Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Doğurganlık seviyem çok düşük benim.yıllar yılı anladım bunu.en doğurgan günlerde geri çekilme yapsan bile hiçbir şey olmuyor.
İçine boşaltınca adamın orgazmına tanıklık edemiyormuş bağımlısı olmuş o anların, konu sahibi diyor.
Bana bi gülme geldi hshshshsj AĞĞĞĞRRRRR oyhş

Özür dilerim kafamın almadığı bir tutumunuz var ne demek evime geldi iki hafta gitmedi niye kovmadiniz evlatlık mi aldınız.Niye tuvalet temizlediniz niye parfümleri bitirttiniz niye arkadaşınida evinize aldınız.Niye evinizi bırakıp kaçıp gittiniz 18 yaşında tecrübesiz biri iseniz anlarım.Kovun ya defol git diyecekseniz belesçiye gitmiyormu kades e basın polis çağırın .Ben birde dayak yedirirdim gerçi en başta yapardim bunu defol deyip gitmediğinde.Ailenizede hem üzüldüm hem inanamadim sarı çizmeli Mehmet Ağa benimde kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama ben bu tipi sağlam göndermem yoluna gitmemekte istar ederse

Gerçekten şaka mısınız siz! Böyle adamlarla birlikte olmayı kendinize nasıl yakıştırabiliyorsunuz?
Tuvaleti pis bırakan bir bu pis adamın arkasından sinirden ağlayacağınıza derhal kapı dışarı edin.

Kk nün altın tavsiyesini veriyorum size fake misiniz bilemem bunu yazan üyeler olmuş.Bana cemkirme riskinizi alarak yazıyorum fake değilseniz bir doktora görünün mutlaka iyi forumlar dilerim

Ertesi gün hapı senede 2 kere kullanılmıyor mu?
Tehlikeli diye biliyorm
Misafir misafir davet ediyor,sizde evi onlara mı bırakıyosunuz?
Hijyen konusına zaten söyleyecek bisey bulamıyorum
12 yıllık evliyim hergün disini fırcalamasaydı bosardım kocamı!
Aile evine gelmesi zaten skandal.
Adam sidik lekesini yavru vatan Kıbrısa kadar bırakacak inat etmis.
Yöre yöre diyar diyar bırakıyor masallah!

Erkeksin dimi sen
Bu soruya cevap bile vermeyeceğim. Yorumumu anlamamışsın bile. Bence sen erkeksin. Aklı olan bir kadın ertesi gün hapını bir haftada 7-8 tane içilmeyeceğini bilir. Ben hiç kullanmadım mesela.
Tuvalet konusu facia zaten, benim eşim ve 2 oğlum öyle pis bırakmazlar.
Konu da fake bence. Kim tanımadığı etmediği 2 adamı evine alır, korunmadan ilişki yaşar, akıl var mantık var aids, hpv, kadın cinayetleri hiç duydun mu?

Bu günde güldük Yalnız kitap yazmayın o ertesi gün hapı jelibon gibi falan biraz araştırıp yazın .Kısmetse yeni bol celiskili konularinizida bekleriz gülmek de iyi geldi .Belkide geleceginiz bir temizlik şirketindedir kim bilebilir her kötü şeyde bir hayır var derler.Belki temizliğe aşırı istidadiniz var kafanız pırıl pırıl

Cok aradiniz mi kendisini? Daha yeni tanistiginiz adama nasil guvenip evinizi aciyorsunuz sasiriyorum. Yetmezmis gibi arkadasi geliyor, sonra siz git diyemeyip evinizi onlara birakip ailenizin evine gidiyorsunuz, orada sizi buluyor falan.

Doğurganlık seviyem çok düşük benim.yıllar yılı anladım bunu.en doğurgan günlerde geri çekilme yapsan bile hiçbir şey olmuyor.
2-3 kürtaj gecmisin yok mu? daha yasin 30- son bes yildir bu islerde oldugunu kendin söyledin
gayet normal dogurganligin. ne zannediyorsun diger kadinlar her ay mi hamile kaliyor?

Bu asalak kişiden kurtulamayacaksınız ve kurtulmaya çalıştıkça iğrenç ve tehlikeli gerçek yüzünü göreceksiniz biraz daha devam ederseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…