Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.
Ya ben o haptan kullanırken için içimi yiyor haftada 7-8 kez ne demek
WC benim hassas noktam bi kere misafirden sonra öyle gördüm çamaşır suyundan nevrim döndü
Evde 3 tane erkek var esim ve 2 oğlum asla ayakta işemezler nefret ederim oğullarımıda öyle alıştırdım
Bari gittiğiniz yere saygı duyun kalıntı bırakmak ne demekk

Valla ne laflar geldi ne laflar ama banlanmak istemiyorum. Azgınlık bir yerlerine vuruyor bazılarının ki el oğlunun uçkuru için 100 tane hap içip arkasından götünü temizliyorlar. Konu sahibi kesinlikle sizden bahsetmiyorum :)
Bu devir erkeklerin devri yemin ederim, kadınlar , kızlar hiç bu kadar ele, ayağa düşmemişti hiçbir devirde , bir onur , bir şeref ve haysiyet vardı, kadının bir gururu bir değeri vardı, sağolsun yeni nesil hepsini yerle bir etti , ne ara bu kadar çük düşkünü oldu bu kızlarımız! Ya kendi genç kızdığımı hatırlıyorum da çiçek gibiymişim, erkekler peşimden koşar, ikna etmek için uğraşırdı, öyle her hadsize dönüp bakmazdık bile zira kız arkadaşlarım da öyleydi, daha çok erkek çaba harcardı, şimdi ise çatır çutur kızları harcıyor erkekler, yazık ki ne yazık...

Gözüme perde inmiş gibiydi orgazm olduğu saniyelere bağımlı hale getirdi beni. Bu son diye diye bu hale geldi işler. O anları bekliyordum görmek duymak istiyordum şaka gibi.
O ilaç yüzünden erken menepoza girersen veya sağlam bir kadın hastalığı yaşarsan falan orgazmına tamamen veda edersin. Artık o bağımlı olduğun orgazm anlarını hatıralarında düşlersin. Allah akıl fikir versin sana.

Konunuz bana hiç inandırıcı gelmedi ya.. Baştan aşağı saçma sapan durumlar. Haa gerçekse de acilen kendinizi silkeleyin bi kendinize gelin. Yoksa başınıza bir bela getirmeniz yakındır. Biriyle tanışıyorsunuz, uzak mesafe, muhtemelen internetten tanıştınız. Hangi cesaretle evinize bu adamı alabiliyorsunuz? Adam sapık ve takıntılı çıksa ne yapacaksınız veya hapisten çıkmış bi sabıkalı olsa ne yapacaksınız? Sinir hastası olup size zarar vermeye çalışsa ne yapacaksınız? Gerçekten hiç mi bunları düşünmediniz mi? Hadi normal çıktı bu seferde adam pis! Klozette bi deliği bile tutturamayacaksa veya temizleme zahmetinde bulunmayacaksa nasil bir titizlik? İlk gördüğünüzde tuvalete çağırıp ona temizletecektiniz. O tuvaleti o şekilde birakmaya utanmıyor da siz neden söylemeye utanmıyorsunuz?
En önemli konu şu ertesi gün hapı. Şaka mısınız? Şeyime kondom takamıyorsa zevki için neden o adamla cinsellik yaşıyorsunuz. Hadi onu geçtim bu adamdan size hastalık bulaşmasından da mı korkmuyorsunuz? 7-8 hap nedir yahu?! 1 tanesi bile kadınların dengesini alt üst ediyor, bu neyin cesareti?
Diğer konunun yalan olduğunu düşündüğüm nokta ailenizin evine onun gitmesi, ve sizin yeni tanıdığınız adama evi bırakmanız. Ne?!! Yani bu fazla ütopik değil mi? Avrupa'daki yaşamıyoruz biz de Avrupalı rahatlığında insanlar değiliz. Aileniz nasıl izin veriyor, siz nasıl ailenizin ev adresini veriyorsunuz?
Ya konu fake ya da cahil cesareti yaşıyorsunuz bu hayatı? Bu kadar hata üst üste yapılmaz çünkü.
Daha önce görüşüp katil, sapık falan olmadığını anlamış zaten.sizin anlattığınız şekilde olsa kimse ilişkiye başlayamaz ki.kaç defa görüşmek makbuldür yani eve almadan önce.buralarda ilk görüşmede sevinenleri falan okuduk.ne kadar abartılı bakıyorsunuz dünyaya.o kadarı da kader yani artık.

bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda.
yumurtaliklarin omlet olmustur
yazik degil mi sana? o nasil kullandirdi?
disari bosalacam dedi de iceri mi kacti? madem oldu bir kere ikincisinde "kondom olmadan yanima gelme" deseydin. zaten baktim da ella 650 lira. ciddden 4500 lirayi sirf bu hapa mi verdiniz? sorunlu musunuz?
ayrica bunda soylenmeyecek bir sey yok ki. gördüğünde cagir temizlet. cagir temizlet cagir temizlet. 4. olursa da agir konuş.
ama bu huy duzelmez. arkadasimin kocasi da öyle pis. bir kere bizi davet etti kiz tum evi cicek gibi piril piril yapmis gelecegiz diye. kocasi da giderayak sicmis heryere siviya siviya sifonla da gitmemis. birakmis öyle pislik.
hepimiz gördük tuvaleti. o kadar utandi ki kiz
sizin adam da 30 sene ogrenemediyse daha da ogrenemez bence cok fazla falsosu var. yol ver gitsin

Sapık mı, ruh hastası mı, cani mi bilmediğiniz bir adamı eve alıyorsunuz, yetmiyor arkadaşını alıyorsunuz. Adamı evinizden çıkaramayıp ailenizin yanına gidiyorsunuz, ama bir bakıyorsunuz adam da o eve geliyor. Ben korkarım böyle bir adamdan. Nasıl bu kadar gözü kara olabiliyorsunuz? Canınızın hiç mi değeri yok ya!
Eee görüşmüş daha öncesinde.bu mantikla kimse ilişki yaşayamaz ki.resmi bir kuralı mi var şu kadar günden sonra eve alınabilir diye.tamam çeşitli olaylar yaşanıyor ama o kadar da değil be.

