Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

İki haftada 7-8 kere ertesi gün hapı içilir mi ? Aklın yok mu senin? Bu kadar mı canın değersiz?
Zaten 1 ertesi gün hapının 5 güne kadar koruma özelliği var düşük de olsa . 7-8 tane çok fazla….. allahım buralara kadar gelip bunları yazabilecek bir kadının cahil olduğunu düşünmek istemiyorum cidden.. aşktan gözü körelmiş bir…… .. artık noktaları siz doldyrun

Niye kondom kullanmıyorsunuz? Yazık değil mi bedenine. Evden kov gitsin adam. Sapık mı, cani mi belli değil

sizi sevmiyor değer de vermiyor verse sizin o ilaçları almanıza izin vermez yani o duruma getirmez bence vaktinizi dahada öldürmeyin yazık

Bi sefer görüşüp hemen güvenmişsin bu kafalar nasıl kafalar anlamıyorum sidik lekesinden önce bunu sorgula bence

Bi de ailesinin evine bile almış daha tanışalı kac gün oldu ki ailenin evine bile geliyor hadi onu geçtim, annen Baban nasıl izin verdi onlarda kalmasina. Türk toplumu ve Türk babalar nasil böyle oldu bi anda

Bence hemen bi hiv testi falan yaptirmali

Zaten adam dedigin kız arkadasinin evine başka bi erkegi alır mı ya. 2 erkek bi kadin aynı evde kalmış gunlerce şaka gibi ve kadın ikisini de tanımıyor sjsjsjsj

Herşeyi geçtim okadar kısa sürede tanıdığın adamı nasıl eve alırsın hadi alsın yanlızken ve tamamen kendini teslim ettin bide yetmiyormuş gibi arkadaşını getirmiş gerçekten merak ediyorum canınızı sokakta mu buldunuz

Ailemin evine gelip kaldı kısmını görene kadar inanmıştım. Ama cıks, geçmedi bana bu konu. Fake olduğunu düşünüyorum. Hadi siz tanımadığınız bir adamın sidiğini temizleyecek kadar, o istedi diye sağlığınızın içine edecek kadar yokluktasınız, anneniz babanız da mı demedi bu kim neci tanımadığımız adam evimize geliyor diye.. Türk toplumunda hiçbir anne babanın evde kızının fbuddy'sini ağırlamayı kabulleneceğini sanmıyorum. Ayrıca 8 ertesi gün hapıyla şimdiye hastanelik olmanız lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…