erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu

Kadın ,kadındır.
Bunun Rus'u olsa ne olur olmasa ne olur.. Yapan her türlü yapar .. Kim olduğuna bakmadan hemde..
Daha dikkat çekici oldukları için Rus kadınlar var mıdır diye sordunuz herhalde..
Şimdi biz size var desek ne değişecek , caydırabilecek misiniz ? Gitmemesi için sebep olarak bunu mu göstereceksiniz ? Veya ayrılacak mısınız..
Yok desek içiniz rahatlayacak mı ?

Güvenle alakalı bir durum bu.
Yeriniz de olsam bu konu hakkında ilk başta ''hayır gitmeni istemiyorum '' dediğim de , ne kadar uğraşsa da '' evet '' demezdim..
Önce hayır , sonra evet dedikten sonra yapacak bir şey yok sizin için..

Güvenmeniz ve ona inanmanız yeterli..

haklısınız ama herşey ayarlanmış zaten beni aradığında gitme desem gitmicekmisin dediğimde hayır da söylüyorum sana dedi benim hayır demem bi ifade etmiyodu yani bende tavır olarak ne yapıyosan yap dedim takıl orda istediğin gibi dedim. antalya diyince aklıma direk rus geliyor nedense ama haklısınız kadın kadındır yapmak isteyen ırkına bakmaz. belkide yeterince güvenmiyorumdur ona. sadece ortamları nasıl diye fikir almak istedim burdan bu sezonda çok insan varmıdır diye teşekkür ederim cevabınız için

benimde nişanlım gitmek istiyor bende acaba yanlış bişey yapar mı diye düşünüyorum ama galiba güvenmek zorundayız..
sürekli iletişimde olun içinizi ferah tutun..
ve evet rus türk vs farketmez niyeti bozuksa yapar..

şimdi olaya şu açıdan yaklaşıyorum ben bir bayanım ben de arkadaşlarımla tatile gitmek isterim ama erkek arkadaşım olsa asla izin vermeyecektir bağıracaktır çağıracaktır belki ayrılıa kdar götürecektir kıskanacaktır ama ben bir şey yapmayacağıma eminim eğlenirim denize girerim akşamları diskoya çıkarım ama bunlar onu aldatacağım anlamına gelmiyor bırakın gitsin eğlensin riskli mi evet çok çok çok riskli ama zaten ona güvenemiyorsan ilişkiniz salam temellere dayalı değildir

yeminler etti yanlış bişey yapmıcağım diye ama erkek sonuçta ne kadar güvensekte insanın aklına en kötüsü geliyor şu anda ona inanmaktan başka çarem yok içim içimi yesede teşekkür ederim cevabınız için

Biz üniversitede Uni olarak düzenlenen turla alanya ya gitmiştik..

Liseden taniyip Yakin olduğum bir erkek arkadasim unide her hafta bir kizla geziyordu içiyor egleniyor orada burada kalıyordu..

Dedim alanyaya gidince ne yapacak Allah bilir... Ama o ve arkadaşlari gittikleri gibi geri döndüler her gün hep birlikteydik anca çat pat ruslarla konuşmaya calistilar o kadar...

Anca içtiler dans ettiler sarhoş sarhoş eğlenip otobüse binip geldiler:))))

O filmler diziler gelmesin aklina hic öyle olmuyor gidildiğinde bizzat gozlemledim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında güveniyorum ona ama bu konuya gelince aklıma binlerce şüphe doğuyor ya yaparsa diye o kadar karışık ki aklım o üç gün nasıl geçicek diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için

içimi azda olsa rahatlattınız evet aklıma o filmlerdeki sahneler geliyor hep inşallah yanlış bişey yapmadan döner ordan teşekkür ederim cevabınız için

Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!

ben de her sene arkadaşlarımla giderim, üstelik kız-erkek karışık grup gideriz. Sevgilim olduğu dönemde de değişmez bu kural 8 senedir kemikleşmiş arkadaş grubumla tatil yaparım ve asla başkasına dönüp bakma vs olmadı kaldı ki sabahlara kadar deli gibi eğlenerek geçiririm tatilimi. İnsanın içinde varsa her yerde her durumda yapar. Parmağında yüzük olup eşi yanında olduğu halde nasıl çapkınlık yapanlar var...Kendinize ve sevgilinize güveniyorsanız bırakın gitsin. Siz de kız arkadaşlarınızla güzel bir tatil yapın imkanınız varsa.

