Erkek arkadaşım çirkin

valla emin ol o çirkin çocuğun tarafıda derki bizim oğluumuz daha güzel gelinden :KK70: :KK70:
çnkü herkes kendi tarafını beğenir bu böyle .

benimde eski sevgilim tipsizdi :KK70:
herkes oha buna nasıl baktın derdi çenesiyle tavlamıştı beni
hatta onun tarafı bile derdi bunu bana
ama havam olurdu
şimi kocam çok yakışıklı -_-
kendimi bazen çirkin hiisediyorum ynaında adamın uyuz oluyorum
yolda yürürken tribe griyorum :KK70:
çok güzel bi adam ama
işte karakter önemli olan

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
iş ciddiye binince oluyor böyle şeyler.benim kocam Allah var yakışıklıdır.ağırlık sporları falan da yapmış zamanında.bizim isteme zamanlarında ben de göğsündeki ben yüzünden ayrılsam mı demiştim.ne komik bir bahane değil mi?sanırım şeytan dürtüyor.inan o akrabalar var ya kraliyet düğünü yapsan, best model of the World birincisini yanına koysan söylenecek bir şey bulurlar.bir de kız anneleri kızını kimselere layık görmez ya; anneni ayrı bir tebrik ediyorum.
bak güzelim hani derler ya kim ne derse desin sen kapılarını kapatınca o dört duvar arasında kaldığın kişiyle münasebetin önemlidir.yoksa millete bakarsak çoktaaan ölelim hepimiz.
hadi mutluluklar, Allah tamamına erdirsin.

Ya önemli olan iç güzellik tamam da çocukların da eşine benzeyecek. Sevsen farketmezdin çirkin oldugunu. Sadece millet ne der değil. Aynı eşine benzeyen bir oğlun olduğunda eşine tekrar aşık olmayacaksan oğlu da babası gibi çirkin diyeceksen dön başından.

Bence de senin icine sinse begensen baskalarini umursamazdin ustelik daha baskalari yorum bile yapmadan kafana takmişsin.
Begenmiyorsan da her gece ayni yataga gireceksin, bunlari da dusunmek gerek...

Ya birak baskalari ne der diye. Bak nr anlatcam bu konuya benzer:
Benim esim allah icin cok yakisiklidir zamaninda modellik filan yapmis adama hala teklifler geliyor yani herkese gore gideri var adamin allah icin. (Tabi ben bunu ona hic solemiom totosu kalkmasin:p) neyse bunlar beni istemeye geldiler kahve su bu faslindan sonra istendi olay bitti gittiler. Tutmus yengem dedi ki bu cocuk cok yakisikli bu kiz elinde tutamaz bunu hem nie bu yakisikli adam bu kizi istedi bilmem ne die. Yengeme bi bakisim var verdigim el-cevap 'sen amcami bu kadar sene elinde tuttuysan ben bi omur geçiririm sen merak etme ' oldu:KK14: insanlar kiskaninca ne dicegin nerden vuracagini sasirio o yuzden sen sevdiceginle mutlulugunu yasa

Annendeki fikir sen de yok valla. Boşversene ya elalemi, senin güzel kalacağının garantisi var mı? Erkeğin çirkini olmaz derler hem. Ne taş erkekler var içi de hakkaten taş. Üzme onu da kendini de. Akrabalarının kendileir ve kocaları çok mu güzel?

"Son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim maalesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bir şey derler mi diye düşünüyorum oysa ki şu zamana kadar hiç öyle bir şeyim yoktu hala yok "

Bu nasıl çelişkidir anlayamadım.Siz de öyle düşünüyorsunuz bunu belirtmişsiniz.Akrabalardan çok sizin düşünceniz de bu yönde ileride bunu sorun yapacaksanız bence hiç boşa yorulmayın.

valla akıllı olan çirkin adamla evlenir havam artara degerim artar :KK47: ne denir bilemedim sevgilim çirkin güleyim mi ağlayyım mı?

Sevdiğin insanın sana dünya güzeli gelmesi gerekmez mi?
Şahsen ahım şahım bi güzelliği olmadığı halde benim için dünyada ondan yakışıklısı yok.
Akrabalar ne der ? kısmına çok takıldım nedense.
Hani sana öyle gelse biraz çirkin beğenmiyorum desen anlayacağım ama şu millet ne der meselelerini bi kenara bırakmalısın bence. Kimsenin ne dediğini umursama. Eğer sen onu seviyorsan milletin ne dediği pekte önemli değildir.
Gerçekten sevgilin böyle düşündüğünü duysa çook üzülür.

Nişanlımın cevresınden benı ablası sananlar olmus, Bana bu morugu nerden buldun dıyenler :KK25:

Ki bana dünya tatlısı yakısıklısı gorunuyor.Ondan yakısıklısı yok gözümde.. Keza ona da öyle benım ıcın dusunur..

Elalem ne der diye bakacaksanız :KK20:

akrabalar ne der onlar ne soler bunlar ne dusunur die adim atacaksaniz hic atmayin elalemin agzi torba diil herkes bisi solicekdir hemde sadece bu konuda diil her konuda herkesin solicei bisi illaki olur bunlari kafaya takarak adim atmaya calisirsaniz durduunuz yerde sayar hicbisi yapamazsiniz benden solemesi. cirkin yakisikli ne farkedio hem annen tabiki sana daa guzelsin dicek yanlis anlasilma olmasin ama kargaya yavrusu kuzgun gorunurmus bunu da unutmayin ayni sekilde size de cirkin olusu goze batmamaliydi bence seven her haliyle sever tipi umrunda olmamaliydi ciddiyete binince kacis yolu aramaya baslamis olmayasiniz farkinda olmadan?

Nişanlımın cevresınden benı ablası sananlar olmus, Bana bu morugu nerden buldun dıyenler :KK25:

Ki bana dünya tatlısı yakısıklısı gorunuyor.Ondan yakısıklısı yok gözümde.. Keza ona da öyle benım ıcın dusunur..

Elalem ne der diye bakacaksanız :KK20:
Bu ne güzel bir yorum ya masallah:KK36:

X