Merhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir