar bir ailede büyüdüm, ailem benimle bu konuları konuşmadı. Ağırlıktan öleceklerdi çünkü. Aman sevişmiyim diye bi fanusa koymadıkları kaldı. Noldu? Ben evlenmeden cinsellik yaşadım, azcık aklı başında, araştıran biri olmasaydım ayyy elime sperm bulaştı hamile kalır mıyım diye dört dönerdim. İlişkime sırf cinsellik yaşadım bu adama mecburum diye bir bakış geliştirseydim eminim ilk kez cinsellik yaşadığım şimdiki eşim olan adam bunu kullanırdı, bana olan davranışlarında kendini geliştirmek zorunda kalmazdı. Bakın, yakındığınız şeyler seks yapmak sonucu değil, seksi tabu olarak gören kültür sonucu ortaya çıkıyor. İki kızım var, gizli saklı kendilerini tehlikeye atacaklarına benle paylaşsınlar isterim. Babaları onların güvenliğinden evvel sevişeceklerine odaklanırsa bozuşurum kendisi ile.Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.
Muhafazakar bir ailede büyüdüm, ailem benimle bu konuları konuşmadı. Ağırlıktan öleceklerdi çünkü. Aman sevişmiyim diye bi fanusa koymadıkları kaldı. Noldu? Ben evlenmeden cinsellik yaşadım, azcık aklı başında, araştıran biri olmasaydım ayyy elime sperm bulaştı hamile kalır mıyım diye dört dönerdim. İlişkime sırf cinsellik yaşadım bu adama mecburum diye bir bakış geliştirseydim eminim ilk kez cinsellik yaşadığım şimdiki eşim olan adam bunu kullanırdı, bana olan davranışlarında kendini geliştirmek zorunda kalmazdı. Bakın, yakındığınız şeyler seks yapmak sonucu değil, seksi tabu olarak gören kültür sonucu ortaya çıkıyor. İki kızım var, gizli saklı kendilerini tehlikeye atacaklarına benle paylaşsınlar isterim. Babaları onların güvenliğinden evvel sevişeceklerine odaklanırsa bozuşurum kendisi ile.
Yahu onu mu diyorum tabiki bende söylüyorum tabiki eşimde bana ped alıyor. Demek istediğim buluşacağım sevgilime de durup dururken adet olmuşum demem yani lafı anlamak istediğiniz yere çekmeyin
Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.
Yooo hiç konuşmamak lazım, seksin S sini anmayacaksın, yoksa sevişirler aman diyim(!)Ben anneme 20 yasinda ben vajinismusum dedim, o da "erkek arkadaşıni bence sevmiyorsun sen duygusal bir kızsın ondan vucudun sevmediğin kişiyi kabul etmiyor olabilir" dedi. Cinsellikle ilgili tek bir konusma gerceklesti annemle aramızda o da buydu. Kizmadi üzülmedi. Hatta hatırlıyorum demişti ki "sen artık yetişkin kocaman kızsın ben sana karışamam ama benim görüşüm bu, uyarsın uymazsin sana kalmis". Ki benim ailem konusmaz bu konularda. Ama etrafımda kızı ile daha rahatça cinsellik konuşan çok kişi gördüm, duydum. Genelleme yapmak saçma.
Bu kafa yapısıyla daha çooook 3. Sayfa haberleri izleriz gecmis olsun. Tamam siz yakinlarinizin kızlarına veya kendi kızınız varsa ona sağlıklı risksiz bir cinsel hayat eğitimi verirsiniz. Ve şundan eminim kiiii böyle soylemesi kolay ama iş başa geldi mi ilk önce siz korumaya kalkarsanız. Şu begenmedim atıp cinselliği eğitim karşılığında hoş karşılayacak msj yazanlar ve babalar var ya hiçbiri çocuğunu kardeşini karşısına alıp da bak canım böyle böyle yap korun, cinsellik normal birşey güveniyorsan gibi cümleler kurmaz. Kendinizi kandirmayin boşuna şov yapmaya gerek yok. Milletin cocugunun cinsel hayatına özgürlük gibi bakanlar kendi kanlarına canlarina gelince hadi ben suna aşık oldum ve korunarak birlikte oldum desin ??? Yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Ayrıca gerçekten cahille ne kadar tartisirsan tartış galip gelemezmissin ya çok doğru bir laf iyi günler.
Neden inanmayalım , gayet normal bişey . Erkekler kadınların regl olduğunu bilmiyor mu ? Ben bazen iş yerindeki arkadaşların içinde de söylüyorum regl dönemindeyim benimle fazla uğraşmayın diyeNesi ilginç ki
Başım ağrıyor demekle aynı şey
Ben eşime başım ağrıdığında migrenim tuttu diyorum. Sevgiliyken de diyordum.
Regl olduğumu da diyordum
Hatta inanır mısınız eşim bazen bana ped alıyor marketten
Geciktirici kullanabilirsin meselaKendi açımdan düşünüyorum, işkenceye dönerdi o hafta benim için. 3 aydır görmemişim sevgilimi, sonunda kavuşmuşuz ama birlikte olamıyoruz. Aklım fikrim sekste olurdu, şu regl bitse de üzerine atlasam diye düşünürdüm ki benzerini yaşadığımda böyle oluyor. Biz de son iki yılını uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkideyiz, 6 yıl olmak üzere toplamda. Minimum 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz, erkek arkadaşım öğretmen, görev yerinden ayrılma durumu yok. Regle göre ayarlıyoruz buluşacağımız zamanı.
Kasımda görüşmüştük en son, ben yine nisanda geldim yanına. 6 haftadır yanındayım, iki kere regl oldum. Kayıp iki hafta olarak bakıyoruz o günlere. Bir de reglim bitmeden ailemin yanına dönüyorum. Doğru düzgün vedalaşamayacağız diye üzülüyorum.
Zaten az görüşülen bir durum söz konusu. Seçenekler bugün görüşüp sevişememek ve haftaya görüşüp hem birlikte vakit geçirip hem sevişmekse ben de ikinciyi tercih ederim her türlü. Üslubu, söyleme şekli yanlış olabilir belki sadece.
Neden inanmayalım , gayet normal bişey . Erkekler kadınların regl olduğunu bilmiyor mu ? Ben bazen iş yerindeki arkadaşların içinde de söylüyorum regl dönemindeyim benimle fazla uğraşmayın diye
Doğum kontrol hapı kullanıyorum benGeciktirici kullanabilirsin mesela
Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
En çok tuhafıma giden şey kondomların kasada satılması . Benim zavallı ex üç kere girip çıkmış bi türlü alamamıştıNe bileyim o kadar tabu ki
Ped alınca gazeteye sarıp bir de siyah torbaya koymak falan. Uyuşturucu satıcıları bu kadar saklamıyordur.
İnanmayan olur diye düşündüm
Bende çok rahatım regl konusunda. Hiç utanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?