Erkek arkadaşım çirkin

Soylerler. Bende hemen hemen herkes bi laf etti. Illa negatif degillerdi ama rahatsiz oldummu oldum evet. Her resim cikarip gosterdigimde artik biseyler duyacagimi biliyodum. Ama inanki mutluysan hic problem degil insanlar saskinliklarindan bisey derler belki ama kotu niyetli degil bence. Allah mesut bahtiyar etsin

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım

Kırmızıyla belirttiğim cümleyle sen zaten kendinin de beğenmediğini belirtmişsin. Milleti de bahane etmişsin.
Bence ayrıl da çocuk fiziksel değerleri bu kadar önemseyen birinden kurtulsun.

Sizin kendi karakteriniz yok mu? Başkalarının düşünceleriyle mi hareket ediyorsunuz?
Güzellik çirkinlik göreceli kavramlardır. Siz beğendiyseniz kimseye laf düşmez.

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Demek ki yeterince sevmiyorsun yoksa böyle hissetmezdin

insan aşıkken sevdiği dünya yakışıklısı gelir umurunda bile olmaz

Mükemmelliyetçi bir yapın mı var? hayatta hiçbir şey dört dörtlük olmaz yakışıklısını bulursun başka birşeyi çıkar sen elindekine sahip çık seni üzmeyen mutlu eden biriyse hiç kafana takma insanlar bir konuşur iki konuşur susarlar. zaten genelde kızlar hep erkeklere göre daha güzel ki öyle aman aman yakışıklı erkek binde bir

Sen Cok güzelsin hemmmennnn ayril cünkü bu cirkin
Cocuk senden daha guzel kalpli birine layik

Ben o çocuğa acidim çünkü bunu bile aklına getiriyorsan sen onu haketmiyorsun

X