Erkek arkadaşım evlenmek istemiyor...

Uzgunum ama seven insan evlenmek isterdi bu boyledir belirsiz oyalayici sozler sizi yeterince sevmedigni gosterir yada sizle evlenmek istiyor bu tipler genelde ayriliktan sonra gider asik olur hemen evlenirler. 3 yil ciktiniz diye adam sizle evlenmek zorunda degilki zaten istemiyorum demis emeginin karsiligini almak istiyorsun ama o oyle bisey degil

aynen öyle
Bekleyen kızlar için boşuna zaman kaybı
Bi nevi yedeğe almış işte

İlişki danışmanlarının en çok değindiği konu bu üç yıl belirsiz ilişki olmaz adı konup zaman istenebilir.istemiyorum hazır degilim demek seninle olmayı seviyorum fakat evlilik için seni düşünmüyorum evlilik arayışım farklı anlamına geliyormuş.yani diyorlarya 3-5 yıl beraberdik evlenmedi gitti 1 aylık sevgilisiyle evlendi nedeni bu senle evlilik istemiyor biranda aradıgı karşısına çıkınca evleniyor birde üzgünüm bazı erkekler arasında şu konusmalar var sizden alabilceği herşeyi alıp yasıyor ulasılabilirken neden zorlasın geri durun ve resti çekin adı olmayan sonu olmayan belirsizliğe dur diyin

Evlenmek istemiyorum diyen çogu kişi evlendi cevremde. Cidden istemeyip evlenmeyen istisna cok az gordum kendi adima.

Yaş veya maddi sorun yoksa ki yok sizde. Evlenmek istemiyor degil, sizinle evlenmek istemiyordur.
Genelde boyle 3-5 sene sevgili olup evlenmeye mirin kirin eden adamlar ayrildiktan sonra bikaç ayda başkasiyla gayet evlenirler, umarim sizin oyle olmaz.

Ama evlilik gibi birseyi devamli darlayarak zorla yaptirmaya kalkmayin yine siz zararli cikarsiniz. Beklemek istiyorsaniz bekleyin,
adam dahaa iyisini bulamayacagindan emin olursa evlenir.

en başından istiyormuş, sizi tanıdıkça istememiş demek ki.
seven adam sevdiği kadın bu kadar kadar çok istediği halde oyalamaz, belirsizlik yaratmaz.
siz bu ilişkiyi evlilik gibi bir şeyle sonuçlandırmak istiyorsanız, evlenmemek demek sizin için 3 senelik emeğin çöp olması demekse ayrılın bence.
yani herkesin amacı, beklentisi farklı olabilir. ortak bir noktada buluşamıyorsunuz.

İnsan evlenmek istemeyebilir , ister ama dusuncesi değişebilir ,baştan istemez ama sonradan isteyebilir bunlar çok anlaşılır şeyler.eger siz evlilik istiyorsanız ona göre yol almalısınız .zorla yapılacak birşey degil

ortada 3 yılllık bir ilişki, bir emek var . Ben emeklerimin karşılığını istiyorum.
Nakit olarak isteyin emeğinizin karşılığını?
Ne kadar çirkin geliyor değil mi kulağa?

3 yıl sevgililik sadece sizin için 3 yıl değil, karşı taraf için de 3 yıl zaman geçirmek demek. Kaldı ki 1 sene önce konuşunca zaten istemediğini belli etmiş adam, neden bu yapışkanca ısrarcı tavır? Biraz gururunuz olsun, istemeyen insanı üstelemeyin, işinize gelmiyorsa dönüp arkanızı gitmeyi bilin.

Bu tür konularda hep aynı şeyi yazıyorum, ilişkide en önemli unsurlardan birisi beklenti uyumudur. Siz sevdiğiniz insanla aynı evde yaşamak aile kurmak istiyorsunuz, sevgiliniz istemiyor. Sizin gönlünüz olsun diye evlense inanın 3 sene sonra en ufak tartışmada "sen zorladın beni evliliğe" diyecek..
Sizi anlamıyor değilim, hayatımda en çok sevdiğim kör kütük aşık olduğum adamdan bu sebeple ayrıldım, ki kendisi "tamam ben her şeyi bırakıp sana geliyorum" dediği halde istemedim, çünkü mutsuz olacaktı, hayattan beklentisi bu değildi, sırf ben mutlu olayım diye gelecekti. Ha bu arada ben evlenmek istemedim sadece aynı şehirde birlikte yaşamak istedim 3 senenin sonunda..
Şu "çok emek verdim" lafları bana komik geliyor. Eee emek verdiniz ve iyi kötü 3 sene geçirdiniz, yaşantılar biriktirdiniz, anılar biriktirdiniz. İlişkiyi geleceğe yatırım olarak görmektense anı yaşamak lazım. Hep şu görsel geliyor aklıma

Kendinizi neden baskılıyorsunuz ki?

