- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Böyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasım bu adamla 4 sene geçirmişsin yaBöyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten Eki Görüntüle 2854520
Böyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten Eki Görüntüle 2854520
Madem kendini bu kadar affettirmek istiyor bugün çıksın gelsin hadi yasak var gelemiyor diyelim pazartesi çıksın gelsin. Benimde çok defa reglime denk gelirdi erkek arkadaşımla buluşmalarımız ama erkek arkadaşım gelir karnımı ovar, ne istersem önüme koyardı. Bir düşünün derim..Böyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten Eki Görüntüle 2854520
Eşim askerken evci cikabiliyordu, (ama bunun icin benim cumadan gidip onu almam gerekiyordu falan, teferruatli isti yani) ben de regl oldugum haftalarda almiyordum![]()
Demek kullaniyormusum adamı, sapik falanim da herhalde![]()
Hala samimi mi diye soruyorsun ya pes diyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz, farzedelim ki adam seni kullanıyor, birini kullanmak için neden bu mesafeyi çeksin ki? Bulur başkasını keyfine bakar. Hem ne bu kullanmak, kullandırmak diyip duruyorlar, karşılıklı yaşanan bir şeyde ne kullanmasıbulunmaz hint kumaşı falan mısın? Yaşını başını almış, işi gücü olan insanlar böyle şeylere takılmaz. Kaldı ki 4 senelik ilişki. Buraya mı soruyorsun olayın aslını? Sen tanıyamadın mı? Burada senin cümlelerinden bile cımbızla laf çekip, böyle demiş ona takıldım, şöyle demiş bunu demek istemiş diyenler var. Sen 4 yılda tanıyamadın burda birkaç saatte çözdüler maşallah. Ayrıca sen değil misin işyerinde birinin en ufak sözünden bakışından ,ki bunlar gayet medeni insanca davranışlardı, etkilenip buraya yıkılmış şekilde konu açan? Onu ne yapacağız? Bunu anlatabilir misin sevgiline? Anlatsan ne yapar mesela? Ben o zaman her halde uzun zamandır yalnız bir kadın, havadan nem kapıyor diye düşünmüştüm. Senin baya baya ilişkin varmış. Sen önce kendine çeki düzen ver. Sen kendin arayış içindesin. O adamdan da sırf avukat diyr etkilenmediysen ben de bir şey bilmiyorum. Muhtemelen daha iyisini bulsan sevgilini bırakacaksın, bu durumda kullanılan kim oluyor? Uzun oldu kusura bakma. Sevgilinin davranışında bir şey yok. Adamı da boşuna strese sokup durma. Özel gün duygusallığı oldu de geç. Uzatma artık.
İste düşünceler farklı ben sevgilinizi skntılı görmedim açıkçası bakın görüşünce biseyler yasıyormussunuz da.Yani sizin aranızı bilmeden bu kadar sert giden arkadasları anlamıyorum.Olaya çok duygusal bakıyorsunuz iste bu da farklılıktan kaynaklı.Ben sarılmam regl zamanları kendi özel günümü daha kendimce yaşamak isterim hatta eşim popoma fln vurunca kavga çıkarıyorum sevmiyorum yani.Herkesin görüşü farklı ben gayet masumane gördüm sevgilinizi sonucta daha önce de biseyler yasamıssınız geçmişiniz var uzun süre de görüşmemişsiniz.Bence normal tabi görüşler değisebilirBende sırf sarılması için gelmesini çok isterdim
Hahaaahhahahhaha, o kadar mantıklı ki. Seks, bir ilişkiyi masa olarak düşünürsek en az 2 ayağı. Sevişmek istemeyeceğin ama sevdiğin, anlaştığını insan yakın arkadaşın olur zaten. Araya tutku girince adı aşk oluyor. Canın o an istemiyordur anlarım ama "bak seviştim seninle hadi yine iyisin köftehor" veya "hüüüüüü kullanıldım" şekline büründüğünde bir sıkıntı var demektir. Asıl bunlar kendi kendini metalaştırmaktır bence.Valla patlamis misir yiyip film izlecem diye cuma ogleden sonra isterinden izin al, kalk 2 saatlik yol yap adami al 2 saatte de geri dön... oooo, sonraki hafta kullanirim o hakkimi diyip gitmiyorum vallasimdi bi nefret mi etsem kendimden neetsem bilemedim
Seks her sey degildir tabi, guzel bir yemeğin sosu, çiçeğin kokusu, ana ürünün alengirli promosyonu gibidir, yani onsuz hayat pek yavan, bir hafta bekler tadini cikaririm, varsın sapik desinler![]()
"Ay" diyerek yazan erkek ilk kez görüyorumBöyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten Eki Görüntüle 2854520
Ben de"Ay" diyerek yazan erkek ilk kez görüyorum
Bu işte bir gariplik var siz 4 yıldır birlikte olduğunuza emin misiniz?
