Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Ya ben o haptan kullanırken için içimi yiyor haftada 7-8 kez ne demek
WC benim hassas noktam bi kere misafirden sonra öyle gördüm çamaşır suyundan nevrim döndü
Evde 3 tane erkek var esim ve 2 oğlum asla ayakta işemezler nefret ederim oğullarımıda öyle alıştırdım
Bari gittiğiniz yere saygı duyun kalıntı bırakmak ne demekk

Bu devir erkeklerin devri yemin ederim, kadınlar , kızlar hiç bu kadar ele, ayağa düşmemişti hiçbir devirde , bir onur , bir şeref ve haysiyet vardı, kadının bir gururu bir değeri vardı, sağolsun yeni nesil hepsini yerle bir etti , ne ara bu kadar çük düşkünü oldu bu kızlarımız! Ya kendi genç kızdığımı hatırlıyorum da çiçek gibiymişim, erkekler peşimden koşar, ikna etmek için uğraşırdı, öyle her hadsize dönüp bakmazdık bile zira kız arkadaşlarım da öyleydi, daha çok erkek çaba harcardı, şimdi ise çatır çutur kızları harcıyor erkekler, yazık ki ne yazık...

Gözüme perde inmiş gibiydi orgazm olduğu saniyelere bağımlı hale getirdi beni. Bu son diye diye bu hale geldi işler. O anları bekliyordum görmek duymak istiyordum şaka gibi.
O ilaç yüzünden erken menepoza girersen veya sağlam bir kadın hastalığı yaşarsan falan orgazmına tamamen veda edersin. Artık o bağımlı olduğun orgazm anlarını hatıralarında düşlersin. Allah akıl fikir versin sana.

Daha önce görüşüp katil, sapık falan olmadığını anlamış zaten.sizin anlattığınız şekilde olsa kimse ilişkiye başlayamaz ki.kaç defa görüşmek makbuldür yani eve almadan önce.buralarda ilk görüşmede sevinenleri falan okuduk.ne kadar abartılı bakıyorsunuz dünyaya.o kadarı da kader yani artık.

bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda.
yumurtaliklarin omlet olmustur
yazik degil mi sana? o nasil kullandirdi?
disari bosalacam dedi de iceri mi kacti? madem oldu bir kere ikincisinde "kondom olmadan yanima gelme" deseydin. zaten baktim da ella 650 lira. ciddden 4500 lirayi sirf bu hapa mi verdiniz? sorunlu musunuz?
ayrica bunda soylenmeyecek bir sey yok ki. gördüğünde cagir temizlet. cagir temizlet cagir temizlet. 4. olursa da agir konuş.
ama bu huy duzelmez. arkadasimin kocasi da öyle pis. bir kere bizi davet etti kiz tum evi cicek gibi piril piril yapmis gelecegiz diye. kocasi da giderayak sicmis heryere siviya siviya sifonla da gitmemis. birakmis öyle pislik.
hepimiz gördük tuvaleti. o kadar utandi ki kiz
sizin adam da 30 sene ogrenemediyse daha da ogrenemez bence cok fazla falsosu var. yol ver gitsin

Eee görüşmüş daha öncesinde.bu mantikla kimse ilişki yaşayamaz ki.resmi bir kuralı mi var şu kadar günden sonra eve alınabilir diye.tamam çeşitli olaylar yaşanıyor ama o kadar da değil be.

Abartsaydın

O kadarı da kader mi ?? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz farkında mısınız ? Bu kadar rahat düşünen gencecik kızlar katledildi bu ülkede maalesef. Kızların hatası olmadığı durumlarda da onlar katledildi.. bunlar abartı değil. Ülkemizin gerçekleri.

Eee görüşmüş daha öncesinde.bu mantikla kimse ilişki yaşayamaz ki.resmi bir kuralı mi var şu kadar günden sonra eve alınabilir diye.tamam çeşitli olaylar yaşanıyor ama o kadar da değil be.
Adam eve arkadaşını getirmiş, bilmem kaç tane ertes,i gün hapı alması için ikna etmiş. Bu ilişki bana hiç güven vermedi ama siz bilirsiniz tabi, herkesin hayatına kimse karışamaz.

parayi getirdi mi bari?
Kendi kendimi sınıyorum gerçekten. Her partnerimde yaşanıyor kondomsuz asla diye tembihliyorum kendimi ama kaçıyor ipin ucu
madem biliyorsun huyunu duzenli dogum kontrol hapina başla.
ayrica kadin doguma randevu al hem bu haptan dolayi danis hem de smear testi ver. senle kondomsuz sevişen başkasıyla da sevisiyordur allah bilir ne virusler sigiller hpvler tasiyordur. bunların erkeklere neredeyse hic zararı yok. kadınları mahvediyor.

ha bir de niye kimse calismiyor? nasil bir evren bu?

Bizim erkekler peşimizden koşmuyor işte.neyin haysiyeti, değeri olsun kimsenin umrunda olmayan insanda.benim gibi insanlar ölümden de çok korkmuyor zaten merak etmeyin.

7 8 hap ne demek niye bunu kendinize yaptınız salın gitsin ya adam sizi düşünmüyor hijyen konusuna girmiyorum bile.
Ya ben hayatımda sadece bir kere bir tane ertesi günü hapı içtim, tövbe ettim. Tüm adet döngüm tüm metabolizmam altüst oldu. Ne sanıyor bu adam ertesi gün hapını? Felç riski bile var Allah korusun.

Ya ben hayatımda sadece bir kere bir tane ertesi günü hapı içtim, tövbe ettim. Tüm adet döngüm tüm metabolizmam altüst oldu. Ne sanıyor bu adam ertesi gün hapını? Felç riski bile var Allah korusun.
Evet büyük yan etkileri var. Adamı geç konu sahibi yapmamaliydi bunu kendine yazık günah karşısndaki zevkine bakacak diye kendini maf ediyor ne gerek ya ne gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…