Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cahil derken ?
Sizin görüşleriniz çağ dışı
Burdan bakıldığında cahillik sizin yazdıklarınızda
3.sayfa haberleri hala şu devirde namus cinayeti gibi şeylerin olması
Sizin alkış tuttuğunuz değer olarak belirlediğiniz kokuşmuş şeyler yüzünden

%1000 bunu diger hattindan kendine yazdin :) Onun yazdiklari degil,senin duymak istediklerin bunlar..
Ayni şeyi düşündüm.msj içeriği ayrıca hiç bi erkek elinden yazılmış gibi değil.bi bayan elinden çıktığına kalbimi basarım ama ispatlayamam

Boşuna yorulmayın.Kibledim ben o üyeyi,hiç yorulamayacağım gerçekten,siz de aynısını yapın.Milleti azarlıyor,tartışma adabından bahsediyor.Ne büyük ironi değil mi ?

Ben bakire evlenmedim. Eşimle bu mevzuları da konuşmadık ve evlendik. Boş atmıyorum yani.

Boşuna yorulmayın.Kibledim ben o üyeyi,hiç yorulamayacağım gerçekten,siz de aynısını yapın.Milleti azarlıyor,tartışma adabından bahsediyor.Ne büyük ironi değil mi ?
Bu devirde bu zihniyet ve bu kadınların yetiştirdiği erkek çocukları
İnsan üzülüyor kaygı duyuyor geleceğe dair
Millet nerde bizimkiler hala bekaret derdinde
Ben karşı değilim ama bla bla yapanlar
Biraz sinirlenince de içindeki gerçek öfkeyi dışarı vururlar.
Seks yapmasından banane mesela insanların kültürümüz elden gidiyor yozlaşıyoruz diye ağlanmalar çok komik geliyor.
İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz banane demek ne kadar zor

Muhafazakar bir ailede büyüdüm, ailem benimle bu konuları konuşmadı. Ağırlıktan öleceklerdi çünkü. Aman sevişmiyim diye bi fanusa koymadıkları kaldı. Noldu? Ben evlenmeden cinsellik yaşadım, azcık aklı başında, araştıran biri olmasaydım ayyy elime sperm bulaştı hamile kalır mıyım diye dört dönerdim. İlişkime sırf cinsellik yaşadım bu adama mecburum diye bir bakış geliştirseydim eminim ilk kez cinsellik yaşadığım şimdiki eşim olan adam bunu kullanırdı, bana olan davranışlarında kendini geliştirmek zorunda kalmazdı. Bakın, yakındığınız şeyler seks yapmak sonucu değil, seksi tabu olarak gören kültür sonucu ortaya çıkıyor. İki kızım var, gizli saklı kendilerini tehlikeye atacaklarına benle paylaşsınlar isterim. Babaları onların güvenliğinden evvel sevişeceklerine odaklanırsa bozuşurum kendisi ile.

Sizin gibi anneler cogalsin lutfen.

Ben anneme 20 yasinda ben vajinismusum dedim, o da "erkek arkadaşıni bence sevmiyorsun sen duygusal bir kızsın ondan vucudun sevmediğin kişiyi kabul etmiyor olabilir" dedi. Cinsellikle ilgili tek bir konusma gerceklesti annemle aramızda o da buydu. Kizmadi üzülmedi. Hatta hatırlıyorum demişti ki "sen artık yetişkin kocaman kızsın ben sana karışamam ama benim görüşüm bu, uyarsın uymazsin sana kalmis". Ki benim ailem konusmaz bu konularda. Ama etrafımda kızı ile daha rahatça cinsellik konuşan çok kişi gördüm, duydum. Genelleme yapmak saçma.

Yooo hiç konuşmamak lazım, seksin S sini anmayacaksın, yoksa sevişirler aman diyim(!)

Size kötü bir haberim var
Cinsel eğitim okul öncesi dönemden başlıyor
3 4 5 6 yaşındaki kızlara erkeklere eğitim olarak veriyorum
Onlara cinsel organlarının isimlerini, kötü dokunuş iyi dokunuş ayırt etmeyi, kız da olsa erkek de olsa kendileri hakkında gurur duymaları gerektiğini anlatıyorum yaşlarına uygun hale getirerek
Ergenlik döneminde de riskli ve risksiz cinsel davranışlar anlatılır.
Siz şunu anlamıyorsunuz. Liselerde düşük yapan kızlar cinsel eğitim aldığı için değil, almadığı için o pozisyondalar.
Yine bu cinayetlerin çok olmasının sebebi cinsel eğitim almak değil, tam tersi almamaktır. Umarım ufkunuz genişler

Neden inanmayalım , gayet normal bişey . Erkekler kadınların regl olduğunu bilmiyor mu ? Ben bazen iş yerindeki arkadaşların içinde de söylüyorum regl dönemindeyim benimle fazla uğraşmayın diye

Geciktirici kullanabilirsin mesela

Neden inanmayalım , gayet normal bişey . Erkekler kadınların regl olduğunu bilmiyor mu ? Ben bazen iş yerindeki arkadaşların içinde de söylüyorum regl dönemindeyim benimle fazla uğraşmayın diye

Ne bileyim o kadar tabu ki
Ped alınca gazeteye sarıp bir de siyah torbaya koymak falan. Uyuşturucu satıcıları bu kadar saklamıyordur.
İnanmayan olur diye düşündüm
Bende çok rahatım regl konusunda. Hiç utanmam

cok sacma ya vlla 4 yil bu adam sadce sendn yararlanms sevmems bu ap acik ortada yani bi amaci var oda iliski regl olunca gelmez tabi ayrica subattan beri gorusmuyorsun yani bunu bi seninle yapmiyodur emin ol su erkeklere fazla yüz veriyosunuz baglaniyosunuz e onlr sizi kullaniyo sonra ayrilinca psiklojm bozuk bozulir tabi bırakn şoyle basit insanları..

En çok tuhafıma giden şey kondomların kasada satılması . Benim zavallı ex üç kere girip çıkmış bi türlü alamamıştı . En sonunda cesaretini toplayıp kaz gelecek yerden tavuk esirgenme diyip alabilmişti
Ayrıca adetliyken cinsel ilişki olmaz diye bir kural yok ki . Gerçi bazı kadınların çok yoğun ve ağrılı geçiyor o ayrı şey . Ama bu dönemde cinsellik yaşayan bir çok insan tanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…