• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasımla tatil

Sevgilimle baş başa yazlıkta 2 gün geçirecek olsam son yapacağım şey aktivite aramak olurdu 😆😆
İki günlük tatilcik zaten, gündüz gez toz, akşam yemekti şaraptı oynaşmaydı geçer gider zaten. Yok tavla yok uno falan gibi şeylere gerek var mı gerçekten ya 😆😆
Oldu olacak pişpirik atın 😂😂
Ay bi de ellerinde yazlık imkanı var yani daha ne olsun. Ben eve çıkmadan önce yurtta kalırken karda kışta hangi fakulteye nerden gizlice girer de oynaşırız diye plan yapıyorduk 😂 ne duvarlardan atladık sabaha kadar g.tümüz donmadan rahatça oynaşalım diye 🥲

Ay bi de ellerinde yazlık imkanı var yani daha ne olsun. Ben eve çıkmadan önce yurtta kalırken karda kışta hangi fakulteye nerden gizlice girer de oynaşırız diye plan yapıyorduk 😂 ne duvarlardan atladık sabaha kadar g.tümüz donmadan rahatça oynaşalım diye 🥲
Yani sevgiliyken insan iki gün kaçamak yapsa uno tavla mum boyama yapmayı hayal etmemeli ya 😂😂
Biz olsak bir akşam meyhane fasıl bir akşam da evde şarap falan takılırdık. Unoyu tavlayı da Cafe görüşmesinde yap yani. Yazlık imkanı var aktivite arıyorlar 😂😂

"we are not really strangers" diye bir kart oyunu var ilişkilere yönelik. sadece abd de satışta sanırım ama pdf i var internette, indirip kart gibi kesebilrisniz. ona cok benzer bir türkçesini de yapmışlardı ama adını unuttum. beni ilk görünce ne hissettin, bana şimdiye kadar söylemediğin, bende cok sevdiğin bir özellik gibi. böyle ilişki soruları var. tatlı baya.

İki gün zaten çok kısa, hem film izleyip hem bunları mı yapacaksınız, sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite belli aslında 😂 ama sanırım sizin cinsel paylaşımınız yok böyle sorduğunuza göre.
cinsel paylasımımız tabiki var ten uyumumuz vs oldukca yuksek ama ben iliskinin biraz daha heyecan arayan tarafıyım yani cinselligi daha eglenceli hale getirip oyuna da cevirebiliriz direkt odaya girip sevismektense e bu da illa yasanıyor ama bi yerden sonra monotonluktan cıkmak istiyo insan, tercih meselesi bunlar tamamen

"we are not really strangers" diye bir kart oyunu var ilişkilere yönelik. sadece abd de satışta sanırım ama pdf i var internette, indirip kart gibi kesebilrisniz. ona cok benzer bir türkçesini de yapmışlardı ama adını unuttum. beni ilk görünce ne hissettin, bana şimdiye kadar söylemediğin, bende cok sevdiğin bir özellik gibi. böyle ilişki soruları var. tatlı baya.
ay cok tesekkur ederim buna kesinlikle bakacagımmm🥳💕

Yemek veya pasta yapabilirsiniz mutfaği seviyorsanız.Bence güzel aktivite.

cinsel paylasımımız tabiki var ten uyumumuz vs oldukca yuksek ama ben iliskinin biraz daha heyecan arayan tarafıyım yani cinselligi daha eglenceli hale getirip oyuna da cevirebiliriz direkt odaya girip sevismektense e bu da illa yasanıyor ama bi yerden sonra monotonluktan cıkmak istiyo insan, tercih meselesi bunlar tamamen
Mekan değişince monotonluktan çıkıyor zaten.

Ya 21 yaşında daha ne monotonluğu 😂

soru bana çok ilginc geldi
bir insan sevgilisiyle 2 gün gecirecekse buna da aktivite koymaya calisir mi, nasil zaman gecirelim diye düşünür mü?
2 gün zaten ne olduğunu anlamadan su gibi akip gecmiyorsa o sevgiliyle ömür geçmez, ayril gitsin:)
iki günlük yazliga gideceğim de film izleyecegim, challange mi yapsak oyun mu oynasak diye dusunecegim😅😅
düşüncesi bile korkunç.
ne yapacaksiniz?
bidibidibidi konusup, yürüyüş yapip zamanin tadini çıkartacaksiniz. su soguk degilse ciplak ayak sahilde yürüyüp biraz da öyle konusacaksiniz, guzel bir yemege gidip biraz da cakirkeyf olup eve dönüş yolunda da konusup gülüşeceksiniz. evde de yataga girip sabah 11e kadar çikmayacaksiniz 😅😅
ne filmi, ne oyunu, ne mum boyamasi, ne yapbozu:)
iki günlük zamani böyle öldürmeye gerek var mi? önünüzde materyal olmadan kaliteli sohbet edemiyor musunuz?
ille de aktivite dersen gecen sene xmas hediyesi sayilarla resmimizi boyama tablosu almistim. 5i yurtdisi tatilinde gecen 9 güncük bir beraberligimiz olacakti - uzak mesafeydik. Aksam yemeği sonrasi, otogarda otobus beklerken, havaalaninda ucak beklerken, yeni bir sehirde piknik yaparken falan boş zaman oldukça boyar dururduk. ilginc bir aktivite olmustu. simdi artik uzak mesafe degiliz, evimize astık. her bakışta o tatili hatirliyoruz.
amaaaa zaten her ay bulustugum bir sevgiliydi, uzun uzun da vaktimiz vardi.
alt tarafi iki güncük olsaydi yürüyüş yapmak, konuşmak ve koklasmak disinda bir seye vakit ayirmak istemezdim.
sana da bunu tavsiye ederim:)
ya ne kadar abartmıssınız ahahahahs ne korkunc geldi tam olarak ? mesafe iliskisi yasamıyoruz allaha sukur her hafta gorusuyoruz tabi aramıza mesafe girdigi donemlerde oldu ama su an oyle bi sıkıntımız yok yani ben bu adamla oturup saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyorum flörttür cinselliktir bunlar zaten iliskimizde mevcut ama ben bunu oyun haline getirip heyecan katmak istiyorum ne var bunda. yaslarimizda buna musait 22 yasindayım simdi de dersiniz iki gun basbasa gecirmeniz yeterince heyecanlı gelmiyosa ayrılın diye yok oyle bi sey hanımefendi onunla gecirdigim yarım saat bile benim icin asırı heyecan verici

Sevgilimle baş başa yazlıkta 2 gün geçirecek olsam son yapacağım şey aktivite aramak olurdu 😆😆
İki günlük tatilcik zaten, gündüz gez toz, akşam yemekti şaraptı oynaşmaydı geçer gider zaten. Yok tavla yok uno falan gibi şeylere gerek var mı gerçekten ya 😆😆
Oldu olacak pişpirik atın 😂😂

Yani sevgiliyken insan iki gün kaçamak yapsa uno tavla mum boyama yapmayı hayal etmemeli ya 😂😂
Biz olsak bir akşam meyhane fasıl bir akşam da evde şarap falan takılırdık. Unoyu tavlayı da Cafe görüşmesinde yap yani. Yazlık imkanı var aktivite arıyorlar 😂😂
tavla oynamayı bilmem de sevmem de uno da aynı sekilde oturup satranc dama oynayacak halimde yok tabi bunlar tercih meselesi oynayip eglenen seven vardır ben daha farklı soru cevap karsılıklı challenge tarzı oyunlar ya da icinde cinsellik barındıran seylerden vs oneri istedim ha keyfim isterse oturup boyamada yaparız

Back