Erkek arkadaşım ile birlikte olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soru detayları: 2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Hata yapma evlenince herşey olur. Evlen

Sen yapma etme desekte yapacak ateşe sahip görünüyorsun. Bence bu duyguyu yaşa adam senden zevk almadığı için ilişkiyi bitirip gidince yeni yöntemler keşfedersin. Belki de sen adamın tarzından zevk almazsın başka bir erkek istersin.
Namus kelimesini kullanmanda enteresan benim sapıkça düşüncem olsa dini alet etmem.
Mesajiniz her acidan o kadar garip ki 🙄

adam neden zevk almadigi icin gidiyor? Sevmeye devam ettigi surece kalacaktir duzgun bir insansa ki iliskileri 2,5 senedir devam ediyormus yani sanirim duzgun bir cocuk.
Adamin tarzindan zevk almayip baska bir erkek arayisina girip girmemesi de sadece konu sahibini ilgilendirir. Ten uyumu yoksa zaten uzun surmez iliski ama belli ki var; cunku karsilikli istek var.
Namus kelimesini kullanirken sizden izin mi alsaydi? Bacak arasinda olmadigini dusunuyor ve dogru da dusunuyor. Bunu dile getirmis sadece

sapikca bir dusuncesi yok, dini hic alet etmemis. Dini alet edenler bazi yorum yapan arkadaslar

konu sahibi: bence tatili ayarlayin ama ona ne yapacaginizdan bahsetmeyin, surpriz olsun ☺️

"Namus bacak arasinda degildir" diyorsun ama cehennem fena sicaktir cesaretin varsa yanmaya yap tabi gunahinida buraya yazıp herkesi sahit tut kendine
kafalara gel arkadaş! her gün sayısız, tecavüzün, cinayetin, hayvana, masuma,çocuğa şiddetin zirve yaptığı, yetim hakkının bal kaymak gibi yendiği herkesin de gözünü kapayıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediği günlerde birisi kendi bedeni hakkındaki kararından dolayı cehennemi boylacak öyle mi? Arkadaş yerini de hazır etmiş senin :) şirk koşmanın da bu derecesi görülmemiştir! Herkes kendi kapısının önünü süpürsün! ahlak bekçiliğini kendi bacak aranızda ve kalbiniz de yapın zira başkalarının yaptıklarıyla bu kadar ilgilenir ve ahkam keserken kendi çöplüğünüzü unutmayın aman ha!

Mesajiniz her acidan o kadar garip ki 🙄

adam neden zevk almadigi icin gidiyor? Sevmeye devam ettigi surece kalacaktir duzgun bir insansa ki iliskileri 2,5 senedir devam ediyormus yani sanirim duzgun bir cocuk.
Adamin tarzindan zevk almayip baska bir erkek arayisina girip girmemesi de sadece konu sahibini ilgilendirir. Ten uyumu yoksa zaten uzun surmez iliski ama belli ki var; cunku karsilikli istek var.
Namus kelimesini kullanirken sizden izin mi alsaydi? Bacak arasinda olmadigini dusunuyor ve dogru da dusunuyor. Bunu dile getirmis sadece

sapikca bir dusuncesi yok, dini hic alet etmemis. Dini alet edenler bazi yorum yapan arkadaslar

konu sahibi: bence tatili ayarlayin ama ona ne yapacaginizdan bahsetmeyin, surpriz olsun ☺️
Neden bu kadar çok bakire kızların bekâretini vermesini istiyorsunuz. Kaç yıllık evli insanlar boşanıyor. 30 aylık bir ilişki yaşayan aşk dolu bir ilişki bile olsa belki cinsellik olunca soğuma olacak. Belki yaptıktan sonra çocuk ona istediği ilgiyi vermicek. Biraz erkek kafası gibi düşünseniz. Sonuçta evlenince istediği gibi her yerde özgürce yapabilme ruhuna sahip olacakken neden o duyguyu hemen yaşasın istiyorsunuz. Bu duyguyu bekleme bile bir haz bence.