Rus hatunları potansiyel avcı olarak görmekten vazgeçsek ne güzel olur.
Sanki oteller de hazır olda durmuşlar bizimkileri bekliyorlar,hey yarabbim ya.
Yapacaksa rusla da yapar,afrikalıyla da yapar,fransızla da,türkle de yapar.
İçin de yoksa çıplaklar kampına gider,gittiği gibi döner.:2:

içimi azda olsa rahatlattınız evet aklıma o filmlerdeki sahneler geliyor hep inşallah yanlış bişey yapmadan döner ordan teşekkür ederim cevabınız için

İnan gelmesin aklina kotu şeyler...

Çok yakin arkadasimin da kiz arkadasi gelememişti ailesi izin vermemisti ama sevgilisi gitsin diye para bile eklemişti ... Bol bol eğlen askim diye öpüp yollamisti... Onun sevincine ortak olmaya calismisti..

Ve o çocuk tatil boyu gözleri dolu dolu keşke yanimda olsaydı o da gelebilseydi
Çok seviyorum bu kizin hakkini odeyemem insallah onunlada geliriz diye diye basimizi yemişti:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oda sizin gibi söyledi içimde olsa burda da yaparım ben diye. dediğiniz gibi bende gidicem kız arkadaşlarımla tatile ve gitmemi istemediğinde bu günü hatırlatıcam ona inşallah bize zarar vermeden döner ordan teşekkür ederim cevabınız için

haklısınız yapcak olan ırkına bakmaz ama antalya diyince aklıma direk ruslar geliyor nedense. inşallah içinde öyle bi şerefsizlik yoktur gittiği gibi gelir teşekkür ederim cevabınız için

Iyi tatiller dileyin ve adami rahat birakin bence. Ben hic hoslanmiyorum sadece sevgilisi var diye kisitlanan insanlardan, kiz ya da erkek farketmez. Ne yani, sevgilimiz var diye diger herkesi ve herkesle yapabilecegimiz keyifli aktiviteleri unutmak zorunda miyiz?

Ayrica inanin yabanci turistlerin bizim erkeklere yapistigi yok, tam tersine o zavalli yabanci kizcagizlara at sinegi gibi yapisan, abazalik edenler bizim erkeklerimiz. Yani siz sevgilinize guvenmiyorsunuz diye Rus kizlara suc atmayin. Sevgilinizde o potansiyel varsa kendi sorunu. Orda Rus kiz olsun ya da olmasin. Sevgilinize guvenmiyorsaniz iliskinizi gozden gecirin, bugun tatil olur, yarin baska birsey olur. Dunyada kadin cok. Aldatacak adam ille firsatini bulur yani. Malesef.

benim için arkadaşlarıyla eğlenmesinde bi sorun yok sadece bana bize zarar vermesin eğlenirken tek şüphem o teşekkür ederim cevabınız için

insan istedikten sonra her yerde yapar ..
Yapma allah askınaaaaaaaaaaaa

Benim erkek arkadaşım rusyada 15 ay askerlik yapıcak ben napiyim o zaman :) Bence abartmaya gerek yok eğer içinde varsa bugün yapmasa yarın yapar 24 saat yanlarında olamayız sonuçta.

Son düzenleme:
doğrusunuz ama işte insanın aklında şüpheler kalıyor normalde karışmam fazla kısıtlamam o bana baskı kurar sürekli hatta geçenlerde spor solonuna yazılcaktım ona izin vermedi o kadar. dediğiniz gibi ama nerden geldiyse ruslar hakkında ilk aklıma gelen kötü şeyler. inşallah orda eylenirken bize zarar vermeden geri döner teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…