Sana hakaret etmek için yazmıyorum gerçekten inanılmazsın. Bulaşıcı hastalıklar? Adamın sapık çıkması? Deep web? Psikolojik hastalıklar? O abartılı ah oh anlarını canlı kanlı yayınlıyor olma ihtimali? Sonra seni tehdit etmesi?
Ay bi de hamile kalmaya ikna olayazmışsın tebrikler. Kucağında babası belirsiz bebeyle gezersin artık.
Adamın hiçbir sorumluluğu yok ki? İşi gücü de yok adamın üstelik para getirecek o kadar yol varken uçakla bi parazitin daha olmuş.
Seni uyutup sana neler yaptılar diye düşün otur da.
inşallah fakesindir diğer ihtimal çok kötü
Abartsaydın

Daha önce görüşüp katil, sapık falan olmadığını anlamış zaten.sizin anlattığınız şekilde olsa kimse ilişkiye başlayamaz ki.kaç defa görüşmek makbuldür yani eve almadan önce.buralarda ilk görüşmede sevinenleri falan okuduk.ne kadar abartılı bakıyorsunuz dünyaya.o kadarı da kader yani artık.
O kadarı da kader mi ?? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz farkında mısınız ? Bu kadar rahat düşünen gencecik kızlar katledildi bu ülkede maalesef. Kızların hatası olmadığı durumlarda da onlar katledildi.. bunlar abartı değil. Ülkemizin gerçekleri.

Eee görüşmüş daha öncesinde.bu mantikla kimse ilişki yaşayamaz ki.resmi bir kuralı mi var şu kadar günden sonra eve alınabilir diye.tamam çeşitli olaylar yaşanıyor ama o kadar da değil be.
Adam eve arkadaşını getirmiş, bilmem kaç tane ertes,i gün hapı alması için ikna etmiş. Bu ilişki bana hiç güven vermedi ama siz bilirsiniz tabi, herkesin hayatına kimse karışamaz.

Maddi olarak tükenmiştim arkadaşının yüklü nakit para getireceğini söyledi hatta o akşam bankalar atmler çalışmayı durdurdu hack olayı mı ne olmuş. Keşke bi işaret olarak alsaydım bu olayı. Sabah konuştular arkadaşı uçağa atladı geldi akşam yanımızdaydı.
parayi getirdi mi bari?
Kendi kendimi sınıyorum gerçekten. Her partnerimde yaşanıyor kondomsuz asla diye tembihliyorum kendimi ama kaçıyor ipin ucu
madem biliyorsun huyunu duzenli dogum kontrol hapina başla.
ayrica kadin doguma randevu al hem bu haptan dolayi danis hem de smear testi ver. senle kondomsuz sevişen başkasıyla da sevisiyordur allah bilir ne virusler sigiller hpvler tasiyordur. bunların erkeklere neredeyse hic zararı yok. kadınları mahvediyor.

ha bir de niye kimse calismiyor? nasil bir evren bu?

Bu devir erkeklerin devri yemin ederim, kadınlar , kızlar hiç bu kadar ele, ayağa düşmemişti hiçbir devirde , bir onur , bir şeref ve haysiyet vardı, kadının bir gururu bir değeri vardı, sağolsun yeni nesil hepsini yerle bir etti , ne ara bu kadar çük düşkünü oldu bu kızlarımız! Ya kendi genç kızdığımı hatırlıyorum da çiçek gibiymişim, erkekler peşimden koşar, ikna etmek için uğraşırdı, öyle her hadsize dönüp bakmazdık bile zira kız arkadaşlarım da öyleydi, daha çok erkek çaba harcardı, şimdi ise çatır çutur kızları harcıyor erkekler, yazık ki ne yazık...
Bizim erkekler peşimizden koşmuyor işte.neyin haysiyeti, değeri olsun kimsenin umrunda olmayan insanda.benim gibi insanlar ölümden de çok korkmuyor zaten merak etmeyin.

7 8 hap ne demek niye bunu kendinize yaptınız salın gitsin ya adam sizi düşünmüyor hijyen konusuna girmiyorum bile.
Ya ben hayatımda sadece bir kere bir tane ertesi günü hapı içtim, tövbe ettim. Tüm adet döngüm tüm metabolizmam altüst oldu. Ne sanıyor bu adam ertesi gün hapını? Felç riski bile var Allah korusun.

Ya ben hayatımda sadece bir kere bir tane ertesi günü hapı içtim, tövbe ettim. Tüm adet döngüm tüm metabolizmam altüst oldu. Ne sanıyor bu adam ertesi gün hapını? Felç riski bile var Allah korusun.
Evet büyük yan etkileri var. Adamı geç konu sahibi yapmamaliydi bunu kendine yazık günah karşısndaki zevkine bakacak diye kendini maf ediyor ne gerek ya ne gerek

X