Seven adam kıyamaz derken, cinsellik kavramı sizin için kötü birşey demekki..şu an evli olduğunuza göre kocanız size hergün fena şeyler yapıyor, acımadan kıyıyor , ne kadar kötü
Seven adam arzular, dokunmak ister, öpmek ister, sevişmek de ister...Zaten adı üstünde sevişmek, karşılıklı yapılır, kimsenin kimseye kıydığı falan yoktur... Cinsellik yaşamakla kirlenmiş olmuyorsunuz , sevginizi doruklarda yaşamış oluyorsunuz, şu tabuları, örümcek fikirleri bırakın artık gerçekten...
Sevişemeyeceğiz diye gelmek istememesi odunca gibi gözükebilir ilk anda ben de öyle düşündüm. Ama biraz daha düşününce gelmişken daha dolu dolu geçsin, sevişelim de 1 hafta sonra geleyim demesi çok da kötü değil bence...kötü biraz ama aşırı değil..siz de 1 hafta sonra çağırın ama bu sefer de gösterin ama dokunamasın, güzel ve tatlı bir intikam olur ya da en sonunda iki tarafın da yenik düşerek ateşli bir sevişmesine yol açar
![]()
Yok gelmez şimdi dışarıdan okuyorBen de
Geldi mi diye merakımdan girdim konuya tekrar, gelmemiş![]()
sevgili konu sahibi,
sanırım ilk konundan beri tanıyorum seni. üye ismi tutamam aklımda ama o kadar nev-i şahsına münhasır birisin ki konu başlığından anlıyorum; sensin.
avukat selam verdi diye hayallere kapıldın, evli olduğunu öğrenince yıkıldın, araya da karısını ablası sandım diye mesajı sıkıştırdın... üst kat komşun malum zaten.
sonra iş yerinde seni ezikleyen oda arkadaşı... bir ara sevgilinle kıl tüy muhabbeti oldu. kafamda bir profil beliriyor inceden.
kendince bir eğlencede değilsen sana bir önerim var, nasıl kibarlaştırılır bilmiyorum o yüzden dan diye söyleyeceğim.
bacım korunmayı ihmal etme. bir kaç ay sonraki konun "sevgilimle bi şeyler yaşadık, 3456 tane test yaptım negatif diyor ama çok korkuyorum. rüyamda bile hamile olduğumu gördüm. sizce hamile miyim? lütfen bir yazın böhüüüüü" olmasın diye diyorum valla kötü niyetli değilim.
Ne saçma ne gereksiz dram ne sıkıcı bi diyalog ya. Evlilik öncesi ilişkiye karşı olmayı anlarım da seviştiğin bi adamın sevişebilmek için uygun koşulları istemesini bu kadar ajite etmek birtek bizim kızların yapacağı bir şeydir. E madem sevişme. Kendini kocana sakla sen de rahat et başta ok verip sonra sapık muamelesi yaptığın adam da rahat etsin. Şiştim vallaBöyle uzunca yazmış bana sizce samimi mi gerçekten Eki Görüntüle 2854520