Anket Erkek arkadanzdan ayrldnz..

ayrıldınız ve o sizi msn adresinden silmiyor neden?

• hala seviyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    16

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
ayrıldınız ve o sizi msn adresinden silmiyor nedeni ne olabilir?

bir cok sebebi olabilir...
bir hala umudu var...
iki arkadas kalmak istiyor...
üc hic umrunda olmadigi icin silmek bile aklina gelmiyor...
dört cok kararsiz daha ne yapacagina karar vermemistir...
bes erkektir ne yapacagi belli olmaz dengesizlik hamurlarinda var....

inan bende bilemiyorum ama güzel yazmışsın doğrusu bütün kızlar bi cvp buluruz dedim..

2 kişiden başaka fikri olan yok yada anketimi beğenmediniz yinede teşekkürler..:çok üzgünüm:

ayrılma sebebine bağlı olarak belki benim için o kadar önemsiz ve değersizsin ki varlığın beni rahatsız etmiyo hani farketmiyorum bile orda olmanı demek istiyo olabilir.

onlara sormak lazım aslında en dogru cvp almak için:jeyyar:

yinede bi fikir yürütelim bakalım

Seviyordur.
Barışırız belki diye ümit ediyordur.
Yada unutmuştur silmeyi:lepi:kaydirigubbakcemile3

sevip sevmediğini sadece o bilir bence ;ama ilişki bittikten sonra insanlar bir süre alışkanlıktan dolayı tel no,msn adresi v.s silemebiliyor bazen,online oldu mu, kişisel iletisine ne yazmış v.s diye düşünmüşte olabilir,ayrıldık ama msn den silmeme gerek yok,kötü ayrılmamışsanız,kanlı bıçaklı değiliz ya dursun demiş olabilir,ama seviyor ya sevmiyor gibi birşeyi sanırım hiçkimse söyleyemez,en iyi sen bilebilirsin ve kendisi.

hiçbiri ya.
aranızda saygı vardır, varlığınız da rahatsız etmiyordur. tutuyordur.
ama bir ihtimal küçük bir ihtimal, hala bir umut besliyor olabilir.

Bence...
Sizden haber almak için ..
Hani başka birisiyle çıkarsanız iletinize yazarsınız ya ismini filan onu öğrenmek için..
Ya da onun hakkında bişey yazarsanız gibi ..

Kompleksli ; ondan sonrasinda ne yaptigimdan haberi olsun ister...
Megalomon ; beni silmedigini gösterip ,birgün pismanliklarla kapisina dayanip günah cikarip af dilemmi hayal ediyordur
Kendinden emin ve gercekci ; Birlikteligi kaybetsekte ,Arkadasligimizin vazgecilmez oldugunu düsünüyordur.
Saplantili ve Psikolojik sorunlu ; Onun olan onundur bitemez..
Koleksiyoncu ; gecmis ve gelecek arasinda bir cizgi yoktur ,surda dursun belki birgün firsat düser lazim olur der..

Yerini hazırlamamış, yenisini bulana kadar sen yan cebinde dur istiyor bulunca siler merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…