Sevgiliniz belki hiç hazır olmayacak ya da sizinleyken oluşmayacak evlilik fikri, onun keyfini mi bekleyeceksiniz? Baştan sıcakmış dediğinize göre demek ki evliliğe değil de sizinle evliliğe sıcak bakmıyor şuan.

Ona da bu konuda baskı yapmanız doğru olmaz istemediğini söylemiş kendi hayatınızı sevgilinizin ağzından çıkacak birkaç kelimeye bağlamayın.

Sizin zorunuzla yapılacak evlilikten de hayır gelmez zaten onu da unutmayın.

Böyle konuşmak ne kadar da basit değil mi? Üstelik de bir anne adayısınız, hassas olmanızı beklerdim. Yapışkanca tavır ne demek ne kadar çirkin bir kelime. Biraz empati kurabiliyor olmanızı dilerdim.

Bizim boyleydi ama daha uzun yil diyeyim.Yaslarimiz da 30 u asmistik.Eveleyip geveliyordu evlilik konusu acilinca.Milyar defa ayril baris oldu hatta.En son dayanamadim ve koparttim bağımı her seyimi.Ilk defa belki boyle yapmis olacagim ki 3 ay sonra dugun icin plan,program yapiyordu ve kendini affettirmeye calisiyordu bana.Simdi yan odada bebek salliyor.
Yani ,ben rest cekmek icin bitirmemistim.Cidden bitirmistim kafamda uzulerek te olsa tamamen boyle olmayacak diye ki yasim 33 tu bunu yaptigimda.Ya bitirin siz de ya da bu sekilde devam.Ortasi,sagi,solu malesef olmuyor bu durumun.

Böyle konuşmak ne kadar da basit değil mi? Üstelik de bir anne adayısınız, hassas olmanızı beklerdim. Yapışkanca tavır ne demek ne kadar çirkin bir kelime. Biraz empati kurabiliyor olmanızı dilerdim.
Yapışkanca değil duygusallıkla, sevgiyle beklemek emek vermek seninkisi
Belki karşı taraf öyle algılamış olabilir erkek arkadaşın yani
O da senin sorunun değil zaten

Canım konuş açık ve net bir şekilde olmuyorsa devam etmezsin hala emin olmaması duygularınızın ve beklentilerinizin aynı yoğunlukta olmadığı ihtimalini getiriyor akla
Daha fazla üzülmenw gerek yok

Aşağılayıcı bir anlam içermiyor, evlenmek istemeyen adama ısrar etmek benim gözümde çok yapışkanca. 2,5 yıllık bir ilişkim oldu, birlikte düğün planları yaptık hatta. Sonra oturdu ben yapamicam, evlenmek istemiyorum galiba dedi. Üzerine tek söz söylemedim, bitirdim. O yüzden uzaktan konuşmuyorum, tecrübe ettim ve o tecrübeyle yorum yapıyorum. Siz de silkelenip bi dışarıdan bakın bence, evlenmek gibi bir hedefiniz varsa kendinizi kullandırmayın elin adamına.

Ayrıca bunun anne adayı olmakla ne alakası var? Kızım ilişkisinde “emeğimin karşılığı olmalı anne” dese ona çok daha ağırlarını söylerim ileride.

Yaşı uygun, maddi açıdan problemleri yok diye hemen herkes evlenmek zorunda değil.
Kendini hazır hissetmeyebilir, sonucta evlilik kolay birşey değil. Siz arkadaşlarınızdan görüp özenmişsiniz belliki.
Siz ne kadar çok evlilik konusu açarsanız, karşı taraf için o kadar itici oluyor bu durum. Malesef arkadaşım sizin yaptığınız gibi, 'Ne zaman evleneceğiz, herkes evlendi' dedikçe sevgilisi uzaklaştı. En sonunda da sen benimle evlenmek değil, sadece 'evlenmek' istiyorsun diye terkedildi.
Bence biraz bekleyin baktınız evlenmek istemiyor (siz evlilik istediğiniz için söylüyorum) ayrilmak en dogrusu olur

maddi hali iyi, yaşı da evlilik için uygun peki hala neyi bekliyor? oyalıyor gibime geliyor korkuyormuşmuş bla bla, korku falan değil bu rahatı seviyor sorumluluk almak istemiyor aynı evde inanın yaşamak isteyecektir ama resmiyete dökülmesini istemez böyleleri, bırakın gitsin

Alinmayin lutfen. Bazen sert ifadeler mesaji vermek acisindan daha etkili olabiliyor.

gibime gelmiyor hatta oyalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…