Neden bu kadar çok bakire kızların bekâretini vermesini istiyorsunuz. Kaç yıllık evli insanlar boşanıyor. 30 aylık bir ilişki yaşayan aşk dolu bir ilişki bile olsa belki cinsellik olunca soğuma olacak. Belki yaptıktan sonra çocuk ona istediği ilgiyi vermicek. Biraz erkek kafası gibi düşünseniz. Sonuçta evlenince istediği gibi her yerde özgürce yapabilme ruhuna sahip olacakken neden o duyguyu hemen yaşasın istiyorsunuz. Bu duyguyu bekleme bile bir haz bence.
Bakire kizlarin bekaretini vermelerini ben neden isteyeyim? Akil hastasi degilim cok sukur 😂

sadece bir kisi sevismek istiyorsa (kadin erkek farketmez) sevisebilir diyorum, bunun icin imza atmasina gerek yok. Yani bana gore belediyeden izin alip sevismeyle, izin almadan sevisme arasinda fark yok. Dolayisiyla alakasini her ne kadar cozemesem de, sizin evlenince her yerde ozgurce yapabilme ruhuna, evlenmeden once de sahip bence.
Yoksa konu sahibinin bekareti beni ilgilendirmiyor, aslinda bence sizi de ilgilendirmiyor

Bakire kizlarin bekaretini vermelerini ben neden isteyeyim? Akil hastasi degilim cok sukur 😂

sadece bir kisi sevismek istiyorsa (kadin erkek farketmez) sevisebilir diyorum, bunun icin imza atmasina gerek yok. Yani bana gore belediyeden izin alip sevismeyle, izin almadan sevisme arasinda fark yok. Dolayisiyla alakasini her ne kadar cozemesem de, sizin evlenince her yerde ozgurce yapabilme ruhuna, evlenmeden once de sahip bence.
Yoksa konu sahibinin bekareti beni ilgilendirmiyor, aslinda bence sizi de ilgilendirmiyor
Ama benim ilk yorumum seni ilgilendirmiş. Ne güzel cevaplar veriyoruz birbirimize. Oysaki o kadar saçma sapan şeyleri cımbızla seçip yazmama rağmen.

Ama benim ilk yorumum seni ilgilendirmiş. Ne güzel cevaplar veriyoruz birbirimize. Oysaki o kadar saçma sapan şeyleri cımbızla seçip yazmama rağmen.
Size cevap vermemin sebebi sizin mesajinizin celiskiler, garipliklerle dolu olmasiydi. Yoksa hala kizin bekaret durumu bizi ilgilendiren bir sey degil diyorum

Size cevap vermemin sebebi sizin mesajinizin celiskiler, garipliklerle dolu olmasiydi. Yoksa hala kizin bekaret durumu bizi ilgilendiren bir sey degil diyorum
Bende zaten kızın annesi değilim neden kızım gittin yaptın diyemem. Ben zaten kızın bekaretinde değilim. Ben bu kadar korumuşken biraz daha koru biraz daha kendini ateşlendir diyorum. Bu yorumum sizi rahatsız mı ediyor?

Bende zaten kızın annesi değilim neden kızım gittin yaptın diyemem. Ben zaten kızın bekaretinde değilim. Ben bu kadar korumuşken biraz daha koru biraz daha kendini ateşlendir diyorum. Bu yorumum sizi rahatsız mı ediyor?
Elbette etmiyor ama bir karar vermis ve kararini sorgulamiyor kiz. İlerde pisman da olacaksa kendisi olacak 🤷🏼‍♀️
WOMAN WOMAN bence bu mesajı yazan bir daha girmicek fake sen ne diyorsun? Yeni üye 4 mesaj. Acaba gerçekte kim? Böyle merak ediyorum sonra ben.
Bence sadece uyuyor 😂

Off gerçekten bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz ya birliktelik yaşadıktan sonra soğurlarsa ayrılırlar olur biter ne yani dünya sonumu? Ayrıca evlenince soğursa ne olacak ayrılmakmı daha kolay boşanmak mı ? Gerçekten kirli zihniyetinizi kendinize saklayın.

İlişkiden sonra soğuyacaksa bu evlilikte de olabilir.Ki olan sayısız örnek var ve ne yazık ki boşanmak daha zor old için mutsuz yaşamlarına devam etmek zorunda kalıyorlar.Ama sanırım bunu yaşamak size söylemiyorum yanlış anlamayın bazı kesimlere göre daha namusluca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X