Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Haklısın intihar etmeliyiz.söylediğin iyi oldu.hangi sonuca varıyoruz kendimizi sorgulayıp da çok mu çirkin çıkıyoruz ya da canı falan mı çıkıyoruz?
Ferhans ben senin çok çirkin ya da istenmeyecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Senin peşinden koşulmamasının sebebi kendini değersizleştirmen. Öyle bir aura ve enerji yayıyorsun ki sırf seninle yatması için erkeğe her şeyi yapabileceğini hissettiriyorsun tattırıyorsun. Herkes kendi değerini kendi biçiyor. Sana söylenenler de asla buna çıkmıyor. Sana sadece daha değerli ol diyoruz ama anlamak istemiyorsun sanki.

O kısmını okumadım sonradan mı yazmış?

Yok artık bu nasıl bir konu. Bu nasıl bir rahatlık gamsızlık.
İnternetten tanıştığımız ne idüğü belirsiz tipi eve aldığınız yetmiyor bir de hiç tanımadığınız arkadaşını eve alıyorsunuz.
Dua edin sadece çiş temizlemekle kurtulmuşsunuz. Siz eve kapatıp günlerce tecavüz edip öldürebilirlerdi. Hiç mi canınızın kıymeti yok diyeceğim yok. Olsa o adamı günlerce evde tutmaz, o kadar zararlı bir hapı defalarca almazdınız
Allah akıl fikir versin, ailenize de sabır. Belli ki sizin gibi evlatla çok sınanacaklar

Heme moralim bozuluyor 2 gün boşta kalınca.hem birileri yazsin, ilgilensin istiyorum
.

Durduğun kabahat hemen doğur. En azından kendi doğurduğunun b.unu temizlersin :)

Bu muhtesem iliskiye bi cocuk yakisir bence de dogurun hemen gerci o kadar ertesi gun hapindan sonra hemen cocugunuz olursa meryemden sonraki en dogurgan kadin olabilirsiniz . Bu arada zit kutup , es kutup diye bisey yok olsa olsa guvenli yada guvensiz baglanmadir o ama baglanma cesitleri bile sizin konunuzu aciklamaya yetmez

lütfen bu sapık manipülatörden kurtul ya, ne canını ne sağlığını önemsiyor, tek derdi seni kapaklamak.

Ferhans 2 haftada 7-8 ertesi gün hapı kullandınız mı hiç?

Konuya inanmadım. Ertesi gün hapının etrafında şekillenmiş saçmalıklar silsilesi.
Gerçekse allah akıl fikir versin zaten.

O hap kaza yaşanması durumunda, kırk yılda bir kullanılması gereken bir şey.
3 günlük herifi ve hiç tanımadığınız arkadaşını eve alıp şeker gibi yuttuysanız o hapları bu yaşa kadar iyi hayatta kalmışsınız.

Hayırlı uğurlu olsun 7-8 kez ertesi gün hapı içerek yıllar boyu uğraşacağıniz hormon sorunları yaratmissiniz.
Sık sık kadin hastalıkları doktorlarına gidersiniz artık.
Tebrikler.
Ustelik bunu sidikli b.kunu temizlemekten aciz baskasinin evine çöken bir belesci için yapmışsıniz.
Yetmemiş bu belesci birde arkadaşını da getirmiş.

Benim için ter kokusunda elendi....
Ne kadar duş alırsa alsın ter kokan insana tahammülüm yok ya.
Ayrıca 7-8kere ertesi gün hapı kullandığın için hormonların perişan olmuştur muhtemelen hadi o kullan dedi sen neden kullandın. Bir prezervatif alıp önüne koysaydın..
Ailenin evini bulup gelmesi de ayrı sapıklık.. Bir de ailenin evine mi aldın o adamı anlamadım ben orda da sidik vardı demişsin.

2 haftada yedi sekiz ertes hapı mı şuan hiç tanımadığım bir kadın için sinir küpü oldum valla. O haplar azami yılda bir kullanılır. İyi günde üç öğün vermemiş. Sorsan akıllı, bilgili geçiniyordur. Ahrazoğlu ahraz. Orç. Ayrıca siz bu hikayenin neresindesiniz? Hiç mi cinsel sağlık bilginiz yok o kadar hap kullanmayı sorgulamadınız? Az tanıdığınız bir adamın kendisinin ve arkadaşının arkasından WC temizlediniz. Hiç mi sevilmediniz ya bugüne kadar bir yudum sevgi için şu düştüğünüz hale bak.

Kendi kendimi sınıyorum gerçekten. Her partnerimde yaşanıyor kondomsuz asla diye tembihliyorum kendimi ama kaçıyor ipin ucu
hanımefendi iradeniz sıfır mı? 2 haftada manipülasyona uğradım diyorsunuz? yok beni orgazm olduğu ana bağımlı yaptı diyorsunuz? kendi davranışlarınızın sorumluluğu sizde farkındasınız dimi? vallahi buradan bakınca kafayı çok temiz yemiş gibi duruyorsunuz.

Kendisi sperm donoru falan mı ? Niye böyle korunmasız ilişki meraklısı ?
Çok zor bir şey değil prezervatifi ilişkiye dahil etmek bunda manipüle olacak bir şey yok.

Ne olursa olsun yanındayım derken ?
Daha iki gündür tanıdığı kadını hamile bırakmaya çalışıyor kendi 3 saniyelik zevki için yapıyor bunu üstelik.
Ağır ruh hastası bu herif.

Ayrıca dua edin sadece WC pisletmişler. Üç günlük adamın arkadaşını da kabul etmişsiniz. Gruba zorlasalar ne yapacaktınız gücünüz yetecek miydi? Hiç öyle uç örnek demeyin çok kez duydum böyle olay. Bizzat hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…