Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Eh be kızım ehhhh!!! Hiç mi canının kıymeti yok o istedi diye sen neden hap kullanıyorsun?? Neden normal korunmuyorsunuz o beyefendi kıymetli sidikli pipisine kondom takamıyor muymuşş?
Gözüme perde inmiş gibiydi orgazm olduğu saniyelere bağımlı hale getirdi beni. Bu son diye diye bu hale geldi işler. O anları bekliyordum görmek duymak istiyordum şaka gibi.

Kendi kendimi sınıyorum gerçekten. Her partnerimde yaşanıyor kondomsuz asla diye tembihliyorum kendimi ama kaçıyor ipin ucu

Konu ben sahteyim diyor arkadaşlar, evde misafir (hatta bu kisi sevgilisi) varken kim kalkıp şehir değiştirir. Üstüne birde sevgilide arkasından gelip eve bulup evde kalacak, aile bu durumu anlayışla karşılayacak vs vs. Ayrıca kimse 2 haftada 7 8 kez ertesi gün hapı kullanacak kadar saf değildir.
Zaten dün üye olmuş,
Eğer gerçekse, Allah akıl fikir versin.

Konunun başlığını sidik yapsaydınız bari. İçim gıcıklanıyo midem bulanıyor

Umarım bizimle dalga geçiyorsun dur. Yok ya bence bu kadar özgür olmamalıyız.

Kendi kendimi sınıyorum gerçekten. Her partnerimde yaşanıyor kondomsuz asla diye tembihliyorum kendimi ama kaçıyor ipin ucu
Siz sınır koymadığınz sürece ipin ucu hep kaçar, kendinizi kullandırtmayın. Hastalık kaparsınız bu şekilde. İlla seks yapmak zevk almak istiyorum diyorsan erkek kondom kullansın

Siz iki erkekle sehir disinda tek yasadiginiz evde mi kaldiniz onu anlamadim? Sevgiliniz erkek arkadasi ve siz....
Milleri asıyorlar kesiyorlar tecavz ediyorlar grup yapiyorlar siz sidik lekesiyle kurtulmussunuz dua edecegiz yerde soyleniyorsunuz hadi herseyi gectim ailenizin evine neden aliyorsunuz. Kendi evinizi neden birakip gidiyorsunuz.konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. 8 kere ertesi gun hapi kullanmak ne demek yahu? Sizin vucudunuz sizin hauatiniz bizi ilgilendirmez ama buraya yazddiginiz icin bizlere yorum hakki doguyor. Siz hizmetci misiniz ayrica ? Pis herif....rahatliga bak

Bence de gerçek konu değil. Hiç bir kadın bu kadar ezik, cahil olamaz. Elin herifleriyle köle-efendi modunda takılmaz. Ama yine de gerçekmiş gibi yazayım. Yurt dışında ertesi gün hapını bizzat gidip kendin alıyorsun eczaneden. Erkeklere satmıyorlar, kullanacak kadın da orada olacak ve arka tarafta eczacıyla kısa bir görüşme olacak. Paketi açıp eline veriyorlar ve iç diye başında bekliyorlar. Form doldurtup kaydını tutuyorlar. Erkeklerin kontrolünde olmasın, tecavüz taciz mağduru musun değil misin emin olmak istiyorlar. Siz maşallah yılda en fazla 2-3 kez kullanmanız gereken hormonu 2 haftada vücudunuza yüklemişsiniz. Sizi bir güzel kullanıyor, hatta hizmetinizden o kadar memnun ki arkadaşının işini temizliğini de gördürüyor. Bu adama test mi yaptırdınız nerden biliyorsunuz milyon tane bulaşıcı hastalık taşımadığını?

Bazıları gerçekten bile isteye atese atlıyor sen onlardansin. İçimden çok daha farklı yazmak geliyor ama sen benim yerime kendine söyle
Beni anladınız. İşin kötü tarafı birlikte olduğum kişi de benim gibi. Benden beter mi veya neyi zorluyor çözmeden tekmeyi vurmak istemiyorum. Beni kollarının arasına alıp 10 dakika konuştu erken yaşta anne olmak isteyen sen değil misin kullanma diyor. İkna olacaktım az kalsın. Ne olursa olsun yanındayım diyor. Zıt kutuplar birbirini çat diye çeker ya ama eş kutupları itelerken bi enerji olur onu hissedersin. Bizimki de o hesap. Beni zorluyor her açıdan. Ben bişi yapmıyorum kırıcı konuşuyomuşum arada öyle diyor

Bu hap sizi kısır yapabilir, öldürebilir. Aptal mısınız? Kondom kullanmazsan ilişkiye girmem diyemiyor musunuz!

2 hafta içinde 7-8 ertesi gün hapının illa ki yan etkilerini yaşardınız ve başlarım senin zevkine deyip tekme tokat kovardınız….

Boyle bi zamanda 2.gorusmede guvenip eve almak o da yetmiyormus gibi bi de arkadasini almak helal olsun cesaretinizden dolayi sizi tebrik ederim adamin gitmemesini anliyorum bedava konaklama , cinsellik ustelik korunmasina bile gerek yok onun yerine kendi sagligini hice sayip 2 haftada 7-8 hap icebilen bi insan var nasil olsa. Neler yasiyorsunuz da kendinizi bu kadar sevmeyip bi erkegi de bu kadar seviyorsunuz hayret icindeyim.
Tuvalet mevzusu zaten trajikomik bugune kadar nasil 1 kere bile bu konuyi konusmadiniz ve her zaman tuvaleti temizlediniz ben anlamadim . Cok da yasli degilim ama iliskiler cok manyak bi hal aldj cidden cocugum icin endiseliyim. Size gelince umarim ayrilirsiniz yoksa ertesi gun hapi icmekten sizin kadinlik hormonlari ve ureme sistemi gidici

Sakın ama sakın hamile kalmayın. Lütfen ayrılın. Tamamen toksik bir ilişki.
Size herhangi bir ilaç, içecek vs vermiyor değil mi?
Anlattıklarınız özellikle de orgazm anında takılı kalıyorum demeniz, birçok şeyi akıla getiriyor. Yani ne yapıyor olabilir de siz korunmadan filan o an boşalmasına izin veriyorsunuz? Alkol filan mı alıyorsunuz?

Bi de su eklemeyi de yapayim o gitmedigi icin siz evinizden gitmissiniz anne babanizin evini bulmus gelmis ve siz hala duzeltmekten bahsediyorsunuz aklima su unlu replik geldi “salak misin cemile ? “

Ben olsaydım bu kişiye çoktan yol vermiştim.Bence o seni sevdiginden değildr işini her şekilde gördüğü için peşini bırakmıyor.Bide yeni tanıdığım veya tanımaya çalıştığım bir bayanın evine arkadaşımı getirmem

Bu sidikli arkadaş çalışmıyor da büyük ihtimalle. 3 gün diye gelip 2 hafta kalacak, hiçbir iş yeri de kovmayacak.
Sormak istiyorum -sağlığınızı düşünmediğiniz ortada- ilacın ücretini de siz mi veriyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…