bir cok sebebi olabilir...
bir hala umudu var...
iki arkadas kalmak istiyor...
üc hic umrunda olmadigi icin silmek bile aklina gelmiyor...
dört cok kararsiz daha ne yapacagina karar vermemistir...
bes erkektir ne yapacagi belli olmaz dengesizlik hamurlarinda var....
ayrılma sebebine bağlı olarak belki benim için o kadar önemsiz ve değersizsin ki varlığın beni rahatsız etmiyo hani farketmiyorum bile orda olmanı demek istiyo olabilir.
sevip sevmediğini sadece o bilir bence ;ama ilişki bittikten sonra insanlar bir süre alışkanlıktan dolayı tel no,msn adresi v.s silemebiliyor bazen,online oldu mu, kişisel iletisine ne yazmış v.s diye düşünmüşte olabilir,ayrıldık ama msn den silmeme gerek yok,kötü ayrılmamışsanız,kanlı bıçaklı değiliz ya dursun demiş olabilir,ama seviyor ya sevmiyor gibi birşeyi sanırım hiçkimse söyleyemez,en iyi sen bilebilirsin ve kendisi.
Bence...
Sizden haber almak için ..
Hani başka birisiyle çıkarsanız iletinize yazarsınız ya ismini filan onu öğrenmek için..
Ya da onun hakkında bişey yazarsanız gibi ..
Kompleksli ; ondan sonrasinda ne yaptigimdan haberi olsun ister...
Megalomon ; beni silmedigini gösterip ,birgün pismanliklarla kapisina dayanip günah cikarip af dilemmi hayal ediyordur
Kendinden emin ve gercekci ; Birlikteligi kaybetsekte ,Arkadasligimizin vazgecilmez oldugunu düsünüyordur.
Saplantili ve Psikolojik sorunlu ; Onun olan onundur bitemez..
Koleksiyoncu ; gecmis ve gelecek arasinda bir cizgi yoktur ,surda dursun belki birgün firsat düser lazim olur der..