Erkek arkadaşım çirkin

Ya yazmadan geçemeyeceğim. Ben evlenmeden önce en yakın arkadaşımın bana söylediği cümleyi aynen yazıyorum: "Arkadaşım dost acı söyler ama bu çocuk senin yanında biraz çirkin kalmıyor mu? Bak ona göre düşün" :KK52:Anaaa o zamanlar sadece çıkıyoruz. Bi baktım benim beye sanki ilk defa bakıyorum. Bana hiç de çirkin gelmemişti halbuki 3 senedir çıkıyorduk birde. Arkadaşında yakışıklı bi kocası var tabi bu arada.:KK76:
Aradan seneler geçti ben bir çocuk doğurdum tabi bu arada 3G' m sarktı (offf en kötü kısmı) Yüzümde hamilelikte kalma lekelenmeler oldu (fazla olmasa da) Kaş kirpik döküldü vs... (Kendime Özen göstermeye çalışıyorum tabi yanlış anlaşılmasın) :KK15:Şimdilerde Aynı canım arkadaşım diyorki; kocana evlilik yaradı bi güzellik yakışıklılık geldi (Bendeki değişimi düşünün artık). Bu arada arkadaşımda yakışıklı kocasıyla belki 10 defa boşanmaya kalktı. Hiç ağızlarının tadı yok (onlar için gerçekten çooook üzülüyorum)

Demem o ki; sen kafa olarak anlaşabiliyorsan, gönlüne hitap ediyorsa insanları düşünme

Ya yazmadan geçemeyeceğim. Ben evlenmeden önce en yakın arkadaşımın bana söylediği cümleyi aynen yazıyorum: "Arkadaşım dost acı söyler ama bu çocuk senin yanında biraz çirkin kalmıyor mu? Bak ona göre düşün" :KK52:Anaaa o zamanlar sadece çıkıyoruz. Bi baktım benim beye sanki ilk defa bakıyorum. Bana hiç de çirkin gelmemişti halbuki 3 senedir çıkıyorduk birde. Arkadaşında yakışıklı bi kocası var tabi bu arada.:KK76:
Aradan seneler geçti ben bir çocuk doğurdum tabi bu arada 3G' m sarktı (offf en kötü kısmı) Yüzümde hamilelikte kalma lekelenmeler oldu (fazla olmasa da) Kaş kirpik döküldü vs... (Kendime Özen göstermeye çalışıyorum tabi yanlış anlaşılmasın) :KK15:Şimdilerde Aynı canım arkadaşım diyorki; kocana evlilik yaradı bi güzellik yakışıklılık geldi (Bendeki değişimi düşünün artık). Bu arada arkadaşımda yakışıklı kocasıyla belki 10 defa boşanmaya kalktı. Hiç ağızlarının tadı yok (onlar için gerçekten çooook üzülüyorum)

Demem o ki; sen kafa olarak anlaşabiliyorsan, gönlüne hitap ediyorsa insanları düşünme
3G kısmını sevdim:KK14:

Ayy canim benim yaa, bende bi dunya guzeli var ama ne ise yarar diye bis sor.
Etrafi kiz dolu, adamin akli bu gece kime gitsemde.
Sen kiymetini bil kocanin. Senin sonucta.

Ben de aynısını yaşadım. Çirkin değildi ama şiveli konuşuyordu ve şive benim için önemli olduğundan soğudum gül gibi çocuktan. Onun pişmanlığını ne zaman atacağım üzerimden bilmiyorum...

Aman yakışıklı olmayıversin daha iyi.. Yakışıklıyı herkes beğenebilir mazallah..

Hep elalemi ve onların görüşünü önemsediğinde mutlu olamıyorsun. Millet ne der diye insan kocasını mı seçer?
Bu kadar başkasına endeksli yaşama..
O konu komşu akrabalar bana neler dediler ama çok şükür hep burnumun dikine gittim ama çoğunlukla iyi k yaptım dedim.
Lisede sözel seçme aptallar sözel seçer dedi dinlemedim. Hayalimdeki bölümü okudum. İşsiz kalırsın dediler kaldım ama 4 yıla değdi.
Üç yıllık sevgilim (yenilerde eşim olsa da) akrabalarım mesleğine kulp taktı, arkadaşlarım aşırı sessiz bu çocuk biraz pısırık heralde dedi. Neler neler. Zerre umursamadım çünkü kafamın uyduğu, beni her halimle sevip katlanabilen, benim de sevdiğim adam dedim, bastım nikahı... O çok bilmişler daha zengin, daha yakışıklısını, daha sosyalini bulsunlar ama benim sevgilimin anlayışını, kültürünü ve merhametini asla bulamazlar biliyorum.
Biraz dikbaşlılık lütfen. Bu kadar etki altında kalma. Öz anne bile bazen çok karışır ona bile tıka kulağını gerçekten seviyorsan.

akrabalarım,eşim dostum ne der diye yaşayan,kısaca başkalarına endeksli insanlar gördüğümde üzülüyorum onlar adına.çünkü hayatta çok şeyi kaçırıyorlar.
bir defa insanların ağzını mümkünatı yok tutamazsın ki.illa bişey derler.
"akrabaların aman çocuk da ne kadar yakışıklı bizim gunesimdin i nerden begenmiş" de diyebilirler?
bu durumda olsan ne yapacaksın?

Yakisikli olsa maddiyati konusurlar, maddiyati iyi olsa egitiminden konusurlar vs vs
Eger seviyorsan hic dinlemezsin. Bu konuyu acman sanki sevmiyorsun gibime geldi.
Seven insan herseyiyle sever kepce kulaklarini bile tatli gorur mesela

Çirkin bir erkek güzel bir kadına yaklaşamaz.

Zaten güzel kadınların alıcısı çok olur, onca adamın arasında çirkini seçmez. Arz, talep, piyasa meselesi. Daha iyisini bulamadığına göre sen de güzel değil, sıradansın.

Yani çocuk çirkin değil ama sıradan görünümlü sanırsam , bu durımda sen de sıradan görünümlüsün yani birbirinize uygunsunuz.

O yüzden ailen de kuzgun , anka kafasını bıraksın.

Son düzenleme:
Ben anlamorum bu işi yani bence sen sevmiyorsun ya da seviyorsun ama aranızda aşk yok. Yani arada aşk varsa, tutku varsa ne akrabanın lafı, ne elalemin düşüncesi, ne annenin ne babanın tipini beğenip beğenmemesi umrunda olmaz insanın. Yani seviyorsan karşındaki adamın ağzını burnunu dağıtırcasına, üstünü başını yırtıp parçalarcasına sever insan, böyle olmaz.

Bi terslik var.

Bir de sıradan görünümlü meselesi var yanlış anlamadıysam. Şimdi ben de, erkek arkadaşım da oldukça sıradan görünümlü insanlarız. Yolda ne ben dikkat çekerim ne de o dikkat çeker. Ama işte biz birbirimizin dikkatini çektik mesela, önemli olan da bu. Nedir ki bunun standartı, sarışın olması mı, renkli gözlü olması mı, kaslı ve uzun boylu olması mı? Bunların hiçbiri ne bende ne de sevgilimde var mesela. Ama arada aşk var, gerisi boş.

Pardonda manavdan iyi sebze secip misafirlerin onune mi koyacaksınız
Sizin icin iyiyse ne onemi var
Siz bu adamla evlenmeyin adam kendine yazik eder

X