Erkek arkadaşım çirkin

kızım madem çirkin 14 ay sonra mı çirkin geldi sana . Hadi çirkin soğudun adamdan ne diye isteme nişan vs yapıyorsun . Ayrıca yakısıklı dan koca olmaz derler . Yakısıklı adam çapkın olur şimdi eğri oturup doğru konuşalım bakana edeni konuşanı çok olur öyle adamın . Aklın kalır adamda biri mi baktı biri numara mı gönderdi diye. Neyse yine de iyi düşün . Son olarak bizim buralılar 'ekşi mekşi ama yine de bizim bağın goruğu' derler . Boşver çirkinse bile adam olsun efendi olsun seni sevsin üzmesin .

Belki o da seni çirkin buluyordur anneside oğlunu kızın karakteri iyi olsun diye teselli ediyordur..
Herkesin evladı kendine güzel..çirkinliğe gelince şuan şu konudan daha çirkin olan bişey yok

Başlığı okuyunca yüzümde bir gülümseme oluştu. Bilirim bu duyguyu, ben de aynı şeyleri yaşadım hala da şu an olması muhtemel birisi var ve aynı şeyleri düşünüyorum. Sanırım hayatımızı çok fazla başkalarına göre yaşıyoruz, siz kendinize ve onun samimiyetine, dostluğuna güvenin gerisi hikaye...

Vallahi hak ettin ya ayakta alkışladım işte bu bee işte bu goooool dedim :KK53: Bu kadın aldatıldı bi de be hey gidininnn dünyası hala kaf dağındalık forever etrafta görüyorum caddelerde, BDV'de falan:KK53: Susun uleynnnnnn diye şırankkk diye fotoğrafını yapıştırasım vardıydı sen yapmışsın çok duygulandım beeeh:KK53:
Kiyamam ya BDV de nicki ne acaba ? Kadın ne yapsın ? Cok çaresiz.Acunla bile adı anıldı şu kadının düşün o derece cikmazda :KK45: Sesine ses olduk adrianaa :KK45:

İnsan sevdiğine nasıl yakısıklımı değilmi gözüyle bakarki.
Ben bakamıyorum sahsen
Benim adam sankim miss world 1
Sanki bana brad pitt
Yemişim akrabasını ben onu öyle güzel gördükten sonra

Siz beğeniyorsanız bu kanıya nasıl varabildiniz ki?
Ama etrafı bu konuda takmamak lazım. Bir derler, iki derler. Ayrıca çok yakışıklı olsa başka şeyler derlerdi. Çünkü hep derler. Emin olabilirsiniz.

Boşver kim ne der diye tatlım...senin içine siniyorsa gerisini salla...hem erkekler yaş aldıkça güzelleşen varlıklar...

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
canim sen kendine alacan senin esin olacak kime ne. illa herks begenck die bsey yok ama onemli olan senin begenmen gerisi umrumdisi bnm nisanlimida cogu insan begenmz ama.umrmda dahi degl cvbini veryorm bnm gozumde dunya yakışıklısi o bana yeter diyorm cvbini veriyorum ezdirmem asla kmse tipiyle bi insani yargilayamaz o yuzden takma aldiris.etme.senin dusuncen önemli

çirkinlik güzellik dış görünüşe dair şeyler elbette ilk başta dikkatimizi çeken şeylerdir. bir kişiyi kabul etmeden önce ruhunu ve dış görünüşünü bütünsel olarak ele alıp karar veririz. siz bu çocukla evlenir misiniz? bilemem. ama bu şekilde insanları değerlendirirseniz asla mutlu olmayacağınızdan eminim. bence "bu çocukla ne için evleniyorsunuz?" buna bir karar verin. yok millet ne dermiş. erkek arkadaşınızı açtığınız konu başlığıyla aşağılamışsınız resmen. aynı şekilde erkek arkadaşınız böyle bir konu açsaydı hakkınızda nasıl hissederdiniz acaba? belki o da sizi güzel bulmuyordur; ama sizinle mutlu olduğu için seviyordur.

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım

Icinde boyle bi dusunce olmasa yazmazsin canim zaten once sen varmissin ki o kaniya akrabalarini öne sürmüşsün.
Cok duyuyoruz ne yakisiklilar var aldatan ne adamlar var sevdigine sahip cikan.
Güzellik cirkinlik insanin yüzünde görünusunde degil kalbindedir.

Gonlun ısındıktan sevdikten sonra isterse çok çirkin olsun ne önemi varki, gözün gormezki.
Guzelliğe bir sivilce
Mala mülke bir kıvılcım yeter.

Insan sevdıgını cırkın goremez...

Bence sız erkek arkasınızı sevmıyorsunuz, bu durumda bır ılerı adımda geçmeyin yoksa hayatı çekilmez hale gelır.

Cırkın olduğunu düşündüğünüz bır erkekle hayatınızın gerı kalanında aynı yatakta uyanıp nasıl mutlu olacaksınız...

X