• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

2-3 kürtaj gecmisin yok mu? daha yasin 30- son bes yildir bu islerde oldugunu kendin söyledin
gayet normal dogurganligin. ne zannediyorsun diger kadinlar her ay mi hamile kaliyor?
Bilmem ki öyle olanlar da çok.fakirler her sene doğuruyor.sen de zeki kadinsin haa.nasil herşeyi aklında tutuyorsun.

babasından istemeye gelmiştir, oraya da işemiş yani kızınızı seviyorum demiş.

Konu fake olduğunu düşünüyorum. Ortada anormallikler kombinasyonu var çünkü. Hele 2 haftada ailesine gelip kalması, aileninde onu kabul etmesi, adamın erkek arkadaşını çağırması onunda aynı şekilde tuvaleti pis bırakması hiç inandırıcı gelmiyor yada konu sahibi başka bir iş çeviriyor onu açıklamıyor burada.

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.
Hap olayı şakadir diye düşünüyorum yani herhalde kimse yapmamıştır böyle k bakmayinda neden kendinizi böyle değersizlestiryorsunuz def edin böyle tipleri kendinize saygınız olsun ya canınizin kıymeti yokmuu

Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim
nasıl bir şokmuş arkadaş
ertesi gün haplarını leblebi gibi yutup sağlığını tehlikeye atacak kadar bir şok
Allah korusun bulaşıcı cinsel hastalığı da olsa sizi şokla yine tövbe estağfirullah

hala nasıl düzelteceğim diyip oldurmaya çalışıyorsunuz
adam aile eviniz bulmuş aloooo sidikli şey hala aymıyor musunuz?

Bizim erkekler peşimizden koşmuyor işte.neyin haysiyeti, değeri olsun kimsenin umrunda olmayan insanda.benim gibi insanlar ölümden de çok korkmuyor zaten merak etmeyin.
Peşinden koşulmasına ihtiyacın mı var ki ? Sana verilen yaşamın kıymetini bilmedikten sonra insanlardan hep kıymet değer bekleyip duracaksın. Bu can sana erkekler peşinden koşsun diye mi verildi

Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim

Gözüme perde inmiş gibiydi orgazm olduğu saniyelere bağımlı hale getirdi beni. Bu son diye diye bu hale geldi işler. O anları bekliyordum görmek duymak istiyordum şaka gibi.

Shsjkkl fantezilerini anlatan ergen erkek konusu mu diye bir kibleyelim bakalım.

Prezervatif kullanınca orgazm yaşanmadığını sana düşündüren nedir mesela? Bağımlılığını tatmin etmene ne gibi bir engel teşkil edecek sanıyorsun?

Laflara bak tam erkek beyni felsefesi
Burda klavyede cesur olduğun kadar sevgiline gidip "niye dışarı işiyorsun" demiş olsaydın ya da zorla ertesi gün hapı yutturmak istediğinde "ben senin sex oyuncağın mıyım, ha s.ktr" diyebilseydin şimdi bu halde olmazdın. O değil de adam hem senin evine hem de ailenin evine işeyip duruyor. Benim kızgınlığa giren kedim bile bu kadar südüklü değildi.
Ne diye bu adama tekmeyi atmıyorsan. Bir de psikolojik açıklama yapmaya çalışıyorsun. Deliği tutturamayan adam yine iyi tutturabilmiş sex yaparken, onda da ürememek için zorla hap yutturmuş. Kendisi de farkında demek ki südüklü olduğunun

bu konuya yazacak pek bişey yok aslında
böyle rezalet şeyler yaşayıp hala daha nasıl konuşmam lazım diye soran bir kadına her şey müstehak
herkesin aklı var fikri var
takriben 1.5 aydır falan tanıyorsun herifi, evine yerleşmiş. yetmemiş arkadaşını getirmiş.
evden göndermek yerine sen kaçmışsın ailenin evine
ama bu herifi hiç utanmadan korkmadan aile evine bile almışsın
sen benim kızım olsan 2 günlük adamı benim evime asla sokamazdın
herif sana 2 haftada 8 kere ertesi gün hapı kullandırıyor
ertesi gün hapını maksimum senede 2 kere falan kullanmak lazımken sen şeker gibi yutmuşsun
ölmezsin inşallah yakında yani ne diyim
kaldı ki ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir tecavüz gibi durumlarda hamile kalmamak için kullanılır
şu cinselliği adam akıllı öğrenmeden yaşamaya kalkamayın ya
iki günlük adamla korunmadan ilişki yaşıyorsun ortalıkta hpv, hiv kol gezerken, pik yapmışken
sende sağlık namına ne kalmış ki?
al bu sidikliyi koynuna sokmaya devam et bu kadar yokluktasın demek ki kimse yok sana bakan, kala kala buna kalmışsın
yahu insan bin sene yalnız kalır yine bu eşek kadar olmuş hala tuvaletteki bokunu sidiğini temizlemeyi bilmeyen herifi koynuna sokmaz
ailen de bi değişik kimse demedi mi bu adam kim ilk kez gördüğümüz adamın evimizde ne işi var diye.

