- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.564
- Konu Sahibi homesweethome3
Ben anlamorum bu işi yani bence sen sevmiyorsun ya da seviyorsun ama aranızda aşk yok. Yani arada aşk varsa, tutku varsa ne akrabanın lafı, ne elalemin düşüncesi, ne annenin ne babanın tipini beğenip beğenmemesi umrunda olmaz insanın. Yani seviyorsan karşındaki adamın ağzını burnunu dağıtırcasına, üstünü başını yırtıp parçalarcasına sever insan, böyle olmaz.
Bi terslik var.
Bir de sıradan görünümlü meselesi var yanlış anlamadıysam. Şimdi ben de, erkek arkadaşım da oldukça sıradan görünümlü insanlarız. Yolda ne ben dikkat çekerim ne de o dikkat çeker. Ama işte biz birbirimizin dikkatini çektik mesela, önemli olan da bu. Nedir ki bunun standartı, sarışın olması mı, renkli gözlü olması mı, kaslı ve uzun boylu olması mı? Bunların hiçbiri ne bende ne de sevgilimde var mesela. Ama arada aşk var, gerisi boş.
Ben katılıyorum sevince herifin herrrr şeyi gözüme şirin geliyor. Canım benim ne tombiş bir göbeği var diye düşünmüştüm çok hoşlandığım bir herif için. Normal şartlarda fit herif severim göbek beni iter ama bu adamın göbeği bile bana tatlı geliyor, inanılmaz tatlı çünkü :)
Bu yoruma %100 katılıyorum.