Daha önce görüşüp katil, sapık falan olmadığını anlamış zaten.sizin anlattığınız şekilde olsa kimse ilişkiye başlayamaz ki.kaç defa görüşmek makbuldür yani eve almadan önce.buralarda ilk görüşmede sevinenleri falan okuduk.ne kadar abartılı bakıyorsunuz dünyaya.o kadarı da kader yani artık.
Sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz biz, ben emin olamadim da şuan. Evet bambaşka bakıyoruz dünyaya o kesin zaten.
Daha önce ne kadar görüşmüş?? Uzaktan ilişki de adamı ne kadar tanımış ki? Kaldı ki adam belli ki ipsiz sapsız, işi gücü olmayan biri. Böyle boş gezen biri ne kadar güvenilir olabilir? Kadının ailesinin evine kadar gelmiş, kadının evine arkadaşını getirmiş. En güvebilmeyecek saçma bir tip mesela bu adam. Size göre yeterli mi evine alması için? Hangi ülkede yaşadığımızın, sokakta ne tür manyakların gezdiğinin farkındasınızdır diye düşünüyorum. Gerçi sizde rahat birisiniz yaşam tarzı olarak, konu sahibinin yaşadığı olayları normal görmenize şaşırmıyorum. Dikkat edin de sizde kendi başınıza iş açmayın. Burası malesef adaletin olmadığı bu yüzden de herkesin kafasına göre suç işlediği ve rahat rahat gezdiği bir ülke oldu.
Anlamıyorum ki ben mi pimpirikliyim siz mi çok rahatsınız. Olaylara çok dar açıdan bakıyorsunuz. Adam katil çıkmadı evet ama belki de kadının özel görüntülerini çekip cinsel ilişki esnasında bir yerlerde paylaşıyor veya ileride tehdit edecek vs. Bin tane ihtimal var.
Normal şekilde iş yerinde, arkadaş ortamında tanışıp görüşmek, sevismek ayrı internetten tanışıp uzaktan ilişki yaparak daha ilişkinin en başında aynı evde yaşamak farklı şeyler. Haa o yüz yüze görüştüklerimizden de manyak çıkmaz mı çıkar, çıkıyor da ama en azından ne olduğu belirsiz biri olmuyor.

Hormonlarinin icine scmissin tebrikler. Niye katlaniyosun elin sidiklisine şaka gibisin vallahi.

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.
İki haftada 7-8 kere ertesi gün hapı kullanmışsın. Sen neyi bekliyorsun acaba???? Dehle gitsin..yapışıp kalmış sana..üstelik aile evine gelmiş. Ne sümsük bişey bu. Tövbe Yarabbim.

İyi geceler herkese,

Elin adamı geliyor tuvaletine s.çıyor sen de dünkü adamın bu sorununu düzeltmeye çalışıyorsun öyle mi? Üstelik yetmiyor baba evine kadar geliyor oraya da s.çıyor orada da çıldırıyorsun. Allah akıl versin sana. O kim ki evine geliyor da gevşek gevşek davranıyor. Bir da baba evine geliyor. Ne kadar geniş mezheplisiniz ya. Konya Ovası kadar genişsiniz. Ne yaparsa size müstehak. Herife bak ya ohh ne âlâ memleket :işsiz:

Kullandığınız ertesi gün haplarını sakla hatıra kalsın.
Evlenin çok mutlu olursunuz.:KK76:

Konu fake olduğunu düşünüyorum. Ortada anormallikler kombinasyonu var çünkü. Hele 2 haftada ailesine gelip kalması, aileninde onu kabul etmesi, adamın erkek arkadaşını çağırması onunda aynı şekilde tuvaleti pis bırakması hiç inandırıcı gelmiyor yada konu sahibi başka bir iş çeviriyor onu açıklamıyor burada.
Geceyi dışarda geçirmek zorunda kaldı arabası bozuldu sabah birkaç saatliğine evimde dinlendi çekici sanayi ararken vs vs. bilmediği şehir olduğu için yalnız bırakmak istemedim

Hormonlarinin icine scmissin tebrikler. Niye katlaniyosun elin sidiklisine şaka gibisin vallahi.
Çok güzel ilgileniyor kendimi iyi hissettiriyordu güven veriyordu erkekleri tanımıyor gibi konuşmayın hanımlar çok üzerime geldiniz. Gözüm açıldı bırakacağım doktora danıştıktan sonra

Back